Tabără copii Anglia – Cambridge

Vârsta: 10 - 14 ani
Din data: 14 iulie
Durata: 2 săptămâni
Tarif: 3155 EURO
Tabără copii Anglia – Cambridge-1

În această tabără pentru juniori Cambridge, elevii vor studia limba engleză în școala de vară EF Cambridge. Tabăra este potrivită pentru elevii din grupa de vârstă 10 – 14 ani.

LOCURI EPUIZATE

Tarif tabără de 2 săptămâni

3155 EURO

 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință, în cameră single cu baie proprie
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Tur al orașului Cambridge
 • Excursie de o zi în Londra
 • Tricou EF
 • Activități zilnice extrașcolare: bowling, punting, English afternoon tea
 • Certificat de participare la curs
 • Raport de curs
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

 

– Cheltuieli personale

Școala de limba engleză EF din Cambridge se află într-o clădire istorică frumoasă, oferind un mediu unic de învățare și o atmosferă primitoare. Școala se mândrește atât cu acreditări British Council, cât și cu prestigiosul EAQUALS.

LOCURI EPUIZATE

Tabăra se desfășoară în perioada 14 iulie – 27 iulie 2024 (2 săptămâni) și este perfectă pentru elevii care călătoresc pentru prima dată într-o tabără în străinătate.

Tradiția academică din Cambridge a fost construită in jurul prestigioaselor sale colegii. Programul de vară pentru copii între 10 și 14 ani se desfășoară în școala EF Cambridge, o locație ideală și sigură pentru lecții, activități și zeci de noi prieteni din jurul lumii!

Excursii

Tabăra include un tur al orașului Cambridge și o excursie de o zi în Londra.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: bowling, punting, English afternoon tea, petreceri, volei, fotbal, vizită la Colegiile din Cambridge, seri de film, karaoke, plimbare cu bicicleta și picnic.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Cambridge.

Cazare

Cazarea se face în camere single, în reședința școlii, aflată la 5 de minute de mers pe jos de școală. Camerele au baie proprie. Campusul este monitorizat permanent, iar accesul se face doar pe baza cardului de student. Elevii vor călătorii între școală și reședință numai cu liderul de grup.

Mese

În această tabără de primavară din Cambridge este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina, oferindu-se prânzul la pachet. Toate mesele sunt servite în cantina școlii.

Periodic, școala organizează și mese în aer liber cu BBQ / picnic în curtea campusului.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Puteți citi jurnalul taberei din Cambridge din anul 2022 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Cambridge juniori.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Cambridge 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!