Tabără engleză Cape Town

 10 aprilie - 22 aprilie  2022

 Vârsta: 15 ani +

În tabăra din Cape Town (Africa de Sud) vei participa la cursurile de limbă engleză într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. În această tabără, elevii au inclusă o excursie de trei zile pe faimoasa Garden Route și o excursie la Cape Peninsula.

Înscrieri încheiate

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Bilet de avion București – Cape Town – București (condiții de grup)
 • Cazare 13 zile în cameră twin
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, mic dejun în weekend
 • Tur al orașului Cape Town
 • Excursie de trei zile Garden Route
 • Excursie în Cape Peninsula
 • Vizită la Muzeul District Six
 • Activități în școală
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 15 elevi înscriși

Înscrieri încheiate

Ce este opțional
 • Cazare în reședință în cameră single
Ce nu este inclus
 • Taxa de viză
Acreditări

tabere in strainatate acreditare

HULT informatii

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Cape Town, Africa de Sud, este acreditat de către către EAQUALS (The European Association for Quality Language Services) și de către Education South Africa.

Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

De asemenea, Education First Cape Town este centru acreditat Cambridge English.Tabăra de două săptămâni din Cape Town, Africa de Sud include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc în timpul dimineții sau după-amiaza. După terminarea orelor, există o multitudine de activități din care elevii pot alege, totul fiind pregătit de către școala EF Cape Town: Table Mountain, Grădina Botanică, vizită la muzee, seară de filme, sesiuni de cumpărături și multe altele!

Fiind cel mai vechi oraș din Africa de Sud, Cape Town se regăsește în topul destinațiilor ce nu pot fi ratate, oferind natură uimitoare, istorie interesantă, mâncare extraordinară și unele dintre cele mai interesante animale sălbatice din lume.

Școala EF Cape Town are săli de clasă moderne, recent renovate, zonă de studiu, cafenea, terasă și grădină privată cu zonă pentru grătar. O școală mică, ce oferă atenție personală cursanților, fiind foarte apreciată de elevii din toate colțurile lumii care studiază aici.

În luna aprilie, temperatura medie din Cape Town este de 23 de grade Celsius.

Excursii

În pachetul de tabără sunt incluse: tur al orașului Cape Town, vizită la Muzeul District Six, Garden Route (excursie de trei zile) și Cape Peninsula (excursie de o zi).

Excursia pe faimoasa Garden Route include:

 • transport cu autocar
 • două nopți de cazare (în Oudstoorn și Sedgefield)
 • mic dejun
 • tur al Peșterilor Cango
 • canoe în Parcul Național Wilderness
 • safari cu mașină de teren (2 ore)
 • plimbare pe jos în safari cu ghid (15 minute).

În cadrul excursiei la Cape Peninsula, elevii vor avea ocazia să vadă colonia de pinguini de la Boulder’s Beach și vor ajunge la Capul Bunei Speranțe, cel mai sudic punct de pe continentul african.

Muzeul District Six oferă șansa vizitatorilor să afle mai multe informații despre apartheid, această eră ce a marcat profund istoria și civilizația poporului sud-african.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Cape Town.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Reședința EF Cape Town se află în centrul orașului, la doar 20 de minute de mers pe jos de școală. Reședinta este dotată cu camere de supraveghere pe fiecare etaj, acces controlat digital, iar o companie de pază supraveghează permanent cele două intrări și perimetrul clădirii. În cadrul acestei tabere școlare internaționale la supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce sunt prezenți în reședință.

Cazarea – camerele sunt twin, cu baie proprie. În camere, fiecare elev are propriul său pat, dulap, precum și sertare pentru depozitare.

Mese

În această tabără de engleză din Cape Town sunt incluse micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii. În weekend, atunci când elevii vor participa la excursia pe renumita Garden Route, este inclus micul dejun. Mesele sunt oferite în cantina școlii, meniul fiind unul variat.

Cursuri

În cadrul taberei sunt incluse 20 de cursuri de limba engleză pe săptămână.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Odată ajunși la destinație, participanții susțin și o testare orală, pentru a putea fi evaluat și nivelul conversațional. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Mai mult, la încheierea cursului elevii păstrează materialele, pe care pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru al familiei apropiate. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului propriu a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare caz în parte. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Condiții călătorie Africa de Sud

Participanții la tabără trebuie să prezinte, la intrarea în Africa de Sud, un test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii în țară, inclusiv persoanele vaccinate. Condițiile de călătorie vor fi actualizate pe măsura adaptării acestora la situația curentă.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Africa de Sud sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.