Tabără franceză Nisa

 17 iulie - 30 iulie  2022

 Vârsta: 13 ani +

La școala EF Nisa, elevii vor urma cursuri de limba engleză sau franceză, în funcție de alegerea pe care o fac la înscrierea în tabără.

După încheirea orelor, elevii vor participa la un program de activități și excursii gândit special de școala din Nisa pentru această vară.

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limba franceză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră multi, cu baie proprie
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Activități zilnice extrașcolare, inclusiv la plajă
 • Tur al orașului Nisa
 • Excursie la Monaco și Eze Village
 • Excursie la Cannes și Antibes
 • Certificat de participare la curs
 • Raport de studiu
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în reședință
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup la 15 elevi înscriși

Înscrieri încheiate

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul


În tabăra de două săptămâni din Nisa, Franța, elevii vor urma cursuri de limba franceză la școala EF Nisa. După încheirea orelor, elevii vor participa la un program de activități și excursii gândit special de școala din Nisa pentru această vară.

Școala EF Nisa a primit acreditarea prestigioasă Label Qualité Français Langue Etrangère. Totodată, școala este recent renovată, fiind dotată cea mai recentă tehnologie de învățare.

EF Nisa se află la 2 minute de mers pe jos de plajă și de Promenade d’Anglais, fiind în apropierea faimosului Hotel Negresco.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Excursii

În prima zi de luni, după o prezentare a școlii și a angajaților, elevii vor avea parte de un tur de oraș, pentru a se familiariza cu împrejurimile.

Pe perioada taberei, elevii vor participa la excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Excursia în Monaco și Eze Village include un tur ghidat al Principatului, un tur cu trenul turistic în jurul pistei Grand Prix și o vizită la fabrica de parfumuri Fragonard. Excursia în Cannes include o vizită la Palais des Festivals, la Hotelul Carlton și la Suquet, cu vederea sa fenomenală asupra orașului. Antibes include un tur al faimosului port și al muzeului Picasso.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală: jocuri, inclusiv competiții sportive și muzicale, EF Talent Show, evenimente tematice, petreceri private, activități pe plajă.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Nisa.

Cazare

Cazarea se face în camere camere multi, cu baie proprie, într-o locație sigură, iar angajați ai școlii vor fi în permanență prezenți în reședință. Distanța dintre școală și reședință este de aproximativ 10 de minute de mers pe jos. În reședință este WiFi gratuit.

Mese

În această tabără din Nisa este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Micul dejun este la pachet, iar pentru mesele de prânz și cină elevii vor primi un voucher.

Cursuri

Cursurile de limba franceză din cadrul acestei tabere internaționale oferă un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă și 2 seminarii (lecții duble).

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul de curs și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile și materialele didactice primite în școală, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Sub supravegherea angajaților școlii EF Nisa și a liderului de grup, elevii taberei Qdays vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare cu alte culturi și naționalități. Cursurile sunt completate de jocuri și concursuri distractive, iar elevii își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Nisa sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.