Tabără engleză Oxford

Vârsta: 16 - 18 ani
Din data: 23 iunie
Durata: 2 săptămâni
Tarif: 3305 EURO
Tabără engleză Oxford-1

În tabăra din Oxford, Anglia, vei participa la cursurile de limbă engleză într-unul dintre cele mai renumite orașe universitare din Europa. În această tabără internațională vei întâlni elevi din peste 75 de țări diferite și vei avea ocazia să experimentezi stilul de viață studențesc: mediul academic britanic, evenimente sociale și viața în campus într-un mediu internațional.

Tarif promoțional pentru înscrieri până pe 30 noiembrie.

Tarif tabără de 2 săptămâni

3305 EURO

 • 26 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în cămin în cameră twin
 • Bilet de avion București – Londra – București, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, mic dejun și cină în weekend
 • Tur al orașului Oxford
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Cambridge sau Stonehenge și Bath
 • Activități în campus: karaoke, seară de film, decorare brioșe
 • Activități sportive: fotbal, baschet, volei, ping-pong
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși
 • 6 cursuri suplimentare de limba engleză pe săptămână
 • Cheltuieli personale

Tabăra de două săptămâni din Oxford, Anglia se desfășoară în perioada 23 iunie – 6 iulie 2024 și include 26 de sesiuni săptămânale de limba engleză, care au loc în timpul dimineții sau după-amiaza.

În cadrul aceste tabere, elevii au participat în trecut la Zilele Porților Deschise la Universitatea din Oxford, ocazie cu care participanții au putut afla mai multe informații despre studiul în Oxford și în Marea Britanie. Pentru anul 2023, evenimentul a fost programat pentru 28 și 29 iunie.

Excursii

În pachetul de tabără sunt incluse tur al orașului Oxford și două excursii de o zi: excursie de o zi la Londra și excursie de o zi în Cambridge sau Stonehenge și Bath. Vizita în Londra include: plimbare cu roata London Eye și descoperirea principalelor obiective Big Ben, Houses of Parliament, 10 Downing Street, Trafalgar Square, Leicester Square, Piccadilly Circus, Buckingham Palace. Pe parcursul excursiei în Cambridge elevii vor putea descoperi colegiile, tradițiile sau muzeele acestui prestigios oraș academic, iar la finalul zilei vor avea o sesiune de punting pe râul Cam. Pe parcursul vizitei la Stonehenge și Bath elevii vor putea admira un monument reprezentativ – o adevărată capodoperă a ingineriei, iar în Bath vor descoperi un oraș plin de istorie și rafinament, unde pot admira băile romane și se pot plimba pe străzile pietruite presărate cu clădiri georgiene impunătoare.

După terminarea orelor, există o multitudine de activități din care elevii pot alege, totul fiind pregătit de către școala EF Oxford: vizită la colegii (Christ Church College, Magdalen College), Grădina Botanică, Muzeul Ashmolean, tenis de masă, seară de filme, karaoke, fotbal, volei, cursuri de dans, punting, patinoar și multe altele!

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Oxford.

Cazare

Campusul EF Oxford se află la 10 minute cu autobuzul de centrul orașului, în apropierea facultăților prestigioase, a parcurilor, a cafenelelor și a locurilor de interes cultural. Căminul și școala EF Oxford se află într-o zonă privată, asemenea unui parc. Punându-se accent pe siguranța elevilor, în timpul acestei tabere școlare internaționale cazarea se face în campus, iar la supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce sunt prezenți 24 ore/zi în campus. Campusul este monitorizat cu camere de filmat, iar accesul se face doar pe baza cardului de elev EF.

Cazarea – camerele sunt twin, cu baie pe hol. În camere, fiecare elev are propriul său pat, birou, dulap, precum și sertare pentru depozitare.

Mese

În această tabără din Oxford este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Mesele sunt oferite în cantina școlii, meniul fiind unul variat.

Unul dintre marile avantaje ale campusului este faptul că atât sălile de clasă, cât și clădirile de cazare, cantina, spațiile comune ori birourile profesorilor se găsesc în același complex de clădiri.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Combinând componente de studiu în clasă cu resurse online, metoda garantează deprinderea rapidă a cunoștințelor chiar și atunci când perioada de studiu este de scurtă durată.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Acreditări

Cursurile de limba engleză din tabăra internațională Oxford, Marea Britanie, sunt acreditate de către British Council și English UK. Toate cursurile de limbă engleză EF Education First sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School.

De asemenea, școala unde se derulează această tabără în străinătate este centru de examinare Cambridge și se supune inspecțiilor și verificărilor periodice ale iPrivate Further Education (Inspectoratul Școlar pentru Învățământ Privat din Anglia).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.

Acreditare - 1 Acreditare - 2 Acreditare - 3 Acreditare - 4 Acreditare - 5 Acreditare - 6

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

Puteți citi jurnalul taberei din vara 2023 de la Oxford accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Oxford 2023
Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Oxford 2019.
Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Mai multe detalii despre acestă tabără pot fi primite prin email.

Primeşte ofertă detaliată Vreau să mă înscriu!