Tabără engleză California

 25 iulie - 07 august  2021

 Vârsta: 16 ani +

Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din San Diego, California! Tabăra include și o excursie de weekend (2 zile) în Los Angeles, cu vizitarea principalelor obiective și ale Studiourilor Universal Hollywood.

Înscrieri încheiate

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limba engleză pe săptămână
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Cazare 14 zile în cămin în cameră triplă/cvadruplă
 • Tur de bun-venit în prima zi de școală
 • Excursie la Grădina Zoologică din San Diego
 • Excursie de weekend (2 zile/1 noapte) în Los Angeles, tur de oraș, intrare la Studiourile Universal Hollywood și cazare la hotel pe Hollywood Blvd.
 • Activități în campus, jocuri la piscină
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • Cărți și materiale de studiu
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România

Înscrieri încheiate

Ce este opțional
 • Supliment 6 cursuri de limba engleză pe săptămână.
 • Supliment cazare în cămin în cameră twin.
Ce nu este inclus
 • Transportul cu avionul, condiții de grup
 • Taxa de viză
Acreditări

ACCETtabere in strainatate acreditareHULT informatiiEnglishUSACambEng_300_P_CMYK

Cursurile în străinătate care au loc în cadrul taberei internaționale de la EF San Diego sunt acreditate de către ACCET (The Accrediting Council for Continuing Education & Training). Tabăra în străinătate San Diego se desfășoară în campusul EF San Diego, deschis în anul 2016.

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs). Școala EF San Diego este membru al English USA și centru autorizat pentru testările Cambridge.

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Alege să petreci două săptămâni de neuitat în tabăra internațională de limba engleză din San Diego, California! Tabăra include și o excursie de weekend (2 zile, 1 noapte) în Los Angeles, cu vizitarea principalelor obiective ale orașului și ale Studiourilor Universal Hollywood. Astfel, participanții la această tabără în străinătate vor cunoaște două dintre cele mai importante orașe din California!

Excursii

Alături de liderul de grup, elevii acestei tabere în străinătate vor explora orașul San Diego în afara orelor de curs pentru a vizita diverse obiective de interes pentru participanți. În pachetul de tabără sunt incluse vizite în oraș (Gaslamp Quarter, Seaport Village, Little Italy, Old Town, La Jolla Cove, Mission Beach, Pacific Beach, Sunset Cliffs Natural Park) și intrare la San Diego Zoo.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără San Diego.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Elevii pot alege dintre multitudinea de activități oferite de școală: lecții de surf, seri de karaoke, seri de film, bowling, întreceri sportive, concerte, seri internaționale, cumpărături la mall, meciuri NBA, NFL, excursii la Sea World și Balboa Park (unde se află San Diego Zoo, muzee și grădini).

Totodată, elevii se pot înscrie la școală la o serie de excursii opționale, la care vor participa și alți elevi internaționali prezenți în campus. Calendarul acestor excursii opționale va fi disponibil cu aproximativ o lună înaintea plecării:

 • Los Angeles (2 zile, 1 noapte de cazare), cu vizitarea principalelor obiective ale orașului și ale Studiourilor Universal Hollywood – activitate INCLUSĂ
 • Disneyland Adventure (1 zi) – $215
 • Six Flags Magic Mountain (1 zi) – $60

Iată un program de activități pregătit de școala EF San Diego:

Activitati luna iulie scoala EF San Diego 150321

Distanțele de la școală până la principalele obiective turistice din San Diego:

 • La 20 de minute cu autobuzul de Ocean Beach și la 30 de minute de Pacific Beach.
 • La 20 de minute cu autobuzul de renumita Plaja Mission.
 • La 25 de minute cu autobuzul de Liberty Station, locul unde veți găsi restaurante, magazine și galerii de artă.
 • La 25 de minute cu autobuzul de portul din San Diego.
 • La 20 minute cu autobuzul de centrul vechi al orașului San Diego.

Cazare

Noul campus al școlii din San Diego a fost deschis în septembrie 2016, având 37 de săli de curs și 700 de locuri de cazare în reședință. Unul dintre marile avantaje ale campusului este faptul că atât sălile de clasă cât și dormitoarele, cantina, spațiile comune, sala de fitness ori birourile profesorilor se găsesc în aceeași clădire! Școala are piscină privată, teren de fotbal și teren de volei cu nisip ce pot fi folosite gratuit de către elevi și care devin centrul social al campusului, aici organizându-se multe activități.

Cazarea – camerele sunt triple sau cvadruple, iar băile sunt comune. Punându-se accent pe siguranța elevilor, cazarea se face în campus, iar la supravegherea elevilor participă inclusiv angajații EF ce sunt prezenți 24 ore/zi în campus. Accesul în campus se face numai pe baza cardului de student, iar la intrare există în permanență paznici ce veghează la siguranța participanților. Campusul dispune de supraveghere video, iar paznicii de noapte nu permit minorilor să iasă din clădire după ora 22.

Mese

În acestă tabără în San Diego, SUA, este inclus un pachet complex de mese (mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, bruch și cină în weekend), servite în cantina școlii, pe sistem bufet.

Cursuri

Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere internaționale, este un program bine conturat de învățare a limbii, ce cuprinde 20 de sesiuni de limba engleză pe săptămână. Contra unui supliment, cursul se poate completa cu lecții în laboratorul de calculatoare și materii de interes special ajungând astfel la 26 de sesiuni pe săptămână.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.

 Puteți citi jurnalul taberei din California din anul 2019 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză San Diego și Los Angeles 2019.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză California 2019.

Vă puteți înscrie la această tabără din SUA sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre alte tabere de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.Pe mine m-a impresionat foarte tare San Diego, de la colegii de cameră la excursii. Mâncarea a fost foarte bună, profesorii amabili, iar angajații școlii drăguți.

Tabere internationale san diego 250817

Jocurile au fost foarte distractive, cel mai mult mi-a placut fotbalul pentru că este unul dintre sporturile pe care le practic.

Am cunoscut foare mulți oameni din Brazilia, Chile, Venezuela, Austria, Cehia, Germania, Franța, Japonia.

Mie mi-a plăcut tot, nu mi-a displăcut nimic și am fost foarte mulțumit. Într-un cuvânt, a fost perfect.

Antonio Cezar D., Tabără engleză California

Excursia de care tocmai am avut parte a fost una foarte complexă din toate punctele de vedere. Ca de fiecare dată, echipa Qdays a dat dovadă de profesionalism. Am fost foarte mulțumit de orașul de destinație - San Diego - fiind impresionat de loc, climă și oameni. Totodată, școala unde am urmat cursurile este una nouă, organizată și foarte receptivi când vine vorba de idei noi. Cursurile au fost excelente, din fiecare curs am învățat câte ceva nou și am avut șansa să cunosc foarte mulți oameni. Comunitatea de elevi a fost foarte variată - a fost foarte interesant să cunosc multă lume, fiecare cu povestea sa. Am cunoscut oameni din Japonia, Turcia, Taiwan, Rusia, Germania, Columbia, Franța, Belgia, China, Polonia, Cehia, Spania, Mexic.

Tabara san diego 250817

Programul a fost unul foarte bine stabilit, însă în același timp îți dădea mobilitatea de care probabil aveai nevoie la un moment dat. Tabără în sine a fost o adevărată experiență de viață pentru mine pentru că am avut parte de foarte multe experiențe străine mie.

Activitatea mea preferată a fost excursia la Universal Studios, dar și celelalte activități au fost interesante.

De această dată pot să fiu subiectiv și spun că această tabără a fost tabăra mea preferată de până acum. De fiecare dată experiențele au fost diferite, însă cele din San Diego mi s-au potrivit cel mai bine.

Catalin D., Tabără engleză California
Vezi toate testimonialele »