Tabără engleză Hawaii

 10 iulie - 23 iulie  2022

 10 iulie - 30 iulie  2022

 Vârsta: 15 ani +

Dorești să îți îmbunătățești abilitățile lingvistice de limba engleză într-o destinația exotică în timp ce te bucuri de ospitalitatea hawaiiană și descoperi spiritul Aloha? Atunci tabăra din Honolulu este pentru tine! Vom avea parte de o experiență culturală hawaiiană la Centrul Cultural Polinezian, zile pentru plajă și surf, vizite la muzee și multă distracție!

Poți opta pentru două sau trei săptămâni de tabără!

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă
 • Cazare în cameră twin
 • Tur de bun-venit
 • Experiență culturală hawaiiană la Centrul Cultural Polinezian
 • Vizită la Pearl Harbour & Memorialul Arizona
 • Circle Island Tour
 • Excursie de o zi la o insulă învecinată – pentru tabăra de trei săptămâni
 • Vizită la Iolani Palace și Bishop Museum – pentru tabăra de trei săptămâni
 • Test de plasament la curs
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Cărți și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în reședință
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 15 elevi înscriși

Tarif: 3275 EURO – pentru tabăra de 2 săptămâni

Tarif: 4675 EURO – pentru tabăra de 3 săptămâni

 

 

Ce este opțional
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză
Ce nu este inclus
 • Taxa de viză
 • Bilet de avion (condiții de grup)
Acreditări

ACCETEnglishUSAtabere in strainatate acreditare CambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la școala EF Honolulu sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Tabăra în străinătate Hawaii se desfășoară în școala EF Honolulu.

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs) și centru autorizat pentru testările Cambridge.

Având peste 55 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Alege o tabără la școala de limba engleză EF Honolulu, în acest minunat oraș unde poți găsi clădiri moderne aflate la doar câteva minute de munții acoperiți de păduri luxuriante și de oceanul de un albastru pur. La școala EF Honolulu vei studia limba engleză într-un mediu deosebit, unde sălile au o vedere spectaculoasă asupra oceanului și, în plus, au fost special gândite pentru a încuraja comunicarea.

Parte a Statelor Unite ale Americii, Hawaii este un arhipelag alcătuit din opt insule mari, iar școala EF Honolulu se află pe insula Oahu, cea mai vizitată insulă din arhipelag. Pe perioada verii, temperatura medie este de 26 – 28 grade Celsius.

Școala se află în frumoasa zonă Waikiki, la doar câțiva pași de plaje uimitoare, restaurante, galerii și zone de cumpărături.

Atât școala, cât și unitatea de cazare alăturată acesteia oferă acces facil la mijloacele de transport în comun, ceea ce înseamnă posibilitatea organizării de activități ori vizite în plus față de programul oferit de către școală la cererea elevilor.

Excursii

Sunt incluse în tabăra de două săptămâni:

 • tur de bun-venit în prima zi de școală
 • excursie la Memorialul Pearl Harbour
 • experiență culturală hawaiiană – o zi întreagă la Centrul Cultural Polinezian, care include acces în sate, o petrecere tradițională hawaiiană (luau), un spectacol hula și transport
 • Circle Island Tour.

Elevii care optează pentru varianta de trei săptămâni de tabără au incluse și:

 • o excursie de o zi la una dintre insulele învecinate (Kauai, Maui sau Big Island) – transport cu avion și tur de insulă
 • vizită la Iolani Palace și Bishop Museum.

Totodată, elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: petreceri pentru elevi, seri de karaoke, seri de film, bowling, întreceri sportive, seri internaționale, cumpărături la mall, yoga pe plajă, snorkeling, surfing, scuba diving, înot cu delfinii, hula dancing, kayak și multe altele.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Hawaii.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în reședința aflată la 5 minute de mers pe jos de școală, în camere twin, cu baie proprie. Baieții și fetele sunt cazați în camere separate. La supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce locuiesc în reședința școlii.

În campus, accesul se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților. Campusul dispune și de supraveghere video.

Reședința se află zona Waikiki, este unul dintre cele mai cunoscute cartiere din Honolulu și zona în care se reunesc atât turiștii, cât și localnicii.

Mese

În acestă tabără din Honolulu, SUA, elevii au inclus un pachet complet de mese: mic dejun, prânz și cină la cantina școlii în timpul săptămânii, iar în weekend elevii primesc un card pentru mese, pe care îl pot folosi la cafenelele și localurile din apropierea școlii.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 16 cursuri generale de limbă, 2 seminarii (lecții duble) și 2 sesiuni în laborator pe platforma online de învățare dezvoltată împreună cu Universitatea din Cambridge.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Mai mult, la încheierea cursului elevii păstrează materialele, pe care pot continua studiul de acasă.

Pe perioada verii, la școala EF Honolulu se reunesc mai mult de 300 de elevi internaționali.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru al familiei apropiate. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului propriu a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare caz în parte. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.