Tabără coding Londra Kingston

Vârsta: 13 - 17 ani
Din data: 16 iulie
Durata: 2 săptămâni
Tabără coding Londra Kingston-1

În vara 2024, elevii cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani vor putea participa la o tabără de programare în Londra Kingston.

Cursurile sunt susținute de profesori cu experiență în domeniu și se vor concentra pe îmbunătățirea abilităților de programare ale elevilor, punând accent pe cursuri practice, în grupe de mici dimensiuni.

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

 • 20 de cursuri de programare pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră single
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Tur al orașului
 • Vizită la Hampton Court Palace
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Oxford
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală și în campus
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup la 17 elevi înscriși
 • Cheltuieli personale

Dacă ești pasionat de programare și dorești să-ți îmbunătățești abilitățile într-un mediu internațional fascinant, tabăra din Londra Kingston este alegerea perfectă pentru tine. Aici, elevii cu vârste între 13 și 17 ani se vor bucura de o experiență inedită; perioada desfășurării este 16 iulie – 29 iulie 2024 (2 săptămâni).

Londra, capitala Marii Britanii, este o destinație care cucerește cu istoria și cultura ei bogată. Kingston, unul dintre pitoreștile cartiere londoneze, se află la numai 30 de minute de centrul orașului, ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun.

În cadrul taberei, vei fi parte a unei veri de neuitat, plină de lecții interactive de programare. Vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile într-un mediu stimulant și creativ, sub îndrumarea unor profesori experimentați.

Vei participa și la activități pline de aventuri care îți vor oferi ocazia să-ți descoperi talentele și să-ți faci prieteni din toate colțurile lumii. Excursiile organizate în jurul orașului îți vor deschide perspective noi și îți vor oferi oportunitatea să explorezi frumusețile și istoria fascinantă a Londrei.

Așadar, pregătește-te pentru o experiență unică în care vei combina pasiunea pentru programare cu dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză, toate într-un mediu prietenos și captivant. Simte-te ca acasă în noua ta destinație, alături de noii tăi prieteni din întreaga lume!

Excursii

Pe perioada taberei, elevii vor participa la excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include un tur al orașului, o vizită la Hampton Court Palace, o excursie de o zi în Londra și o excursie de o zi în Oxford.

Elevii au inclus în program în fiecare zi activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: bowling, plimbare cu vaporașul pe Tamisa, jocuri, inclusiv competiții sportive și muzicale, EF Talent Show, Scavenger Hunt, evenimente tematice, petrecere de bun-venit și petrecere de absolvire.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără coding Londra Kingston.

Cazare

Cazarea se face în reședință, în camere single, iar la supravegherea elevilor participă și angajați ai școlii. Băieții și fetele sunt cazați în camere diferite.

Descoperă stilul de viață într-un cămin tradițional, unde vei experimenta atmosfera academică unică. O sumedenie de facilități de petrecere a timpului liber și pentru activități sportive sunt la dispoziția elevilor.

Mese

În această tabără din Anglia este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina.

 

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.