Tabără engleză California Long Beach

 02 iulie - 16 iulie 2023

 02 iulie - 23 iulie 2023

 Vârsta: 13 - 17 ani

Perioadele 30 iulie – 13 august 2023 (2 săptămâni) și 30 iulie – 20 august 2023 (3 săptămâni) sunt rezervate.

Alege să petreci două sau trei săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Long Beach, California!

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Cazare în campus în cameră twin
 • Bilet de avion, cu taxe de aeroport și bagaj de cală incluse
 • Tur de bun-venit în prima zi de școală
 • Activități în campus
 • Tur în Los Angeles (Hollywood Walk of Fame, The Grove Farmers Market, Griffith Observatory)
 • Activități pe plajă
 • Excursie de cumpărături la outlet – pentru tabăra de 3 săptămâni
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Cărți și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif tabără de 2 săptămâni: 4925 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni: 5420 EURO

 

Ce este opțional
 • excursie de o zi la Disneyland – pentru tabăra de 2 săptămâni
 • excursie de două zile în San Francisco – pentru tabăra de 3 săptămâni
Ce nu este inclus
 • taxa de viză SUA – 160 USD
Acreditări

tabere in strainatate acreditareHULT informatiiEnglishUSACambEng_300_P_CMYK

EF Long Beach este membru al WYSE (World Youth, Student and Educational Travel Industry).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Vino să trăiești visul californian cu noi: împrietenește-te cu alți elevi din întreaga lume, participând la evenimente sociale uimitoare și bucurându-te de măreția frumuseții naturale a Californiei! Experimentează adevărata viață de campus american într-un cadru universitar.

Alege să petreci două sau trei săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Long Beach, California! Elevii pot alege și o excursie de o zi la Disneyland, iar participanții la tabăra de 3 săptămâni pot face o excursie de două zile în San Francisco, împreună cu școala.

Long Beach este unul dintre cele mai mari orașe din California, cunoscut pentru atracții urbane pe malul apei și o scenă artistică grozavă.

Oraș de coastă cu access facil la plajele frumoase ale Californiei, pentru relaxare și distracție pe plajă. Punctele de atracție includ Hollywood BLVD, Huntington Beach, UCLA Tour, Santa Monica, Venice Beach și apusuri nesfârșite peste Pacific.

Școala EF Long Beach este situată într-un campus universitar în stil tradițional, la California State University, Long Beach. Multe cafenele și restaurante se află în campus și în apropiere.

Facilitățile școlii: reședințe multiple, săli de clasă și birouri administrative situate în campus, cu acces la spații verzi.

Excursii

Alături de liderul de grup, elevii acestei tabere în străinătate vor explora orașul Long Beach în afara orelor de curs pentru a vizita diverse obiective de interes pentru participanți.

În prima săptămână de tabără este inclus un tur al orașului Los Angeles, cu opriri la Hollywood Walk of Fame, The Grove Farmers Market, Griffith Observatory.

Pentru tabăra de 3 săptămâni, elevii au inclusă și o excursie pentru cumpătături la outlet.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Long Beach.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: lecții de surf, seri de karaoke, seri de film, bowling, yoga, întreceri sportive, seri internaționale, cumpărături la mall, activități pe plajă.

Totodată, elevii se pot înscrie la școală la o serie de excursii opționale de weekend, la care vor participa și alți elevi internaționali prezenți în campus. Calendarul acestor excursii opționale va fi disponibil cu aproximativ o lună înaintea plecării:

 • Disneyland (1 zi) – transport și bilet de intrare
 • San Francisco (2 zile, 1 noapte de cazare) – transport, cazare și vizite în oraș

 

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Cazare

Cazarea se face în campus, în camere twin, băieții și fetele în camere diferite. Băile sunt pe hol.

Mese

În acestă tabără în Long Beach, California, sunt incluse trei mese pe zi: mic dejun, prânz și cină în cantina școlii.

 

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Puteți citi jurnalul taberei din California din anul 2022 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Santa Barbara 2022.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză California 2019.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.