Tabără engleză Cipru

 21 iulie - 28 iulie  2019

 Vârsta: 11 ani +

Tabăra de vară din Limassol, Cipru este perfectă pentru elevii care doresc să îmbine o vacanță educațională cu o locație excepțională! Tabăra de limba engleză include 20 de sesiuni de limba engleză, cazare în hotel, pensiune completă, multe activități și are durata de o săptămână.

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză/săptămână
 • Pensiune completă (mic dejun, prânz şi cină)
 • Cazare în apartamente cu camere twin cu baie proprie în The Palms Hotel Apartments
 • Activități după-amiaza şi seara
 • Două excursii de jumătate de zi / săptămână
 • O excursie de o zi / săptămână
 • Bilet de intrare la atracțiile turistice
 • Acces la platforma online ClubEFL cu username şi parolă individuale, extins la o lună după încheierea cursului
 • Transport de la cazare la şcoală şi retur cu autocar (aproximativ 10 minute)
 • La destinație, transfer de la și la aeroport
 • Certificat de participare la curs
 • Supraveghere 24 de ore
 • Însoțitor de grup din România la 10 elevi înscriși

Înscrieri încheiate

Ce este opțional
 •  Asigurare de călătorie (recomandată)
Ce nu este inclus
 • Biletul de avion
Acreditări

Columbia Private Institute este o școală acreditată de către Ministerul Educației din Cipru, fiind membru ClubEFL  precum și membru IATEFL (International Association of Teachers of English as a Foreign Language). Școala este afiliată la ECBE (European Council for Business Education) – pentru care are rolul de centru de examinare. Școala lucrează îndeaproape cu British Council Cipru în organizarea și pregătirea examenelor de limba engleză, fiind totodată și centru de examinare.Tabăra de limba engleză din Limassol include 20 de sesiuni de limba engleză pe săptămână, cazare în hotel în camere twin, pensiune completă și multe activități! Această tabără de o săptămână se desfășoară în perioada 21 iulie – 28 iulie 2019.

Cursurile de limba engleză au loc în fiecare dimineață, de la ora 09:00 la ora 12:15, iar după prânz elevii sunt integrați într-un program de activități diversificat. Fiecare elev va susține un test de plasament la curs și va fi încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. După încheierea taberei, elevii vor putea continua studiul individual pe platforma online de învățare ClubEFL.

Programul de activități include jocuri pe plajă şi la piscină sau excursii în diverse locații turistice (Castelul din Limassol, Castelul din Kolossi, Nicosia, Pafos –  cu vizitarea locului naşterii Afroditei, munții Troodos, etc.). Seara este de asemenea plină de evenimente la care elevii sunt încurajați să participe: karaoke, cursuri de salsa, seri de filme, petreceri, bowling, prezentare de modă, atelier de robotică Bricks 4 Kids.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Iată un exemplu al programului de activități pregătit de școală:

Activitati tabara Limassol

Cazarea se face în The Palms Hotel Apartments*** în apartamente cu camere twin. Apartamentele au una sau două camere twin, baie proprie și o zonă comună. În hotel locuiesc atât reprezentanți ai școlii, cât și liderul de grup din România.

Având peste 300 de zile însorite pe an, Cipru este a treia cea mai mare insulă din Marea Mediterană și atrage milioane de turiști anual, fiind una dintre locațiile preferate de către turiștii britanici datorită legăturilor istorice cu Marea Britanie.
Rata criminalității este foarte scăzută în Cipru, fiind una dintre cele mai sigure zone din lume.
Fiind o fostă colonie britanică, limba engleză este foarte răspândită, fiind limbă oficială până în anul 1960.

10 motive pentru care să alegeți această tabără:

 • Reputație excelentă în predarea limbii engleze, cu o experiență de peste 30 de ani
 • Profesori calificați, vorbitori nativi ai limbii engleze
 • Clădire modernă, cu aer condiționat şi software interactiv pentru toate nivelurile de studiu
 • Săli de curs spațioase, luminoase, cu maxim 15 elevi în clasă
 • Abordare de predare bazată pe comunicare, ce încurajează comunicarea în limba engleză, cu folosirea expresiilor curente
 • Cursurile sunt distractive şi interactive
 • Platformă online de învățare ClubEFL
 • Centru de examinare aprobat de către British Council şi ECBE (European Council for Business Education)
 • Şcoală licențiată de către Ministerul Educației din Cipru
 • Şcoală acreditată de către ELSAC (English Language Schools Association of Cyprus)

Școala Columbia Private Institute a fost înființată în anul 1985 iar recent s-a mutat într-un sediu nou, construit special pentru activitatea centrului. Printre altele, spațiul ocupat de școală se bucură de săli de clasă spațioase echipate cu calculatoare și proiectoare, o bibliotecă de unde elevii pot împrumuta cărți și materiale interactive, potrivite fiecărui nivel de studiu, spații de relaxare pentru pauze dar și o sală de conferințe folosită pentru seminarii academic. Clasele au o capacitate de 20 de elevi însă școala limitează grupele de studiu la 12, oferind astfel suficient spațiu pentru activități kinestezice, cuprinse în procesul de învățare.Urmăriți jurnalul taberei din Cipru din anul 2017: Jurnal Tabără Cipru Vara 2017.

Puteți citi impresiile elevilor care au participat în trecut la tabăra Qdays din Cipru accesând următorul link: Impresiile participanților

Vă puteți înscrie la această tabără din Cipru sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.Tabăra din Cipru a fost cea mai tare excursie în care am fost vreodată! Am avut ocazia de a cunoaște o grămadă de persoane minunate pe care nu le voi uita prea curând. Aștept cu nerăbdare următoarea tabăra Qdays!

11 tabara internationala in strainatate cipru

Totul din orașul de destinație, Cipru, a fost perfect! Nu este nimic de reproșat în privința lui. A fost mai frumos decât mă așteptam!

Școala în care am participat la cursurile de limba engleză este bună, cu profesori care găsesc mereu o modalitate de face să nu te plictisești la ore. Cursurile au fost ideale! Programa a fost aleasă cu atenție, așa încât să ne capteze atenția. Nivelul de dificultate a fost potrivit, iar profesorii au fost înțelegători și de treabă.

Unele activități la care am participat au fost obositoare, dar în rest mi-au plăcut. Nu am o activitate specifică preferată, fiecare dintre ele ne-a ajutat să ne apropiem unii de alții și să ne cunoaștem mai bine, învățând lucruri interesante în același timp.

Comunitatea de elevi a fost perfectă, ne-am apropiat repede și ne-am atașat unii de alții destul de tare. Am cunoscut mulți elevi internaționali în campus, in special din Franța.

Ana Alexia C., Tabără Engleză Cipru

M-am simțit super în excursia din Cipru! Activitatea mea preferată a fost seara de salsa, iar în afara de distractie, cursurile urmate au fost intense și profesorii excelenți.

Serviciile oferite de Qdays au fost foarte bune, iar liderul de echipă s-a descurcat minunat în fața situațiilor întâlnite și a știut să gestioneze soluțiile în așa fel încât toți să fim mulțumiți.

Cu sigurață voi mai alege Qdays pentru următoarele excursii.

10 tabere internationale cipru

Daria - Bianca P., Tabără Engleză Cipru
Vezi toate testimonialele »