Studiul virtual – sau descoperirea puterii trainingului online

Se poate ca talentului tău să îi scape câteva oportunități de studiu?

În zilele noastre, departamentele de Resurse Umane și Directorii de Formare caută metode de studiu care să fie flexibile, relevante și eficiente, potrivite pentru angajații care sunt mereu conectați deși sunt în deplasare.

Trainingul online a văzut o creștere rapidă în ultimii ani, reprezentand acum o treime din programele de training din corporații, și are potențial să ajungă mai puternic decât orice altă metodă de training.

Credem că studiul online are capacitatea să revoluționeze pregătirea și managementul cunoștințelor, reducând sarcinile administrative care consumă foarte mult timp, și asigurând un cost scăzut pentru pregătirea unui număr mare de angajați. Organizațiile internaționale aleg din ce în ce mai des pregătirea online și sporesc utilizarea tehnologiei pentru a se asigura că forța de muncă va rămâne motivată, și are acces la noi cunoștințe în aceste vremuri mereu schimbătoare.

Pe parcursul acestei sesiuni de 45 de minute împreună cu expertul nostru Ilze Lansdell-Zandvoort, Director Academic pe programul de master în management din cadrul Hult Ashridge Executive Education vom explora puterea trainingului online, recomandări de sporire și de folosire a tehnologiei online în dezvoltarea de programe strategice pentru trecerea la studiu virtual.

Acest articol este o traducere și adaptare a Moving to virtual learning: Unlocking the power of online training.