Tabără engleză Alpii Elvețieni

 18 iulie - 31 iulie  2021

 Vârsta: 13 - 17 ani

În tabăra din Laax (Elveția) vei participa la cursuri de limba engleză într-un cadru distractiv. De la unitatea de cazare, vei lua gondola până în vârf pentru a ajunge la școala EF ce are săli de curs și zonă de relaxare la o altitudine de 2250 metri. Totodată, vei participa la o mulțime de activități care încurajează folosirea limbii engleze

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în hotel în cameră dublă sau triplă
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Seri de joc și film
 • Evenimente EF (EF Talent Show, EF Olympics, EF International Day)
 • Activități sportive la lacul din apropiere
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 15 elevi înscriși

Înscrieri încheiate

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul


Tabăra de două săptămâni din Laax, Alpii Elvețieni include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc în timpul dimineții sau după-amiaza. După terminarea orelor, există o multitudine de activități din care elevii pot alege, accent punându-se pe activitățile în aer liber.

Tabăra este potrivită pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani, cursurile de limba engleză desfășurându-se într-un cadru distractiv.

Elevii internaționali sosesc pe aeroportul din Zurich, aflat la o distanță de aproximativ 2 ore de locație.

În cadrul taberei, elevii se vor bucura de un mediu care încurajează comunicarea în limba engleză:

 • Personalul EF și elevii sunt încurajați să vorbească engleză în permanență.
 • Sistem de stimulare pentru elevii care vorbesc engleza în afara clasei.
 • O mulțime de activități care încurajează folosirea limbii engleze.
 • Personalul didactic se alătură activităților pentru a continua învățarea în afara clasei

Activități în Alpii Elvețieni

În pachetul de tabără din Alpii Elvețieni sunt incluse activități sportive și de relaxare la lacul din apropiere, seri de joc și film, evenimente EF (EF Talent Show, EF Olympics, EF International Day) și multe altele! Între activitățile opționale se numără graffiti workshop, excursie la parc de aventuri, rafting pe râu, atelier de meșteșugărit – pregătește un suvenir.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Laax.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare în Alpii Elvețieni

În cadrul taberei din Elveția, cazarea se face în hotel într-un sătuc tipic elvețian, în camere duble sau triple aflate în două clădiri. Toți angajații EF locuiesc în aceeași locație.

Hotelul se află două minute de mers pe jos de gondolă (transportul către școală) pentru a ajunge la sălile de curs ce se află la o altitudine de 2250 metri.

Mese

În această tabără din Laax, Elveția este inclus un pachet complex de mese: pensiune completă cu mic dejun și cină servite la EF HUB; locația pentru masa de prânz depinde de activitățile pregătite pentru ziua în curs.

Elevii au inclusă pensiune completă:

 • Mic dejun continental + cafea, ceai, suc, lapte
 • Prânz – poate fi la pachet sau servit cald în funcție de activitățile din timpul zilei și de vreme + apă
 • Cină (bufet sau meniu fix) + apă

Școala EF Alpii Elvețieni

Vei lua gondola până în vârf pentru a ajunge la școala EF Elveția ce are săli de curs și zonă de relaxare la o altitudine de 2250 metri. Aici vei găsi aceleași standarde de calitate și materiale folosite ca în toate școlile EF.

Toți profesorii EF de limba engleză sunt calificați și dețin o diplomă TEFL (sau echivalent), împreună cu o vastă experiență în predarea limbii engleze vorbitorilor care nu sunt nativi.

Cursuri de limba engleză în Alpii Elvețieni

În sălile de curs aflate la o altitudine de 2250 metri, aducem învățarea la un alt nivel!

Pentru a urma 100% regulile de distanțare solicitate de autorități, elevii vor folosi și spații în aer liber (terase, etc.) și zone din interior suplimentare, pe lângă sălile de curs. Astfel, participanții se bucură de un mediu de învățare sigur și interactiv.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este plasat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.


Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.