Tabără engleză New͏͏ York

Vârsta: 13 - 20 ani
Din data: 11 august
Durata: 2 / 3 săptămâni
Tarif: 4625 EURO / 6060 EURO
Tabără engleză New͏͏ York-1

Pregătește-te pentru cea mai tare tabără internațională la New York! Alături de 1,400 de elevi din peste 70 de țări, descoperă secretele acestei celebre metropole americane timp de 2 sau 3 săptămâni. Fie că e vorba de modă, muzică, cultură sau preferințe culinare, aici te afli în centrul diversității mondiale. Vino să studiezi limba engleză și să vizitezi orașul pe drept numit “The city that never sleeps.”

Tarife promoționale pentru înscrieri până la 30 noiembrie.

 

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!
Tarif tabără de 2 săptămâni

4625 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni

6060 EURO

 • 26 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare în cămin: cameră triplă sau cvadruplă
 • Bilet de avion București – New York- București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Excursii în Manhattan – tur de oraș cu obiective: Statuia Libertății, Grand Central Station, Empire State Building, Rockefeller Center, 5th Avenue, Times Square, Central Park, American Museum of Natural History, Little Italy, Chinatown, Washington Square Park, New York City Highline, Wall Street, 9/11 Memorial, Brooklyn Bridge, Chrysler Building
 • Musical pe Broadway
 • Shopping la Woodbury Common Premium Outlets
 • Excursie în Boston/Washington D.C. (2 zile, 1 noapte de cazare) – tabăra de 3 săptămâni
 • Activități în campus: Baschet, Volei pe nisip, Zumba, Bingo, Karaoke, Lecții de dans, Pictură și Desen
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Test de plasament la curs
 • Acces internet WiFi la școală și la cămin
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși
 • Cazare în cămin în cameră twin
 • Taxa de viză 160 USD

Tabăra de limba engleză din New York Tarrytown este disponibilă în variantă de 2 săptămâni (din 11 august în 25 august 2024) sau varianta de 3 săptămâni (din 11 august în 1 septembrie 2024).

La Școala EF din New York vei învăța limba engleză și vei trăi ca un student tipic american. Cazarea și cursurile vor avea loc în Campusul EF din Tarrytown, situat la doar 30 de minute cu autobuzul de Manhattan, într-o zonă liniștită pe malul râului Hudson. Aici ai acces la facilități excelente cum ar fi săli de clasă echipate modern, saloane de socializare, piscină interioară și grădini de vară spațioase. Legăturile de transport permanente te țin aproape de punctele de interes ale New York-ului, cum ar fi Empire State Building sau Times Square.

Excursii

În pachetele de tabără sunt incluse excursii în Manhattan: turul orașului și vizite la cele mai cunoscute obiective turistice din BIG APPLE împreună și sub supravegherea liderului de grup. Totodată, elevii vor urmări un spectacol pe Broadway (The Lion King, Wicked, Aladdin, etc.) și vor avea o sesiune de cumpărături la Woodbury Common Premium Outlets.

Tabăra de 3 săptămâni include și o excursie de weekend în Boston sau Washington D.C. (2 zile, 1 noapte de cazare).

Toate aceste incursiuni îi ajută pe elevii participanți să se familiarizeze cu traiul într-o zonă metropolitană, îi pun în contact direct cu localnicii și fac o experiența completă de călătorie pentru o tabără internațională.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără New York.

Biroul de activități al școlii organizează frecvent seri de jocuri, karaoke, lecții de dans, petreceri pentru elevi și seri de film.

Alături de liderul de grup Qdays elevii pot vizita următoarele obiective:

 • Empire State Building
 • Statuia Libertății
 • Rockefeller Center
 • Central Park și ale sale secrete – Observatorul, Turtoise Lake și potecile ferite de turiști pe care localnicii își fac plimbările
 • Wall Street cu ale sale instituții financiare, faimoasa Bursă de Valori și Taurul de pe Wall Street
 • Chinatown și Little Italy – două comunități locale foarte interesante din punct de vedere al comuniunii multiculturale
 • New York City Highline – un parc ce traversează o porțiune din Manhattan, parc construit pe o linie de cale ferată suspendată
 • Washington Square Park, un centru al activităților culturale și Flatiron Building, un simbol al orașului
 • Museum of Natural History, MoMA și The Met, Guggenheim Museum
 • 9/11 Memorial, Brooklyn Bridge, Chrysler Building, Centrul Civic & Primăria, dar și Madison Square Garden

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Cazare

Cazarea se face în camere multi: triple sau cvadruple, cu baie proprie sau cu baie comună. Pentru un supliment, se poate opta pentru cazare în camere twin. Cazarea se face în camere cu alți elevi internaționali, fete și băieți în camere separate.

Cel mai mare avantaj al campusului este faptul că școala, cazarea și cantina se găsesc în acelaşi complex. Mai mult, campusul este gândit și echipat special pentru predarea limbii engleze adolescenților și tinerilor, oferindu-le pe lângă orele de curs și diverse metode de petrecere a timpului liber ce le permite interacțiunea cu alți studenți internaționali.

Mese

În acestă tabără la New York, SUA, este inclus un pachet complet de mese (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend), servite în cantina școlii, în sistem bufet. Totodată, campusul dispune de o cafenea Starbucks. Fiind recent renovat, campusul oferă spațiul perfect pentru o tabără internațională.

Iată câteva amintiri din taberele Qdays Educational de la New York: cursuri, activități sportive, plimbări în Manhattan, vizite la muzee, spectacol pe Broadway și multă distracție!

Acreditări

Cu peste 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.

Centrul Internațional de Limbi EF din New York este acreditat de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Școala EF New York este totodată membru al English USA, dar și centru de organizare al examenelor Cambridge. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Puteți citi jurnalul taberei din New York din anul 2023 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză New York 2023.
Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză New York.

Vă puteți înscrie la această tabără din Statele Unite ale Americii folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!