Tabără engleză Miami

 11 iulie - 24 iulie  2021

 Vârsta: 14 ani +

Îmbinând perfect plajele cu nisip, clima ideală și cultura sofisticată, Miami Beach este locația fantastică pentru o tabără internațională de vară!

Hotelul se află la 5 minute de mers pe jos de școala de limba engleză și are piscină proprie. Școala este situată direct pe plajă, oferind priveliști uimitoare spre ocean.

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend
 • Cazare în hotel – aflat la 5 minute de școală
 • Tur de oraş – Miami Beach, Coral Gables, Little Havana, Bayside, Downtown
 • Excursie de jumătate de zi la Everglades National Park
 • Vizitarea Memoraliului Holocaustului și a Grădinii Botanice
 • Vizitarea Muzeului de Artă Bass
 • Plimbări pe faimoasele Ocean Drive și Lincoln Road
 • Test de plasament la curs
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Cărți și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în reședință
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Doi însoțitori de grup din România cofirmați

Înscrieri încheiate

 


Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul, condiții de grup
 • Taxa de viză
Acreditări

ACCETEnglishUSAtabere in strainatate acreditare CambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF Miami sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Tabăra în străinătate Miami Beach se desfășoară în campusul EF Miami Beach.

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs) și centru autorizat pentru testările Cambridge.

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Tabăra internațională de limba engleză din Miami Beach, Florida include: tur cu autocar “Miami City Tour” cu vizitarea Miami Beach, Coral Gables, Little Havana, Bayside și timp de cumpărături în Downtown – acest tur durează 5 ore și va fi făcut în prima zi de școală; excursie de jumătate de zi la Parcul Național Everglades – transport, ghid, bilet de intrare în parc, plimbare cu barca cu elice și spectacol cu animale sălbatice; vizitarea Memorialului Holocaustului, Muzeului de Artă Bass și a Grădinii Botanice din Miami.

Excursii

Totodată, elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: petreceri la piscină pentru elevi, seri de karaoke, seri de film, bowling, întreceri sportive, concerte, seri internaționale, cumpărături la mall, volei și yoga pe plajă, grătare în aer liber, snorkeling, surfing, scuba diving, tenis, golf, pescuit în ocean, Meciuri NBA, NFL și multe altele.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Miami Beach.

Școala din Miami Beach dispune de un birou de activități de unde se pot alege excursii opționale, la care vor participa și alți elevi internaționali prezenți în campus. Calendarul acestor excursii opționale va fi disponibil cu aproximativ o lună înaintea plecării:

 • Orlando (1 sau 2 zile) – include intrare la Studiourile Universal și Disney World – $295 – activitate recomandată
 • Key West (1 zi) – $100
 • Grădina Zoologică
 • Kennedy Space Center

În anii trecuți, elevii au optat pentru vizite la Muzeul și Grădinile Vizcaya (o vilă în stilul italian renascentist, cu grădini ce se întind pe 20 de hectare), Jungle Island (unde au putut admira papagali, canguri, leneși, tigri, lei și un liger – un hibrid între leu și tigru) și bineînțeles, plimbări la mall. Totodată, școala a organizat pe yacht o petrecere de absolvire a cursurilor, ce a avut tematica White Party, unde toți elevii s-au îmbrăcat în alb.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în hotel, aflat la 5 minute de școală, în camere multi (cvadruple), cu baie proprie, living și chicinetă. Baieții și fetele sunt cazați în camere separate. La supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce locuiesc în hotel. În campus, accesul se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților. Campusul dispune și de supraveghere video.

Hotelul se află în apropiere de centrul orașului și principalele atracții de pe South Beach. Astfel, elevii vor face plimbări pe renumitele Ocean Drive și Lincon Road Mall, având astfel ocazia să admire mașinile luxoase, hotelurile faimoase și tot ceea ce reprezintă Miami Beach!

Pe perioada verii, în căminul EF Miami Beach se reunesc mai mult de 700 de elevi de peste 65 de naționalități.

Mese

În acestă tabără din Miami, SUA, este inclus un pachet complex de mese (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend), servite în cantina școlii, pe sistem bufet.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă, 2 seminarii (lecții duble), 4 cursuri de interes special și 2 sesiuni în laborator pe platforma online de învățare dezvoltată împreună cu Universitatea din Cambridge.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Mai mult, la încheierea cursului elevii păstrează materialele, pe care pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din Miami Beach accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Miami 2019

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Miami Beach 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.În primul rând, aș dori să menționez faptul că excursiile la care am participat prin intermediul Qdays au fost cele mai frumoase experiențe din viața mea. De fiecare dată când merg la EF văd o altă lume, plină de oameni fericiți și prietenoși. În al doilea rând, consider că serviciile Qdays Educational sunt foarte bune. Liderii se ocupă de noi de fiecare dată și încearcă să rezolve fiecare problemă în cel mai simplu mod posibil. Excursia la Miami Beach a fost pur și simplu perfectă, mi-a plăcut foarte mult orașul de destinație. În aceste 2 săptămâni am reușit să-mi ating scopul la cursuri, dar și să mă relaxez. EF este o școală foarte interesantă deoarece are în program tot ceea ce-și dorește un elev: studiu, relaxare, distracție, excursii. Cursurile mi s-au părut destul de intensive, iar programa a fost foarte bine organizată. Dintre activitățile opționale, am apreciat excursiile, pentru că au fost interesante și am avut ocazia să descopăr lucruri noi și impresionante. Totuși, activitatea mea preferată a fost statul la plajă sau la piscină.

Staff-ul și membrii școlii EF mi s-au părut foarte grijulii cu elevii veniți din toate colțurile lumii, și mi-au lăsat impresia că iubesc ceea ce fac.

Sper ca și în următorii ani să mai am ocazia să călătoresc cu Qdays deoarece mi se pare o echipă super faină! :)

Andrea, Tabără Internațională Miami Beach

La această vacanță educațională m-a atras oportunitatea de a îmbina utilul cu plăcutul. Miami mi-a placut foarte mult, cel mai impresionant lucru pe care l-am vazut fiind cartierul cu grafitti. Cursurile de la şcoală au fost perfecte, iar activitatea mea favorită a fost excursia la Parcul Național Everglades.

Pe parcursul celor două săptămâni au cunoscut elevi din Japonia, Italia, Franța, Belgia, Venezuela, Ecuador, Columbia, Germania.

Această experiență a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea. Andrei şi Alina sunt nişte lideri foarte buni, devenindu-ne prieteni pe parcursul celor două săptămâni.

 

Andreea-Ramona, Tabără Internațională Miami Beach
Vezi toate testimonialele »