Tabără engleză Malta Sliema

 03 august - 16 august  2021

 Vârsta: 13 ani +

Insula Malta este o fuziune de influențe britanice și cultură mediteraneană – unde plajele cu nisip alb și marea albastră o fac una dintre cele mai căutate destinații de vacanță. Învață limba engleză în orașul plin de viață Sliema, alături de elevi din întreaga lume.

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință în cameră multi
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Activități zilnice extrașcolare, inclusiv la plajă
 • Excursie în Valletta
 • Excursie de o jumătate de zi la Plaja Golden Bay
 • Excursie la Comino (Blue Lagoon)
 • Excursie în Gozo
 • Parcul Acvatic Splash & Fun
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în reședință
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Abonament de autobuz
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup la 15 elevi înscriși

Înscrieri încheiate

Ce este opțional
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză pe săptămână
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul


Tabăra de limba engleză din Sliema, Malta, combină cursurile de limba engleză cu activități relaxante la malul mării și excursii.

Insula Malta este o fuziune de influențe britanice și cultură mediteraneană – unde plajele cu nisip alb și marea albastră o fac una dintre cele mai căutate destinații de vacanță.

Învață în orașul plin de viață Sliema, alături de elevi din întreaga lume, în tabăra de limba engleză.

Campusul fermecător are săli de clasă luminoase și cea mai recentă tehnologie de învățare.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Excursii

Pe perioada taberei, elevii vor participa la excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include o excursie în Valletta și o excursie de o jumătate de zi la plaja Golden Bay. Totodată, în programul de tabără sunt incluse: excursie la Laguna Albastră, spectacol maltez, excursie în Gozo, parcul acvatic Splash & Fun.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală: jocuri, inclusiv competiții sportive și muzicale, EF Talent Show, evenimente tematice, petreceri private, activități pe plajă.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Malta.

Cazare

Cazarea se face în camere camere multi, într-o locație sigură, iar angajați ai școlii vor fi în permanență prezenți în reședință. Distanța dintre școală și reședință este de aproximativ 20 de minute cu transfer privat EF. Reședința se află în Sliema.

Mese

În această tabără din Malta este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Micul dejun se servește la reședință, iar pentru mesele de prânz și cină elevii vor primi un voucher.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă și 2 seminarii (lecții duble).

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Sub supravegherea angajaților centrului de juniori EF Sliema, elevii taberei Qdays vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare cu alte culturi și naționalități. Cursurile sunt completate de jocuri și concursuri distractive, iar elevii își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Condiții intrare și ieșire Malta:

 • Este obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, redactat în limba engleză, efectuat cu maxim 72 de ore anterior sosirii în Republica Malta.
 • În acest moment, Republica Malta nu se află pe Lista Stetelor cu Risc Epidemiologic Ridicat. În cazul în care Malta va fi introdusă pe listă, va fi obligatorie efectuarea unui test molecular tip PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, cu cel mult 72 de ore înainte de sosirea în România. Sunt exceptate de la obligativitatea testării persoanele vaccinate.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Malta sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.