Tabără engleză Oxford

 26 iunie - 09 iulie  2022

 Vârsta: 16 ani +

În tabăra din Oxford (Anglia) vei participa la cursurile de limbă engleză într-unul dintre cele mai renumite orașe universitare din Europa. În această tabără internațională vei întâlni elevi din peste 75 de țări diferite și vei avea ocazia să experimentezi stilul de viață studențesc: mediul academic britanic, evenimente sociale și viața în campus într-un mediu internațional.

Locuri epuizate

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în cămin în cameră triplă sau cvadruplă
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, mic dejun și cină în weekend
 • Tur al orașului Oxford
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Cambridge
 • Activități în campus: karaoke, seară de film, decorare brioșe
 • Activități sportive: fotbal, baschet, volei, ping-pong
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

LOCURI EPUIZATE

Ce este opțional
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză pe săptămână
 • Cazare în cămin în cameră twin
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul
Acreditări

acreditare tabere internationale tabara internationala english uk acreditare tabere in strainatate acreditare CambEng_300_P_CMYK Private-further-educationUK_newHULT informatii

Cursurile de limba engleză din tabăra internațională Oxford, Marea Britanie, sunt acreditate de către British Council și English UK. Toate cursurile de limbă engleză EF Education First sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

De asemenea, școala unde se derulează această tabără în străinătate este centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat din Anglia).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Tabăra de două săptămâni din Oxford, Anglia include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc în timpul dimineții sau după-amiaza. După terminarea orelor, există o multitudine de activități din care elevii pot alege, totul fiind pregătit de către școala EF Oxford: vizită la colegii (Christ Church College, Magdalen College), Grădina Botanică, Muzeul Ashmolean, tenis de masă, seară de filme, karaoke, fotbal, volei, cursuri de dans, punting, patinoar și multe altele!

În cadrul aceste tabere, elevii au participat în trecut la Zilele Porților Deschise la Universitatea din Oxford, ocazie cu care participanții au putut afla mai multe informații despre studiul în Oxford și în Marea Britanie. Pentru anul 2022, evenimentul este programat pentru 29 și 30 iunie.

Excursii

În pachetul de tabără sunt incluse tur al orașului Oxford și două excursii de o zi: excursie de o zi la Londra și excursie de o zi în Cambridge. Vizita în Londra include: plimbare cu barca pe Tamisa și descoperirea principalelor obiective Big Ben, London Eye, Houses of Parliament, 10 Downing Street, Trafalgar Square, Leicester Square, Piccadilly Circus. Pe parcursul excursiei în Cambridge elevii vor putea descoperi colegiile, tradițiile sau muzeele acestui prestigios oraș academic, iar la finalul zilei vor avea o sesiune de punting pe râul Cam.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Oxford.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Campusul EF Oxford se află la 10 minute cu autobuzul de centrul orașului, în apropierea facultăților prestigioase, a parcurilor, a cafenelelor și a locurilor de interes cultural. Căminul și școala EF Oxford se află într-o zonă privată, asemenea unui parc. Punându-se accent pe siguranța elevilor, în timpul acestei tabere școlare internaționale cazarea se face în campus, iar la supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce sunt prezenți 24 ore/zi în campus. Campusul este monitorizat cu camere de filmat, iar accesul se face doar pe baza cardului de elev EF.

Cazarea – camerele sunt triple sau cvadruple, iar unele dintre ele au băi comune, fetele și băieții fiind pe etaje diferite. Contra unui supliment, se poate opta pentru cazare în cameră twin cu baie comună. În camere, fiecare elev are propriul său pat, birou, dulap, precum și sertare pentru depozitare.

Mese

În această tabără din Oxford este inclus un pachet complex de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Mesele sunt oferite în cantina școlii, meniul fiind unul variat.

Unul dintre marile avantaje ale campusului este faptul că atât sălile de clasă, cât și clădirile de cazare, cantina, spațiile comune ori birourile profesorilor se găsesc în același complex de clădiri.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale este un program bine conturat de învățare a limbii, fiind împărțit astfel: – 16 cursuri generale de limbă engleză – 2 sesiuni în laborator (iLab) – 2 seminarii (lecții duble). Se poate opta pentru suplimentarea cursurilor până la 26 de lecții pe săptămână, astfel adăugându-se 4 cursuri de interes special și 2 sesiuni în laborator pe platforma online de învățare dezvoltată împreună cu Universitatea din Cambridge.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din vara 2019 de la Oxford accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Oxford 2019

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Oxford 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.Această excursie a fost una dintre cele mai frumose experiențe din viața mea! Am întalnit oameni minunați, pe care abia astept să ii revăd. Au fost două saptamani frumoase într-o țară superbă. Orașul la fel de impresionant și impunător precum ii este si numele, Oxford.

Am ales foarte bine această locație pentru excursie. Am întâlnit oameni zâmbitori, dornici să te ajute și mi-aș dori în orice clipă să mă întorc in acel campus minunat! Activitățile sunt nenumarăte și amuzante, excursiile cu școala bine organizate, mâncarea excelentă și foarte variată!

5 - tabara limba engleza oxford

Profesorii sunt niște persoane care iși iubesc cu adevărat meseria și nu ai cum să nu ii indrăgești! De asemenea, elevii din campus sunt prietenoși și te poți integra foarte ușor într-un grup de prieteni. Îmi doresc să mai am parte de astfel de experiențe în școlile particulare EF!

Andreea Bianca A., Tabără Internațională Engleză Oxford

Tabăra din Oxford a fost o experiență extraordinară. Istoricul și cultura acestui oraș de destinație m-au impresionat, în special clădirile vechi de secole, ce erau întreținute foarte bine. Nu mi-a displăcut nimic la Oxford, iar celelalte orașe pe care le-am vizitat mi-au lăsat niște impresii foarte bune.

6 - tabere limba engleza oxford

Consider că programul școlii a fost foarte meticulos construit, iar mâncarea servită a fost foarte bună. Cât despre cursuri, am fost surpirns să constat diferențele dintre modurile de predare de aici și cele din România. Excursiile au fost, în general, bine organizate, iar întreg staff-ul a fost mereu disponibil și prietenos (poate având chiar puțin exces de zel). Comunitatea de elevi a fost una cosmopolitană, având elevi proveniți din zeci de țări străine.

Școala a avut condiții foarte bune, începând de la cursuri până la cazare. Organizatorii taberei au fost foarte bine puși la punct, și am putut să merg la lideri cu orice întrebare sau nelămurire.

Vă mulțumesc pentru o excursie minunată!

Mihai - Tudor A., Tabără Internațională Engleză Oxford
Vezi toate testimonialele »