Tabără engleză Dublin

 01 august - 14 august 2023

 Vârsta: 14 - 18 ani

Dublin, capitala Republicii Irlanda, este una dintre cele mai la modă capitale europene, aflându-se în plină dezvoltare și inovație. Tabăra de engleză se desfășoară în cadrul Dublin College, iar cazarea se face în reședință.

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limbă engleză/săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în camere multi
 • Pensiune completă (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend)
 • Bilet de avion București – Dublin – București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Tur de oraș
 • Excursie de o zi în Kilkenny
 • Excursie de o zi în Glendalough
 • Activități variate în școală
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT
 • Manuale și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și la aeroport
 • Supliment de vară
 • Taxă de înscriere la curs
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

 Tarif: 3675 EURO

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • cheltuieli personale
Acreditări

Marketing_English_IrelandACELStabere in strainatate acreditare CambEng_300_P_CMYK

Cursurile de limba engleză din tabăra internațională din Dublin sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

De asemenea, școala unde se derulează această tabără în străinătate este centru de examinare Cambridge.

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Irlanda este o țară fermecătoare și plină de legende! O treime dintre cetățenii acestei țări locuiesc în Dublin, minunata capitală și destinația acestei tabere internaționale. Dublin este mândria Insulei de Smarald și centrul tradiției literare irlandeze. Orașul este un centru cultural de mare importanță și totodată un loc foarte animat, așadar programul include obiective atât culturale cât și distractive, iar cu siguranță elevii acestei tabere în străinătate vor ține minte localnicii plini de carismă și foarte prietenoși!

Tabăra de două săptămâni din Dublin, Irlanda, include 26 de sesiuni săptămânale de limba engleză în cadrul Dublin College.

Excursii

În pachetul de tabără sunt incluse un tur de oraș și două excursii de o zi: Glendalough și Kilkenny – două locații irlandeze fermecătoare.

Elevii vor participa la excursii săptămânale organizate de EF, activități sportive, bowling, fotbal galic și vor avea parte și de o cină la un restaurant tradițional irlandez.

Cazare

Cazarea se face în reședință, în camere multi, băieții și fetele în camere diferite. Băile sunt pe hol.

Distanța până la școală este de 15 minute de mers pe jos.

Mese

În acestă tabără de la Dublin College sunt incluse trei mese pe zi: mic dejun, prânz și cină în cantina reședinței.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită și perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.Vă puteți înscrie la această tabără din Irlanda sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.