Tabără engleză Cambridge

 23 iulie - 05 august 2023

 23 iulie - 12 august 2023

 Vârsta: 13 - 17 ani

Trăiește viața academică britanică într-o tabără internațională! Urmează un curs de limba engleză în străinătate la Clare College cu Education First. Acest colegiu incredibil este al doilea cel mai vechi al Universității din Cambridge, fiind fondat în 1326.

Tabără de 2 sau 3 săptămâni

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră triplă
 • Bilet de avion București – Londra – București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Tur al orașului Cambridge
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Brighton
 • Excursie de o zi în Oxford – pentru tabăra de 3 săptămâni
 • Excursie de o zi în Stratford – pentru tabăra de 3 săptămâni
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în campus
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup la 17 elevi înscriși

Tarif tabără de 2 săptămâni: 3760 EURO

Tarif tabără de 2 săptămâni: 3560 EURO – pentru înscrieri până pe 30 noiembrie

Tarif tabără de 3 săptămâni: 4685 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni: 4485 EURO – pentru înscrieri până pe 30 noiembrie

 

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Cheltuieli personale
Acreditări

acreditare tabere internationaletabara internationala english uk acreditaretabere in strainatate acreditare

HULT informatii

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Cambridge este acreditat de către British Council și de către EAQUALS (The European Association for Quality Language Services).

Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK și al Federation of Youth Travel Organizations.În această tabără de limba engleză în Cambridge, elevii vor studia limba engleză la faimosul Clare College – al doilea cel mai vechi campus al Universității din Cambridge. Colegiul ce se laudă cu aproape 700 de ani de reușite academice. Cambridge este unul dintre cele mai importante orașe universitare ale lumii, fiind un loc propice pentru a învăța limba engleză. Cursul include 26 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc atât în timpul dimineții, cât și după amiaza. Elevii beneficiază atât de cursuri în clasă, cât și de seminarii academice.

Elevii taberei internaționale de la Cambridge Clare College vor trăi, vor învăța și vor socializa precum studenții acestui prestigios colegiu de tradiție al Universității din Cambridge. Vara, centrul de juniori al EF Cambridge preia întreg campusul universitar! Astfel elevii vor descoperi tainele vieții de student la Cambridge și de ce nu, vor găsi inspirația și motivația pentru ca într-o zi să pășească înapoi aici ca studenți.

Se poate alege varianta de 2 săptămâni de tabără (din 23 iulie în 5 august 2023) sau varianta de 3 săptămâni de tabără (din 23 iulie în 12 august 2023).

Excursii

Pe perioada taberei, elevii pot alege dintre excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include un tur al orașului Cambridge, o excursie de o zi în Londra și o excursie de o zi în Brighton. Pe durata excursiei în Londra elevii vor face o plimbare în renumita roată London Eye și vor vizita importante obiective turistice ale centrului orașului. În Brighton, faimoasa stațiune turistică de pe coastă, cunoscută sub denumirea de “London by the Sea”, elevii vor Centrul Marin și alte obiective interesante.

Pentru elevii care stau 3 săptămâni în tabără, sunt incluse două excursii suplimentare de o zi: o zi în Oxford și o zi în Stratford.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: punting, lecții de dans, volei, fotbal, vizită la Colegiile din Cambridge, seri de film, karaoke, petreceri.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Cambridge.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în camere triplă în reședința The Clare College Colony, situată în campusul unde se desfășoară și cursurile. Unele camere au baie proprie, iar altele au baie comună, fetele și băieții fiind pe etaje diferite.

Colegiul se află la 5 minute de mers pe jos de parc și la 7 minute de centrul orașului, oferind totodată acces facil cu mijloacele de transport în comun (frecvența autobuzelor este din 10 în 10 minute).

Mese

În această tabără din Cambridge este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Mesele sunt oferite în cantina școlii, meniul fiind unul variat.

 

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Sub supravegherea angajaților centrului de juniori EF Cambridge, elevii taberei Qdays vor cunoaște colegi din peste 80 de țări diferite, vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare și desigur, în completarea cursurilor, prin jocuri și concursuri distractive își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Puteți citi jurnalul taberei din Cambridge din anul 2019 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Clare College.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Cambridge 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.Au fost două săptămâni extraordinare. Cambridge a fost un oraș superb, și mi-a plăcut tot, în afară de durata taberei, deoarece a fost prea scurtă. Am așteptat tabăra asta pentru extraordinar de mult timp, dar aceste 14 zile au trecut repede. Am cunoscut copii din toate colțurile lumii, dar și copii extraordinari din România! Am ajuns să ne cunoaștem și am trecut împreună prin momente frumoase. Orele, activitățile, cazarea, colegii, totul a fost perfect.

Pentru mine, nivelul cursurilor (C2) a fost ales perfect.Exercițiile și cărțile au fost fix pe cunoștințele mele, iar profesorul nostru ne-a fost de mult ajutor.

Excursiile la Brighton și la Londra au fost foarte bine organizate. Liderii, profesorii și tot stafful ne-au făcut să ne simțim extraordinar. Transportul și cazarea au oferit experiențe unice, cum ar fi o colegă de cameră din China sau pur și simplu drumul în aeroport cu grupul. Am legat prietenii pe care mi-aș fi dorit să le păstrez ca în tabără.

Aș fi dat orice ca această tabără să dureze mai mult. Mulțumesc pentru o experiență extraordinară!

Diana P., Tabără Internațională Cambridge

Mi-a plăcut enorm această tabără!

Am legat multe prietenii, am învățat, mi-am îmbogățit vocabularul și am vizitat locuri diferite și obiective foarte interesante.

Comunitatea de elevi a fost variata, foarte frumoasă, interesantă, plăcută, Am cunoscut oameni din Olanda, Suedia, Franța, China, Japonia, Coreea de Sud, Turcia, Portugalia.

Nu voi uita această tabără niciodată, deoarece nu a avut doar ce e scris pe hârtie (prieteni, activități, cursuri de engleză, ore de vizitat), dar și o magie aparte.

Ioana Maria H., Tabără Engleză Cambridge
Vezi toate testimonialele »