Tabără engleză Los Angeles

 25 iunie - 09 iulie 2023

 25 iunie - 16 iulie 2023

 Vârsta: 13 - 17 ani

Alege să petreci două sau trei săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din Los Angeles, California!

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, mic dejun și cină în weekend
 • Cazare în campus în cameră triplă/cvadruplă
 • Bilet de avion București – Los Angeles – București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Tur de bun-venit în prima zi de școală
 • Tur al orașului Los Angeles
 • O zi la plajă
 • Activități în campus, jocuri la piscină
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Cărți și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif tabără de 2 săptămâni: 4895 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni: 5350 EURO

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Taxa de viză SUA – 160 USD
Acreditări

ACCETtabere in strainatate acreditareHULT informatiiEnglishUSACambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF Los Angeles sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Studiază în capitala divertismentului din America și beneficiază de locația și facilitățile excelente ale școlii EF Los Angeles în cadrul taberei internațională de limba engleză din Los Angeles, California într-un campus nou-nouț!

Combină învățarea limbilor străine cu visul californian în capitala mondială a divertismentului. Privește semnul Hollywood, plimbă-te pe Walk of Fame și admiră conacele din Beverly Hills. Noul campus EF ultramodern se află în Pasadena, o comunitate pitorească din California, iar aici poți experimenta viața în campus în stil american într-un cadru internațional. Campusul este la 5 minute de mers pe jos de magazinele și restaurantele la modă de pe bulevardul Washington.

Obține experiența academică din SUA studiind în campusul nostru EF Los Angeles. Situat în pitorescul Pasadena, vei fi aproape de buticuri și restaurante interesante în timp ce locuiești la câțiva pași de sălile de cursuri. Campusul oferă cele mai noi tehnologii de învățare, săli de studiu și săli de clasă moderne.

Vreme frumoasă, caldă pe tot parcursul anului. Plaje iconice. Muzee renumite. Universități de top. Los Angeles este unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume și un paradis pentru vedetele de cinema, artiștii și studenții internaționali.

Excursii

Elevii au inclus în prima săptămână de tabără un tur al orașului Los Angeles, cu opriri la Hollywood Walk of Fame, The Grove Farmers Market, Griffith Observatory. Totodată, este inclusă și o zi la plajă.

Pentru tabăra de 3 săptămâni, elevii au inclusă și o excursie pentru cumpătături la outlet.

Alături de liderul de grup, elevii acestei tabere în străinătate vor explora orașul Los Angeles în afara orelor de curs pentru a vizita diverse obiective de interes pentru participanți. Fă o drumeție către monumentalul semn de la Hollywood de-a lungul traseelor din Parcul Griffith  și fotografiază cel mai emblematic semn din lume. Bucură-te de o plimbare pe Santa Monica Pier, unul dintre cele mai bune locuri pentru a experimenta cultura locală din Los Angeles. Găsește stelele celebrităților tale preferate de-a lungul Hollywood Boulevard, cel mai faimos trotuar din lume.

În campus, elevii au acces la piscina exterioară, sala de sport interioară, sala de fitness si studio-ul de yoga.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Los Angeles, California.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: lecții de surf, seri de karaoke, seri de film, bowling, yoga, întreceri sportive, seri internaționale, cumpărături la mall, activități pe plajă.

Totodată, elevii se pot înscrie la școală la o serie de excursii opționale de weekend, la care vor participa și alți elevi internaționali prezenți în campus. Calendarul acestor excursii opționale va fi disponibil cu aproximativ o lună înaintea plecării:

 • Disneyland (1 zi) – transport și bilet de intrare – recomandat pentru elevii care stau 2 săptămâni
 • San Francisco (2 zile, 1 noapte de cazare) – transport, cazare și vizite în oraș – recomandat pentru elevii care stau 3 săptămâni

Cazare

Cazarea se face în apartamente cu multi, cu trei sau patru paturi, fetele și băieții find cazați în camere separate. Băile sunt pe hol. Accesul în campus se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților.

Mese

În acestă tabără în Los Angeles, California, sunt incluse micul dejun, prânzul și cina în cantina campusului, în timpul săptămânii, micul dejun și cina în weekend.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din California din anul 2022 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Santa Barbara.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză California 2019.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.