Tabără engleză Oxford Brookes

 19 iulie - 01 august  2022

 Vârsta: 13 - 17 ani

Oxford este un oraș deosebit, bine cunoscut și foarte apreciat atât pentru universitatea sa cu renume mondial, cât și pentru arhitectura impresionantă și bogăția culturală uimitoare. Scriitori, artiști și regizori de film au găsit nenumărate surse de inspirație în acest oraș, fiind atrași în mod special de nenumăratele elemente arhitecturale grandioase.

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în reședință, cu baie proprie
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Transport cu avion București – Londra Heathrow – București
 • Tur al orașului Oxford
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Bristol
 • Activități: karaoke, seară de film, decorare brioșe
 • Activități sportive: fotbal, baschet, volei, ping-pong
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

Ce este opțional

– 6 cursuri suplimentare de limba engleză

Ce nu este inclus

– Cheltuieli personaleTabăra din campusul Oxford Brookes, Anglia include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc în timpul dimineții sau după-amiaza. După terminarea orelor, există o multitudine de activități din care elevii pot alege, totul fiind pregătit de către școală: vizită la colegii (Christ Church College, Magdalen College), Grădina Botanică, Muzeul Ashmolean, tenis de masă, seară de filme, karaoke, fotbal, volei, cursuri de dans, punting, patinoar și multe altele!

Colegiul Oxford Brookes pune la dispoziția elevilor săi o locație ușor accesibilă, într-o zonă universitară prestigioasă, săli de clasă ultra moderne, precum și facilitățile oferite de campusul Brookes Headington.

Oxford este un oraș deosebit, bine cunoscut și foarte apreciat atât pentru universitatea sa cu renume mondial, cât și pentru arhitectura impresionantă și bogăția culturală uimitoare. Scriitori, artiști și regizori de film au găsit nenumărate surse de inspirație în acest oraș, fiind atrași în mod special de nenumăratele elemente arhitecturale grandioase. În prezent, Oxford este un oraș primitor, sigur, cu o comunitate vibrantă și cosmopolită, îmbogățită de viața studențească activă.

Excursii

În pachetul de tabără sunt incluse tur al orașului Oxford și două excursii de o zi: excursie de o zi la Londra și excursie de o zi în Bristol. Cu ocazia vizitei în Londra, participanții vor descoperi principalele obiective ale metropolei: Big Ben, Houses of Parliament, London Eye, Buckingham Palace, Westminster Abbey.  În tabără este inclusă și o excursie în artisticul oraș Bristol, care a fost selectat drept unul dintre primele zece orașe din lume de către editorii internaționali de turism.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Oxford.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în reședință, la 10 minute de mers pe jos de campusul Oxford Brookes. Reședința se află la 10 minute cu autobuzul de centrul orașului, în apropierea facultăților prestigioase, a parcurilor, a cafenelelor și a locurilor de interes cultural.

Cazarea – camerele sunt single, cu baie proprie.

Mese

În această tabără de la Oxford Brookes sunt incluse trei mese pe zi: micul dejun, prânzul și cina. Mesele sunt oferite în cantina școlii, aflată la 5 – 10 minute de mers pe jos de unitatea de cazare.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: – 16 cursuri generale de limbă engleză – 2 sesiuni în laborator (iLab) – 2 seminarii (lecții duble). Se poate opta pentru suplimentarea cursurilor până la 26 de lecții pe săptămână, astfel adăugându-se 4 cursuri de interes special și 2 sesiuni în laborator pe platforma online de învățare dezvoltată împreună cu Universitatea din Cambridge.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data înscrierii și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din vara 2019 din școala EF Oxford accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Oxford 2019

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Oxford 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.