Descoperă taberele de engleză din SUA

Dedicăm o seară specială pe 13 MARTIE 2024, cu sesiuni de informare 1 la 1 alături de Flying Colours pentru a afla toate detaliile și beneficiile acestor tabere din Statele Unite ale Americii. Citiți detaliile generale ale celor doua tabere mai jos sau accesație fiecare dintre linkuri pentru informații specifice.

Înscrieți-vă la prezentarea pe tema taberelor în seara de 13 MARTIE 2024 și veți avea parte de o sesiune dedicată Dvs. unde un consultant vă va răspunde la toate întrebarile. Mai mult, veți beneficia de o reducere specială sau un premiu pentru pregătirea călătoriei dacă vă înscrieți în urma acestui eveniment. Vedeți formularul de la finalul paginii pentru detalii și ore disponibile.

Pentru vara 2024, avem 2 destinații fantastice în America pentru elevii ce au împlinit 13 ani la data începerii taberei:

Ambele tabere au opțiune de călătorie pentru 2 sau 3 săptămâni.

Aceste tabere oferă oportunități de învățare, dezvoltare personală și socializare într-un mediu sigur și supervizat.

Taberele de limba engleză în SUA reprezintă o modalitate captivantă și eficientă pentru elevi de a-și îmbunătăți abilitățile lingvistice într-un mediu autentic și stimulant. Aceste tabere oferă participanților oportunitatea unică de a învăța limba engleză prin imersiune totală într-o țară vorbitoare de engleză, unde pot interacționa cu vorbitori nativi și pot experimenta cultura și tradițiile locale.

Taberele din New York și Los Angeles includ:

  • 26 de sesiuni de limba engleză/săptămână
  • Bilet de avion, cu bagaj de cală
  • Cazare în campus în camere cu 4 paturi
  • Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend)
  • Transfer aeroport – campus – aeroport
  • Excursii și activități
  • Certificat de participare la curs
  • Însoțitor de grup din România

Pe lângă beneficiile lingvistice, taberele de limba engleză în SUA oferă și oportunități de a experimenta și de a înțelege cultura și societatea americană. Participanții pot vizita obiective turistice importante, pot participa la festivaluri locale, pot gusta mâncăruri tradiționale și pot interacționa cu comunitățile locale, ceea ce îi ajută să dobândească o perspectivă mai largă asupra lumii.

Înscrieți-vă la o sesiune specială de consultanță pentru aceste doua tabere completând formularul disponibil aici: https://forms.gle/snHRNYENDsTYWvzk8

Ne vedem curând!

Qdays Educational & Flying Colours