Tabără engleză Brighton University

 24 iulie - 13 august  2022

 Vârsta: 13 - 17 ani

Universitatea Brighton este o destinație de grup în orașul minunat și vibrant Brighton, situat lângă mare și înconjurat de Parcul Național South Downs. Brighton este adesea numit „Londra de lângă mare”, deoarece are totul, de la agitația unui oraș mare și cultura străzii pline de viață, rămânând totuși suficient de mic, pentru a oferi posibilitatea de a explora centrul pe jos.

Tabără de trei săptămâni

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 21 zile în reședință, cu baie proprie
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Transport cu avion București – Londra Heathrow – București
 • Tur al orașului Brighton
 • Două excursii de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Portsmouth
 • Activități: EF Disco, EF Lounge, Street Party
 • Activități sportive: fotbal, baschet, volei, ping-pong
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif: 4125 EURO

Ce este opțional

– 6 cursuri suplimentare de limba engleză

Ce nu este inclus

– Cheltuieli personaleTabăra de trei săptămâni din campusul Universității din Brighton, Anglia include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc în timpul dimineții sau după-amiaza. După terminarea orelor, există o multitudine de activități din care elevii pot alege, totul fiind pregătit de către școală: EF Disco, EF Lounge și o petrecere uriașă pe stradă în campus. De asemenea, vom putea participa la o mulțime de jocuri de lucru în echipă și activități care sprijină îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză. Elevilor li se vor pregăti și activități sportive, seară de film, spectacole de talente etc.

Universitatea Brighton este o destinație de grup în orașul minunat și vibrant Brighton, situat lângă mare și înconjurat de Parcul Național South Downs. Brighton este adesea numit „Londra de lângă mare”, deoarece are totul: agitația unui oraș mare și cultura străzii pline de viață, rămânând totuși suficient de mic, pentru a oferi posibilitatea de explorare a centrului pe jos. Locația unică a universității din Brighton oferă o mare varietate de sporturi, activități în aer liber și peisaje minunate. Echipa prietenoasă a școlii se va asigura că elevii se vor simți instantaneu în siguranță, bineveniți și parte a comunității de la Universitatea Brighton.

Brighton este ideal pentru elevii cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani, care își doresc agitația și independența oferite de un oraș mare, dar și siguranța și sentimentul comunității oferite de un campus universitar. Fie că sunt interesați de cultură, muzică, artă sau aventuri în aer liber, Brighton are ceva de oferit pentru fiecare! Atmosfera relaxată și relaxantă de plajă este un element ce asigură că toată lumea se poate simți bine-venită!

Excursii

În pachetul de tabără sunt incluse tur al orașului Brighton și trei excursii de o zi: două excursii de câte o zi la Londra și excursie de o zi în Portsmouth. Cu ocazia vizitei în Londra, participanții vor descoperi principalele obiective ale metropolei: Big Ben, Houses of Parliament, London Eye, Buckingham Palace, Westminster Abbey.  În tabără este inclusă și o excursie în orașul-port Portsmouth.

Brighton este un oraș studențesc popular și plin de viață, cu o coastă spectaculoasă, numit și „Londra de lângă mare”. Oferă o combinație excelentă de cafenele, baruri și galerii pentru toate gusturile, inclusiv magazine vintage, de tip boutique și lanțuri de magazine. Îmbină atmosfera relaxată și calmă de plajă cu o mulțime de peisaje rurale britanice impresionante.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Brighton.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Trăiește și învață în cel mai la modă oraș de coastă din Marea Britanie. Cazarea se face în campusul Brighton University, ce oferă facilități moderne, atât în campus, cât și în reședință. Elevii vor aprecia atmosfera rurală în campus, dar și conexiunile bune cu orașul și plaja. În cadrul acestei tabere este un mix excelent de naționalități.

În campus este o zonă de sport în aer liber – există terenuri de rugby și fotbal, precum și terenuri mari deschise cu iarbă, situate lângă școală pe care școala le folosește pentru EF Arena și o mare varietate de alte sporturi și exerciții.

Cazarea – camerele sunt single, cu baie proprie.

Mese

În această tabără din Brighton sunt incluse trei mese pe zi: micul dejun, prânzul și cina. Mesele sunt oferite în cantina școlii.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: – 16 cursuri generale de limbă engleză – 2 sesiuni în laborator (iLab) – 2 seminarii (lecții duble). Se poate opta pentru suplimentarea cursurilor până la 26 de lecții pe săptămână, astfel adăugându-se 4 cursuri de interes special și 2 sesiuni în laborator pe platforma online de învățare dezvoltată împreună cu Universitatea din Cambridge.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data înscrierii și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.