Tabără engleză Londra Kingston

Vârsta: 13 - 17 ani
Din data: 16 iulie
Durata: 2 săptămâni
Tabără engleză Londra Kingston-1

London Kingston este o școală de vară situată în districtul Kingston upon Thames. Cursurile se desfășoară la universitatea locală, cu programe de activități special gândite pentru adolescenți și excursii în centrul orașului Londra și în Oxford.

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră single
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Tur al orașului
 • Vizită la Hampton Court Palace
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Oxford
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în campus
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup la 17 elevi înscriși

 

 • 6 cursuri suplimentare de limbă engleză pe săptămână: 100 EURO
 • Cheltuieli personale

Exersează limba engleză și leagă noi prietenii în tabăra de limba engleză din Londra Kingston. Tabăra reprezintă o oportunitate pentru elevi să își îmbunătățească abilitățile lingvistice și să experimenteze o imersiune autentică în cultura engleză, fiind potrivită pentru elevii din grupa de vârstă 13 – 17 ani. Tabăra de limba engleză se desfășoară în perioada 16 iulie – 29 iulie 2024, fiind gândită să ofere tinerilor un context autentic și captivant în care să se dezvolte atât lingvistic, cât și personal.

Londra este capitala Marii Britanii, una dintre cele mai interesante și spectaculoase destinații din lume. Fiind bogată în istorie și cultură, Marea Britanie este locul de naștere al limbii engleze. Kingston este unul dintre nenumăratele cartiere londoneze, la aproximativ 30 de minute cu mijloace de transport în comun de centrul orașului.

Londra este o destinație universitară de renume mondial, cu o gamă largă de universități și colegii – fiind renumite Imperial College, King’s College, London Business School.

În această tabără cu însoțitor de grup, elevii vor învăța într-un campus universitar, cu programe de activități special gândite pentru adolescenți. Kingston se află pe râul Tamisa și oferă elevilor posibilitatea unor plimbări pitorești de-a lungul malului râului, admirând priveliștea spre centrul Londrei.

Vei avea parte de o vară de neuitat cu lecții de curs interactive, activități pline de aventuri și excursii captivante. Pe lângă aspectul academic, tabăra promovează interacțiunea socială și formarea de prietenii durabile, oferind astfel participanților șansa de a cunoaște alte culturi și perspective.

Excursii

Pe perioada taberei, elevii vor participa la excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include un tur al orașului, o vizită la Hampton Court Palace, o excursie de o zi în Londra și o excursie de o zi în Oxford.

Elevii au inclus în program în fiecare zi activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: bowling, plimbare cu vaporașul pe Tamisa, jocuri, inclusiv competiții sportive și muzicale, EF Talent Show, Scavenger Hunt, evenimente tematice, petrecere de bun-venit și petrecere de absolvire.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără engleză Londra Kingston.

Cazare

Cazarea se face în reședință, în camere single cu baie proprie, iar la supravegherea elevilor participă și angajați ai școlii. Băieții și fetele sunt cazați în camere diferite.

Descoperă stilul de viață într-un cămin tradițional, unde vei experimenta atmosfera academică unică. O sumedenie de facilități de petrecere a timpului liber și pentru activități sportive sunt la dispoziția elevilor.

Mese

În această tabără din Anglia este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 20 de sesiuni de limba engleză: 16 sesiuni generale de limbă și 4 sesiuni de proiecte. Suplimentar, se poate opta pentru completarea cursurilor cu 6 sesiuni extra de limba engleză pe săptămână, respectiv 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble).

Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Combinând componente de studiu în clasă cu resurse online, metoda garantează deprinderea rapidă a cunoștințelor chiar și atunci când perioada de studiu este de scurtă durată.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.