Tabără engleză Boston

 21 iunie - 04 iulie  2020

 Vârsta: 15 ani +

Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Boston, Massachusetts!

Tabăra include și o excursie de 3 zile la Cascada Niagara, cu transportul și cazarea asigurate. Înscrie-te pentru o experiență unică în capitala academică a Americii!

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Cazare 14 zile în cămin în cameră triplă sau cvadruplă
 • Weekend la Cascada Niagara
 • Tur de bun-venit în prima zi de școală
 • Activități în campus
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Cărți și materiale de studiu
 • Test de plasament la curs
 • Acces internet WiFi la școală
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Însoțitor de grup la 10 elevi înscriși
Ce este opțional
 • Supliment 6 cursuri de limba engleză pe săptămână.
 • Supliment cazare în cămin în cameră twin.
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance.
 • Asigurare de călătorie Generali.
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul, condiții de grup
 • Taxa de viză
Acreditări

ACCETtabere in strainatate acreditareHULT informatiiEnglishUSACambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul acestei tabere internaționale de la EF Boston sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Tabăra în străinătate Boston se desfășoară în campusul EF Boston.

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs). Școala EF Boston este membru al English USA și centru autorizat pentru testările Cambridge precum și TOEFL.

Având peste 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.În această tabără vei petrece două săptămâni de neuitat în capitala academică a Americii! Tabăra internațională din Boston, Massachusetts are loc într-un campus istoric înconjurat de aproape 50,000 de metri pătrați de zone verzi, într-unul din cele mai frumoase cartiere ale orașului. Campusul EF Boston se află la numai 30 de minute de centrul orașului pe o rută directă de transport. Astfel elevii au acces imediat la cele mai vizitate puncte de interes ale orașului, cum ar fi Harvard Square sau Newbury Street și au ocazia să viziteze cele mai bune universități de pe Coasta de Est: Harvard, MIT, Boston University, Boston College sau Berklee College of Music.

Împreună cu unul dintre experimentații lideri de grup Qdays, elevii acestei tabere vor explora orașul Boston pentru a vizita diversele obiective locale de interes. În pachetul de tabără sunt incluse vizite în oraș, în afara orelor de curs, ce cuprind: Beacon Hill, Freedom Trail, Boston Commons, Faneuil Hall, Quincy Market, USS Constitution, Bunker Hill, Long Wharf și Boston Harbour. Prin oraș, grupul se va deplasa pe jos ori cu mijloace de transport în comun.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Weekend-ul va fi dedicat pentru o excursie de 3 zile la Cascada Niagara, unul din cele mai vizitate obiective turistice de pe continentul American. Localizat la granița între USA și Canada, destinația oferă o priveliște spectaculoasă și se bucură de peste 12 milioane de vizitatori în fiecare vară. Elevii pot alege opțional un tur cu barca cu vedere de la nivelul apei a complexului de cascade, intrare la centrul de cercetare cu vizionare a filmului de prezentare pe un ecran cu deschidere de 180° și seara un spectacol cu foc de artificii și lumini deasupra Cascadei Niagara. Transportul și cazarea sunt asigurate și incluse în costul taberei.

În plus, elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: excursii la plajă, seri de karaoke, seri de film, bowling, meciuri NFL, NBA sau baseball, întreceri și jocuri sportive, concerte, cumpărături la mall, diverse muzee sau evenimente locale precum și bilete la Boston New England Aquarium, unde elevii din grupul de tabără vor putea admira și învăța despre cele peste 550 de specii de viețuitoare marine ce se regăsesc aici.

Iată un exemplu de program de activități pregătit de școala EF Boston:

 EF Boston program activitati

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, ce cuprinde 20 de sesiuni de limba engleză pe săptămână. Contra unui supliment, cursul se poate completa cu lecții în laboratorul de calculatoare și materii de interes special ajungând astfel la 26 de sesiuni pe săptămână.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev din tabără susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Cazarea se face în camere triple sau cvadruple cu băi comune. Accesul în campus este permis numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților. Campusul dispune de supraveghere video, iar paznicii de noapte nu permit minorilor să iasă din clădire după ora 23:00. Punându-se accent pe siguranța elevilor, pe lângă supravegherea și asistența liderilor de grup Qdays participă și angajații EF ce sunt prezenți în campus 24 ore/zi.

În acestă tabără în Boston, SUA, este inclus un pachet complet de mese: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend, servite în cantina școlii, în sistem bufet.

Campusul școlii din Boston, ce cuprinde atât sălile de clasă cât și dormitoarele, birourile administrative, cantina și spațiile comune ce vor fi utilizate de către elevii din tabără, se află într-o clădire istorică și fermecătoare. Unul dintre marile avantaje ale campusului este faptul că totul este la îndemână și, desigur, liderii de grup locuiesc în același campus, fiind disponibili 24/7 pentru elevi. Elevii din tabără se pot familiariza cu stilul de viață dintr-un campus american, conviețuind cu alți aproape 1,000 de elevi din peste 100 de țări diferite!Puteți citi jurnalele taberelor Qdays pentru a vă face o idee mai bună despre modul de organizare și felul în care elevii își petrec timpul în tabără: Jurnale de Tabără

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.