Tabără copii Anglia – Cambridge

 07 august - 20 august  2022

 Vârsta: 10 - 14 ani

Exersează limba engleză și leagă noi prietenii în tabăra de limba engleză pentru elevii juniori din Cambridge, Anglia. Vei avea parte de o vară de neuitat cu lecții de curs interactive, activități pline de aventuri și excursii captivante. Simte-te ca acasă în noua ta destinație, alături de noii tăi prieteni din întreaga lume.

LOCURI EPUIZATE

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință, în cameră single cu baie proprie
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Tur al orașului Cambridge
 • Excursie de o zi în Londra
 • Cină festivă la finalul cursului
 • Tricou EF
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport de curs
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

LOCURI EPUIZATE

Ce este opțional

– 6 cursuri suplimentare de limba engleză

Ce nu este inclus

– Cheltuieli personaleÎn această tabără pentru juniori Cambridge, elevii vor studia limba engleză în școala de vară EF Cambridge. Tabăra este potrivită pentru elevii din grupa de vârstă 10 – 14 ani.

Școala de limba engleză EF din Cambridge se află într-o clădire istorică frumoasă, oferind un mediu unic de învățare și o atmosferă primitoare. Școala se mândrește atât cu acreditări British Council, cât și cu prestigiosul EAQUALS.

Tabăra este perfectă pentru elevii care călătoresc pentru prima dată într-o tabără în străinătate.

Tradiția academică din Cambridge a fost construită in jurul prestigioaselor sale colegii. Programul de vară pentru copii între 10 și 14 ani se desfășoară în școala EF Cambridge, o locație ideală și sigură pentru lecții, activități și zeci de noi prieteni din jurul lumii!

Excursii

Tabăra include un tur al orașului Cambridge și o excursie de o zi în Londra.

Pe durata excursiei în Londra elevii vor face o plimbare în renumita roată London Eye și vor vizita importante obiective turistice ale centrului orașului.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: bowling, petreceri, volei, fotbal, vizită la Colegiile din Cambridge, seri de film, karaoke, plimbare cu bicicleta și picnic.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Cambridge.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în camere single, în reședința școlii, aflată la 20 de minute de mers pe jos de școală. Camerele au baie proprie. Campusul este monitorizat permanent, iar accesul se face doar pe baza cardului de student. Elevii vor călătorii între școală și reședință numai cu liderul de grup.

Mese

În această tabără de primavară din Cambridge este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Micul dejun este servit în reședință, iar prînzul și cina în cantina școlii.

Periodic, școala organizează și mese în aer liber cu BBQ / picnic în curtea campusului.

Cursuri

Toate cursurile se desfășoară la școala principală din Cambridge, aproape de centrul orașului și de plajă. Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere în străinătate este un program bine conturat de învățare a limbii și include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă și 2 seminarii (lecții duble).

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul de curs și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la momentul înscrierii și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Puteți citi jurnalul taberei din Cambridge din anul 2019 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Clare College.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Cambridge 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.