Tabără engleză California Santa Barbara

 30 iulie - 13 august 2023

 Vârsta: 13 - 17 ani

Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Santa Barbara, California! Elevii au incluse: o excursie de weekend (2 zile) în Los Angeles, cu vizitarea principalelor obiective și ale Studiourilor Universal Hollywood și o sesiune de compărături la Camarillo Outlet.

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Demi-pensiune: mic dejun și cină
 • Bilet de avion din București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră triplă/cvadruplă
 • Tur de bun-venit în prima zi de școală
 • Shuttle reședință – școală
 • Excursie de weekend în Los Angeles (2 zile, 1 noapte)
 • Cumpătăruri la Camarillo Outlet
 • Activități în campus, jocuri la piscină
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Cărți și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România

Tarif: 5085 EURO

Tarif: 4885 EURO – pentru înscrieri până pe 30 noiembrie

Ce este opțional
 • Supliment 6 cursuri de limba engleză pe săptămână.
 • Supliment cazare în reședință în cameră single.
Ce nu este inclus
 • Taxa de viză 160 USD
Acreditări

ACCETtabere in strainatate acreditareHULT informatiiEnglishUSACambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF Santa Barbara sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Santa Barbara, California! Elevii au inclusă și o excursie de weekend (2 zile, 1 noapte) în Los Angeles, cu vizitarea principalelor obiective ale orașului și ale Studiourilor Universal Hollywood. Astfel, participanții la această tabără în străinătate pot cunoaște două dintre cele mai importante orașe din California!

Santa Barbara este un oraș universitar în care potecile pietruite, fântânile fermecătoare și plajele pentru surf creează un fundal minunat în care să înveți engleza. Campusul spațios din centrul orașului se află la câțiva pași de State Street – unde vei găsi buticuri și cafenele primitoare.

Santa Barbara este unul dintre cele mai fermecătoare orașe din California, cunoscut sub numele de „Riviera Americană” pentru locația sa ideală între munți și plajă. Școala EF Santa Barbara oferă săli de clasă luminoase și moderne, dotate cu cea mai recentă tehnologie de învățare, iar în curtea exterioară spațioasă se află și un teren de baschet.

Excursii

Alături de liderul de grup, elevii acestei tabere în străinătate vor explora orașul Santa Barbara în afara orelor de curs pentru a vizita diverse obiective de interes pentru participanți.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Santa Barbara.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Elevii au inclusă și o sesiune de cumpătăruri la Camarillo Outlet.

Totodată, elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: lecții de surf, seri de karaoke, seri de film, bowling, yoga, întreceri sportive, seri internaționale, cumpărături la mall, activități pe plajă.

Cazare

Unitatea de cazare este în reședința Tropicana Villas, în Isla Vista, aflată la 30 de minute cu autobuzul de școală. Acces Internet wireless, spălătorie, piscină exterioară, cameră de jocuri (tenis de masă, biliard, TV). Punându-se accent pe siguranța elevilor, la supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce sunt prezenți 24 ore/zi în campus.

Cazarea se face în apartamente cu două dormitoare, iar fiecare dormitor are trei sau patru paturi. Pentru fiecare apartament sunt disponibile 2 băi, living și o chicinetă cu frigider și cuptor cu microunde.  Accesul în campus se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților.

În apropierea reședinței se găsesc cafenele și restaurante, iar plaje și parcuri se află la 5 – 10 minute de mers pe jos.

Transferul de la reședință la școală se face cu un shuttle folosit doar de către elevii școlii.

Mese

În acestă tabără în Santa Barbara, California, sunt incluse micul dejun și cina în cantina reședinței servite pe sistem bufet.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din California din anul 2022 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Santa Barbara.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză California 2019.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.