Tabără engleză Dubai

 09 aprilie - 23 aprilie  2021

 Vârsta: 13 ani +

Tabăra de limba engleză din Dubai, Emiratele Arabe Unite, combină cursurile de limba engleză cu activități variate. Studiază în centrului Internet City, la campusul Universității HULT International Business School și beneficiază de facilități de ultimă generație.

LOCURI EPUIZATE

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 15 zile în hotel în cameră twin
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Tur de bun venit al zonei din jurul școlii și Dubai Marina
 • Excursie la Parcul Acvatic Wild Wadi
 • Safari în deșert – excursie de o zi
 • Burj Kalifa și Dubai Mall
 • Al Seef Heritage Village
 • Dubai Miracle Garden
 • Mai multe zile cu activități pe plajă
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în reședință
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup confirmat

Locuri Epuizate

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul


Tabăra de limba engleză din Dubai, Emiratele Arabe Unite, combină cursurile de limba engleză cu activități variate. Studiază în centrul Internet City (centrul de inovare din Dubai), în campusul HULT International Business School și beneficiază de facilități de ultimă generație.

Oferind arhitectură modernă, nenumărate centre comerciale, plaje frumoase și un climat de vară pe tot parcursul anului, Dubai atrage vizitatori din întreaga lume. Exersează limba engleză în campusul situat în centrul Orașului Internet, centrul înfloritor al inovației, în timp ce explorezi acest uimitor oraș global.

Școala EF DUBAI

Cursurile din tabără se desfășoară la școala EF Dubai, în campusul Universității HULT International Business School, un campus ultra modern în centrul Internet City. Săli de clasă sunt spațioase și facilitățile de predare sunt de ultimă oră. Printre avantajele școlii se numără apropierea de frumoasele plaje cu nisip, distanța scurtă de mers pe jos până la stația de metrou și distanță scurtă cu taxiul de Dubai Marina.

Activități

În tabără, elevii vor participa la activitățile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Elevii au parte de activități zilnice extrașcolare, tur de bun venit al zonei din jurul școlii și Dubai Marina, excursie la Parcul Acvatic Wild Wadi, safari în deșert – excursie de o zi, Burj Kalifa și Dubai Mall, Al Seef Heritage Village, Dubai Miracle Garden, mai multe zile cu activități pe plajă.

Cazare

Cazarea se face în hotelul Holiday Inn Internet City, Dubai, în camere Twin cu baie în cameră. Hotelul este peste drum de școala EF Dubai, astfel încât drumul de la unitatea de cazare la hotel este foarte ușor.

Mese

În această tabără din Dubai este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina. Micul dejun și cina se servesc la hotel, iar prânzul la pachet se primește la școală, de la cafeneaua din campus.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cursuri

Cursul de limba engleză din această tabără internațională este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă, 2 seminarii (lecții duble) și 4 cursuri de interes special.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

La absolvire fiecare elev primește un portofoliu academic ce cuprinde: diplomă de participare din partea EF și certificat de absolvire EFSET (Standard English Test) și un raport de curs ce atestă activitatea și prezența la curs cât și nivelul de cunoștințe dobândit.

Asigurări

Tabără include un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Condiții intrare și ieșire Emiratele Arabe Unite:

 • Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore înainte de sosirea în Dubai. Autoritățile medicale de stat pot solicita reexaminarea călătorilor, dacă se consideră necesar. La sosirea pe aeroportul Dubai se efectuează un test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, rezultatul acestuia fiind transmis pe telefonul mobil în aproximativ 24-48 de ore. Până la sosirea rezultatului, călătorii trebuie să rămână în izolare.
 • Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore înainte de sosirea în România. Costul pentru acest test este 150 AED (nu este inclus).

Cetățenii români pot călători în Emiratele Arabe Unite numai cu pașaportul simplu, care trebuie să aibă o valabilitate de minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul statului. Atenție! Pașaportul temporar românesc nu este recunoscut de autoritățile statului, iar poliția de frontieră nu va permite intrarea titularilor acestui tip de pașaport pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite.  (SURSA: Ministerul Afacerilor Externe)

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Dubai sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.