Tabără engleză New͏͏ York Thornwood

Vârsta: 13 - 16 ani
Din data: 21 iulie
Durata: 2 / 3 săptămâni
Tarif: 4545 EURO / 5540 EURO
Tabără engleză New͏͏ York Thornwood-1

Pregătește-te pentru cea mai tare tabără internațională la New York! Alături de alți elevi internaționali prezenți în campus, descoperă secretele acestei celebre metropole americane timp de 2 sau 3 săptămâni. Fie că e vorba de modă, muzică, cultură sau preferințe culinare, aici te afli în centrul diversității mondiale. Vino să studiezi limba engleză și să vizitezi orașul pe drept numit “The city that never sleeps.”

Tarif tabără de 2 săptămâni

4545 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni

5540 EURO

 • 26 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 2/3 săptămâni în cămin: cameră triplă sau cvadruplă
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion, cu taxe de aeroport și bagaj de cală incluse
 • Excursii în Manhattan – tur de oraș cu obiective: Statuia Libertății, Grand Central Station, Empire State Building, Rockefeller Center, 5th Avenue, Times Square, Central Park
 • Spectacol pe Broadway
 • NYC Highline & Chelsea Market – pentru tabăra de 3 săptămâni
 • Activități în campus: Baschet, Zumba, Bingo, Karaoke, Lecții de dans, Pictură și Desen
 • Petreceri EF
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Test de plasament la curs
 • Acces internet WiFi la școală și la cămin
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși
 • Taxa de viză 185 USD

Tabăra din New York Thornwood este disponibilă în variantă de două sau trei săptămâni, cu plecare din București în data de 21 iulie și retur în data de 4 august 2024 (tabără de 2 săptămâni) sau plecare în 21 iulie și retur în 11 august 2024 (tabără de 3 săptămâni).

Tabăra de limba engleză din New York Thornwood se desfășoară în cadrul liceului privat EF Academy, unde, pe perioada verii, zeci de grupuri din diferite țări sosesc pentru a-și îmbunătăți abilititățile de conversație în limba engleză, a-și face prieteni noi și bineînțeles, a descoperi minunata metropolă Big Apple.

Cazarea și cursurile vor avea loc în pitorescul oraș Thornwood, în campusul EF Academy, înconjurat de 40 de hectare de păduri. Până în Manhattan se ajunge ușor cu autobuzele școlare, în aproximativ 40 de minute. Aici ai acces la facilități excelente cum ar fi săli de clasă echipate modern, saloane de socializare, sală de fitness, terenuri în aer liber pentru baschet și fotbal, grădini de vară spațioase.

Excursii

În pachetele de tabără sunt incluse două excursii de o zi în Manhattan: prima excursie este un tur al orașului, cu vizitarea la cele mai cunoscute obiective turistice din BIG APPLE împreună și sub supravegherea liderului de grup: Times Square, Central Park, Chinatown și Little Italy.

A doua excursie de o zi include vizită la Statuia Libertății și Empire State Building.

Totodată, elevii au inclus un spectacol pe Broadway.

Elevii care optează pentru tabăra de 3 săptămâni vor mai avea o incursiune în Manhattan pentru a vizita renumita NYC Hilghline, o linie de tren dezafectată, transformată într-o oază de verdeață, ce străbate orașul.

Toate aceste incursiuni îi ajută pe elevii participanți să se familiarizeze cu traiul într-o zonă metropolitană, îi pun în contact direct cu localnicii și fac o experiența completă de călătorie pentru o tabără internațională.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără New York Thornwood.

Biroul de activități al școlii organizează frecvent seri de jocuri, karaoke, lecții de dans, petreceri pentru elevi și seri de film.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor.

Cazare

Cazarea se face în campusul de liceu, în camere multi: triple sau cvadruple, cu baie proprie sau cu baie comună. Cazarea se face în camere cu alți elevi internaționali, fete și băieți în camere separate.

Cel mai mare avantaj al campusului este faptul că școala, cazarea și cantina se găsesc în acelaşi complex. Mai mult, campusul este gândit și echipat special pentru predare adolescenților, oferindu-le pe lângă orele de curs și diverse metode de petrecere a timpului liber ce le permite interacțiunea cu alți studenți internaționali.

Mese

În acestă tabără la New York, SUA, este inclus un pachet complet de mese (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend), servite în cantina școlii, în sistem bufet.

Acreditări

Cu peste 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.

Centrul Internațional de Limbi EF din New York este acreditat de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Școala EF New York este totodată membru al English USA, dar și centru de organizare al examenelor Cambridge. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Puteți citi jurnalul taberei din New York din anul 2023 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză New York 2023.
Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză New York.

Vă puteți înscrie la această tabără din Statele Unite ale Americii folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America, Australia sau Anglia.

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!