Tabără de iarnă Miami Beach

 25 decembrie - 08 ianuarie 2023

 Vârsta: 16 ani +

Dorești să îți petreci sărbătorile de iarnă într-o locație însorită, care îmbină perfect plajele cu nisip, clima ideală și cultura sofisticată?! Atunci tabăra internațională de iarnă din Miami Beach este perfectă pentru tine!

Campusul are piscină proprie și este situat direct pe plajă, oferind priveliști uimitoare spre ocean. Petrece Crăciunul și Revelionul într-o destinație inedită, unde îți poți îmbunătăți abilitățile lingvistice de limba engleză în timp ce te bucuri de plajă, soare și ocean, alături de noi prieteni din întreaga lume!

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Bilet de avion cu taxe de aeroport și bagaj de cală inclus
 • Cazare 13 nopți în campus, camere multi
 • Mic dejun și prânz, servite în cantina școlii
 • Tur de oraş – Miami Beach, Coral Gables, Little Havana, Bayside, Downtown
 • Excursie de jumătate de zi la Everglades National Park
 • Excursie de o zi la Kennedy Space Center
 • Vizită la Memorialul Holocaustului și la Grădina Botanică
 • Plimbări pe faimoasele Ocean Drive și Lincoln Road
 • Test de plasament la curs
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Cărți și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală și în reședință
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

 

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Taxa de viză – 160 USD – se plătește la Ambasada SUA
Acreditări

ACCETEnglishUSAtabere in strainatate acreditare CambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF Miami sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Tabăra în străinătate Miami Beach se desfășoară în campusul EF Miami Beach.

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs) și centru autorizat pentru testările Cambridge.

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Petrece Crăciunul și Revelionul într-o destinație însorită, în timp ce exersezi limba engleză și îți faci prieteni din întreaga lume! Cu temperatura medie de 25 de grade Celsius, Miami este locul ideal unde să evadezi de frig.

Tabăra internațională de limba engleză din Miami Beach, Florida se desfășoară în perioada 25 decembrie 2022 – 8 ianuarie 2023 și include: cursuri de limba engleză, bilete de avion, cazare în campus, tur cu autocar “Miami City Tour” cu vizitarea Miami Beach, Coral Gables, Little Havana, Bayside și timp de cumpărături în Downtown – acest tur durează 5 ore și va fi făcut în prima zi de școală; excursie de jumătate de zi la Parcul Național Everglades – transport, ghid, bilet de intrare în parc, plimbare cu barca cu elice și spectacol cu animale sălbatice; vizitarea Memorialului Holocaustului și a Grădinii Botanice din Miami. Totodată, tabăra include și o excursie de o zi la Kennedy Space Center.

Excursii

Totodată, elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: petreceri la piscină pentru elevi, seri de karaoke, seri de film, bowling, întreceri sportive, concerte, seri internaționale, cumpărături la mall, volei și yoga pe plajă, grătare în aer liber, snorkeling, scuba diving, tenis, golf, pescuit în ocean, Meciuri NBA, NFL și multe altele.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără de iarnă Miami Beach.

 

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în campusul școlii EF Miami, în camere multi (cvadruple), cu baie proprie. Baieții și fetele sunt cazați în camere separate. La supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce locuiesc în campus. În campus, accesul se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților. Campusul dispune și de supraveghere video.

Campusul se află în apropiere de centrul orașului și principalele atracții de pe South Beach. Astfel, elevii vor face plimbări pe renumitele Ocean Drive și Lincon Road Mall, având astfel ocazia să admire mașinile luxoase, hotelurile faimoase și tot ceea ce reprezintă Miami Beach!

Mese

În acestă tabără din Miami, SUA, sunt incluse micul dejun și prânzul, servite în cantina școlii, pe sistem bufet.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursurile urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Mai mult, la încheierea cursului elevii păstrează materialele, pe care pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din Miami Beach accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Miami 2021

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Miami Beach 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.În primul rând, aș dori să menționez faptul că excursiile la care am participat prin intermediul Qdays au fost cele mai frumoase experiențe din viața mea. De fiecare dată când merg la EF văd o altă lume, plină de oameni fericiți și prietenoși. În al doilea rând, consider că serviciile Qdays Educational sunt foarte bune. Liderii se ocupă de noi de fiecare dată și încearcă să rezolve fiecare problemă în cel mai simplu mod posibil. Excursia la Miami Beach a fost pur și simplu perfectă, mi-a plăcut foarte mult orașul de destinație. În aceste 2 săptămâni am reușit să-mi ating scopul la cursuri, dar și să mă relaxez. EF este o școală foarte interesantă deoarece are în program tot ceea ce-și dorește un elev: studiu, relaxare, distracție, excursii. Cursurile mi s-au părut destul de intensive, iar programa a fost foarte bine organizată. Dintre activitățile opționale, am apreciat excursiile, pentru că au fost interesante și am avut ocazia să descopăr lucruri noi și impresionante. Totuși, activitatea mea preferată a fost statul la plajă sau la piscină.

Staff-ul și membrii școlii EF mi s-au părut foarte grijulii cu elevii veniți din toate colțurile lumii, și mi-au lăsat impresia că iubesc ceea ce fac.

Sper ca și în următorii ani să mai am ocazia să călătoresc cu Qdays deoarece mi se pare o echipă super faină! :)

Andrea, Tabără Internațională Miami Beach

La această vacanță educațională m-a atras oportunitatea de a îmbina utilul cu plăcutul. Miami mi-a placut foarte mult, cel mai impresionant lucru pe care l-am vazut fiind cartierul cu grafitti. Cursurile de la şcoală au fost perfecte, iar activitatea mea favorită a fost excursia la Parcul Național Everglades.

Pe parcursul celor două săptămâni au cunoscut elevi din Japonia, Italia, Franța, Belgia, Venezuela, Ecuador, Columbia, Germania.

Această experiență a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea. Andrei şi Alina sunt nişte lideri foarte buni, devenindu-ne prieteni pe parcursul celor două săptămâni.

 

Andreea-Ramona, Tabără Internațională Miami Beach
Vezi toate testimonialele »