Tabără engleză Los Angeles

Vârsta: 13 - 17 ani
Din data: 7 iulie
Durata: 2 / 3 săptămâni
Tarif: 4725 EURO / 6145 EURO
Tabără engleză Los Angeles-1

Alege să petreci două sau trei săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Los Angeles, California! Studiază în capitala divertismentului din America și beneficiază de locația și facilitățile excelente ale școlii EF Los Angeles în cadrul taberei internaționale de limba engleză din Los Angeles, California într-un campus nou-nouț!

Tarif tabără de 2 săptămâni

4725 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni

6145 EURO

 • 26 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Cazare în campus în cameră triplă/cvadruplă
 • Bilet de avion București – Los Angeles – București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Tur de bun-venit în Pasadena
 • Tur al orașului Los Angeles
 • O zi la plajă
 • Drumeție la Eaton Canyon Falls
 • Excursie la Universal Studios Hollywood
 • O excursie pentru cumpărături la Citadel Outlets – pentru tabăra de 3 săptămâni
 • O excursie de weekend în San Francisco (3 zile, 2 nopți) – pentru tabăra de 3 săptămâni
 • Activități în campus, jocuri la piscină
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Cărți și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși
 • Taxa de viză SUA – 185 USD

Tabăra de limba engleză din Los Angeles, California, se desfășoară în perioadele 7 iulie – 21 iulie (2 săptămâni), 7 iulie – 28 iulie (3 săptămâni).  Perioadele 28 iulie – 11 august (2 săptămâni) și 28 iulie – 18 august 2024 (3 săptămâni) sunt rezervate.

Combină învățarea limbilor străine cu visul californian în capitala mondială a divertismentului. Privește semnul Hollywood, plimbă-te pe Walk of Fame și admiră conacele din Beverly Hills. Noul campus EF ultramodern se află în Pasadena, o comunitate pitorească din California, iar aici poți experimenta viața în campus în stil american într-un cadru internațional. Campusul este la 5 minute de mers pe jos de magazinele și restaurantele la modă de pe bulevardul Washington.

Obține experiența academică din SUA studiind în campusul nostru EF Los Angeles. Situat în pitorescul Pasadena, vei fi aproape de buticuri și restaurante interesante în timp ce locuiești la câțiva pași de sălile de cursuri. Campusul oferă cele mai noi tehnologii de învățare, săli de studiu și săli de clasă moderne.

Vreme frumoasă, caldă pe tot parcursul anului. Plaje iconice. Muzee renumite. Universități de top. Los Angeles este unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume și un paradis pentru vedetele de cinema, artiștii și studenții internaționali.

Excursii

Toți elevii au incluse:

 • tur al orașului Los Angeles, cu opriri la Hollywood Walk of Fame, The Grove Farmers Market, Beverly Hills, Rodeo Drive, Griffith Observatory
 • vizită la renumitele Universal Studios Hollywood
 • o zi la plajă
 • drumeție la Eaton Canyon Falls
 • tur al orașului Pasadena

Pentru elevii care optează pentru tabăra de 3 săptămâni sunt incluse și:

 • excursie de weekend în San Francisco (2 nopți, 3 zile), cu transport, cazare la hotel și vizite în oraș
 • sesiune de cumpărături la Citadel Outlets, renumit complex comercial

Alături de liderul de grup, elevii acestei tabere în străinătate vor explora orașul Los Angeles în afara orelor de curs pentru a vizita diverse obiective de interes pentru participanți. Fă o drumeție către monumentalul semn de la Hollywood de-a lungul traseelor din Parcul Griffith  și fotografiază cel mai emblematic semn din lume.

În campus, elevii au acces la piscina exterioară, sala de sport interioară, sala de fitness și studio-ul de yoga.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Los Angeles, California.

Elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: lecții de surf, seri de karaoke, seri de film, bowling, yoga, întreceri sportive, seri internaționale, cumpărături la mall, activități pe plajă.

Cazare

Cazarea se face în apartamente multi, cu trei sau patru paturi, fetele și băieții fiind cazați în camere separate. Băile sunt pe hol. Accesul în campus se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților.

Mese

În acestă tabără în Los Angeles sunt incluse, în cantina campusului: mic dejun, prânz și cină, în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Combinând componente de studiu în clasă cu resurse online, metoda garantează deprinderea rapidă a cunoștințelor chiar și atunci când perioada de studiu este de scurtă durată.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Acreditări

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF Los Angeles sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Puteți citi jurnalul taberei din Los Angeles din anul 2023 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Los Angeles.
Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză California 2019.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!