Tabără engleză Cambridge

 19 iulie - 01 august  2020

 Vârsta: 12 - 17 ani

Trăiește viața academică britanică într-o tabără internațională! Urmează un curs de limba engleză în străinătate la Clare College cu Education First. Acest colegiu incredibil este al doilea cel mai vechi al Universității din Cambridge, fiind fondat în 1326.

Tarif: 2840 USD (Dolari Americani)

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pesăptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră triplă
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Tur al orașului Cambridge
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Brighton
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în campus
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Însoțitor de grup la 10 elevi înscriși


 

Ce este opțional
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză / săptămână
 • Asigurare de călătorie Generali
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul
Acreditări

acreditare tabere internationaletabara internationala english uk acreditaretabere in strainatate acreditare

HULT informatii

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Cambridge este acreditat de către British Council și de către EAQUALS (The European Association for Quality Language Services).

Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK și al Federation of Youth Travel Organizations.În această tabără de limba engleză în Cambridge, elevii vor studia limba engleză la faimosul Clare College – al doilea cel mai vechi campus al Universității din Cambridge, ce se laudă cu aproape 700 de ani de reușite academice. Cambridge este unul dintre cele mai importante orașe universitare ale lumii, fiind un loc propice pentru a învăța limba engleză. Cursul include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc atât în timpul dimineții, cât și după amiaza, elevii beneficiind atât de cursuri în clasă, cât și de seminarii academice.

Elevii taberei internaționale de la Clare College vor trăi, vor învăța și vor socializa precum studenții acestui prestigios colegiu de tradiție al Universității din Cambridge deoarece vara, centrul de juniori al EF Cambridge preia întreg campusul universitar! Astfel elevii vor descoperi tainele vieții de student la Cambridge și de ce nu, vor găsi inspirația și motivația pentru ca într-o zi să pășească înapoi aici ca studenți.

Pe perioada taberei, elevii pot alege dintre excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include un tur al orașului Cambridge, o excursie de o zi în Londra (cu plimbare în renumita roată London Eye și vizitarea importantelor obiective turistice ale centrului orașului) și o excursie de o zi în Brighton, cea mai faimoasă stațiune turistică de pe coastă, cunoscută sub denumirea de “London by the Sea”, unde se va vizita Centrul Marin și alte obiective interesante.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Cambridge.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazarea se face în camere triplă în reședința The Clare College Colony, situată în campusul unde se desfășoară și cursurile. Unele camere au baie proprie, iar altele au baie comună, fetele și băieții fiind pe etaje diferite.

În această tabără din Cambridge este inclus un pachet complex de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Mesele sunt oferite în cantina școlii, meniul fiind unul variat.

Colegiul se află la 5 minute de mers pe jos de parc și la 7 minute de centrul orașului, oferind totodată acces facil cu mijloacele de transport în comun (frecvența autobuzelor este din 10 în 10 minute).

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale, este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă și 2 seminarii (lecții duble). Se poate opta pentru suplimentarea cursurilor până la 26 de lecții pe săptămână, astfel adăugându-se 6 cursuri de interes special.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Sub supravegherea angajaților centrului de juniori EF Cambridge, elevii taberei Qdays vor cunoaște colegi din peste 80 de țări diferite, vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare și desigur, în completarea cursurilor, prin jocuri și concursuri distractive își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!Puteți citi jurnalul taberei din Cambridge din anul 2019 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Clare College.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Cambridge 2019.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.