Tabără engleză Eastbourne

 07 august - 20 august  2022

 Vârsta: 12 ani +

Tabăra de limba engleză din Eastbourne, Anglia, se desfășoară în perioada 7 august – 20 august 2022 și este potrivită pentru elevii ce au împlinit deja vârsta de 12 ani.

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile la familii gazdă în cameră twin
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Tur de oraș
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Cambridge
 • Abonament autobuz
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif: 2625 EURO

Ce este opțional
Ce nu este inclus
Acreditări

acreditare tabere internationaletabere in strainatate acreditaretabara internationala english uk acreditareHULT informatii

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Eastbourne este acreditat de către British Council și English UK.

Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK și al Federation of Youth Travel Organizations.Plajele din Eastbourne, precum și apropierea de Londra, au transformat orașul într-una dintre cele mai la modă stațiuni din Anglia. Atmosfera relaxată și zonele frumoase din împrejurimi atrag un public larg, fiind cadrul ideal pentru navigație, călărie, drumeții printre stânci, relaxare și odihnă. Școala recent renovată este situată în apropiere de pricipalele puncte de interes turistic din Eastbourne: centrul orașului, celebrul Eastbourne Pier și frumoasa plajă, oferind astfel locația perfectă pentru o tabără internațională.

Cursuri

Toate cursurile se desfășoară la școala EF Eastbourne, aproape de centrul orașului și de plajă. Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere în străinătate, este un program bine conturat de învățare a limbii și include 26 de sesiuni săptămânale de limba engleză, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă, 6 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble).

Excursii

Pe perioada taberei, elevii pot alege dintre excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include un tur al orașului Eastbourne, o excursie de o zi în Londra (cu plimbare în renumita roată London Eye și vizitarea obiectivelor turistice importante din centrul orașului) și o excursie de o zi în Cambridge, unul dintre cele mai renumite orașe universitare din lume.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Eastbourne.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face la familii gazdă, în camere twin.

Mese

În pachetul de tabără sunt incluse trei mese pe zi în timpul săptămânii, iar în weekend brunch și cină. Micul dejun și cina sunt oferite de către familiile gazdă, prânzul este la pachet pentru a fi luat la școală.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Sub stricta supraveghere a angajaților centrului de juniori EF Eastbourne, elevii taberei Qdays vor cunoaște colegi din peste 50 de țări diferite, vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare și desigur, în completarea cursurilor, prin jocuri și concursuri distractive își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.