Tabără engleză Isle of Wight

Vârsta: 10 - 14 ani
Din data: 17 iulie
Durata: 2 săptămâni
Tarif: 3195 EURO
Tabără engleză Isle of Wight-1

Exersează limba engleză și leagă noi prietenii în tabăra de limba engleză din Isle of Wight, Anglia. Vei avea parte de o vară de neuitat cu lecții de curs interactive, activități pline de aventuri și excursii captivante. Simte-te ca acasă în noua ta destinație, alături de noii tăi prieteni din întreaga lume.

 

Tarif tabără de 2 săptămâni

3195 EURO

 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în campus în cameră multi
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Excursie de o zi în Needles Landmark Attraction
 • Excursie de o zi în Londra
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Abonament de autobuz
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în campus
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup la 17 elevi înscriși
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză pe săptămână
 • Cheltuieli personale

Tabăra de limba engleză din Isle of Wight, Anglia se desfășoară în perioada 17 iulie – 30 iulie 2024 (2 săptămâni) și este potrivită pentru elevii din grupa de vârstă 10 – 14 ani.

EF Isle of Wight este o destinație pentru juniori, care oferă o mare varietate de activități pentru a se potrivi tuturor dorințelor cursanților, având parte de multă distracție în cel mai sigur mediu.

Toate școlile EF din Isle of Wight sunt aproape de una dintre nenumăratele plaje frumoase pe care insula le are de oferit, iar atmosfera relaxată a orașului de pe plajă îi ajută pe elevii care călătoresc pentru prima dată cu EF să se distreze din prima zi.

Excursii

Toți elevii care călătoresc pe Insula Wight se vor bucura de două excursii de o zi întreagă: „Needles Landmark Attraction” și Londra.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: laser quest, mini golf, bowling, jocuri, inclusiv competiții sportive și muzicale, EF Dance, Quiz, seri de film, evenimente tematice, petrecere de bun-venit și petrecere de absolvire.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Isle of Wight.

Cazare

Cazarea se face în reședință, în camere multi (cu până la 12 paturi), într-o locație sigură, iar angajați ai școlii vor fi în permanență prezenți în campus. Băieții și fetele sunt cazați în camere diferite.

Descoperă stilul de viață într-un cămin tradițional, unde vei experimenta atmosfera academică unică la un prestigios campus britanic. O sumedenie de facilități de petrecere a timpului liber și pentru activități sportive sunt la dispoziția elevilor.

Mese

În această tabără din Anglia este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Mesele sunt oferite în reședință.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale, este un program bine conturat de învățare a limbii, elevii participând la 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Sub supravegherea angajaților centrului de juniori EF Isle of Wight, elevii taberei Qdays vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare cu alte culturi și naționalități. Cursurile sunt completate de jocuri și concursuri distractive, iar elevii își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!