Tabere internaționale pentru fiecare vârstă

Pregătește-te să vezi lumea cu Qdays Educational! La taberele internaționale de limba engleză în străinătate vei învăța o nouă limbă în timp ce vei trăi printre localnici, vei călători în cele mai frumoase locuri și te vei distra de minune cu noii tăi prieteni!

Selecția Qdays pentru taberele internaționale de grup din vara anului 2019 este disponibilă mai jos.

Tabere de limba engleză cu însoțitor

Alege o tabără internațională de două săptămâni în străinătate unde vei studia limba engleză, vei locui în campus, în hotel sau la familii gazdă și îți vei face prieteni din întreaga lume. Fiecare variantă de tabără include excursii și activități specifice destinației! În aceste tabere din Anglia, Irlanda, Cipru și Statele Unite ale Americii se călătorește cu însoțitor de grup.

Iată o selecție de tabere în străinătate cu lideri de grup din România:

Solicită mai multe informații

Un consultant Qdays îți va oferi mai multe detalii.

5 motive pentru a alege o tabără Qdays:

  • școli permanente de studiu a limbii străine, acreditate și cu tradiție în predare

  • destinații foarte atractive

  • grupuri mici pentru atenție din partea liderilor și complet deschise la destinație (interacțiune permanentă cu alte naționalități)

  • varietate culturală în campusurile alese

  • feedback excelent!

Toate taberele școlare internaționale oferite de Qdays se desfășoară în școli ce poartă dintre cele mai înalte acreditări, fie că vorbim de școlile din Cipru, Anglia sau SUA.

O tabără internațională cuprinde o multitudine de servicii – de la cazare, mese, cursuri, excursii, supraveghere și grijă – iar ce includ taberele Qdays Educational puteți vedea vizitând fiecare dintre taberele noastre prezentate mai jos.

tabere-internationale-in-strainatate-colaj-171