Tabără engleză Torquay

 01 august - 14 august 2023

 01 august - 21 august 2023

 Vârsta: 13 - 18 ani

Exersează limba engleză și leagă noi prietenii în tabăra de limba engleză în Torquay, Anglia. Vei avea parte de o vară de neuitat cu lecții de curs interactive, activități pline de aventuri și excursii captivante. Simte-te ca acasă în noua ta destinație, alături de noii tăi prieteni din întreaga lume. Tabăra este disponibilă în variantă de două sau de trei săptămâni.

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile în hotel în cameră twin
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Excursie de trei zile în Londra (două nopți de cazare în hostel)
 • Excursie de o jumătate de zi în Exeter
 • Excursie de o zi în Teignmouth – pentru elevii care stau 3 săptămâni
 • Kents Cavern
 • Splashdown Waterpark
 • Abonament autobuz
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Tricou EF
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif tabără de 2 săptămâni: 3535 EURO

Tarif tabără de 3 săptămâni: 4255 EURO

Ce este opțional
 • Pachetul de sporturi acvatice: include 3 sesiuni a câte 2 ore în care elevii pot încerca diferite sporturi acvatice cu instructori calificați. Sesiunile acoperă: navigație, windsurfing, caiac și stand-up paddle boarding.
 • Pachetul de majorete: include 3 sesiuni a câte 2 ore în care elevii pot să învețe sau să-și exerseze abilitățile de majorete cu un instructor calificat.
 • Pachetul de tenis: include 3 sesiuni a câte 2 ore în care elevii pot să învețe sau să-și îmbunătățească abilitățile cu un instructor calificat.
Ce nu este inclus
 • Cheltuieli personale
Acreditări

tabere in strainatate acreditareHULT informatiiEnglishUSACambEng_300_P_CMYK

EF Torquay este membru al WYSE (World Youth, Student and Educational Travel Industry).

Toate cursurile EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al AAIEP – English USA (American Association of Intensive English Programs).

Având 50 de ani de experiență în predarea limbilor străine, EF Education First este un partener de încredere al multor instituții de învățământ superior, organizații guvernamentale sau mari companii multinaționale.Tabăra de limba engleză se desfășoară în Torquay, o stațiune englezească elegantă de pe litoral, cunoscută și sub numele de „Riviera Engleză”. Malul apei este atracția principală a orașului, cu un port animat, magazine, plaje cu nisip și o promenadă mărginită de palmieri care înconjoară portul de agrement vibrant. Campusul EF House, este situat în centrul orașului și oferă săli de clasă spațioase, cantină, zone sociale și vederi uimitoare la mare.

De asemenea, EF Torquay deține propriul Beach Club pe una dintre cele mai frumoase plaje, într-un golfuleț înconjurat de stânci frumoase. În timpul petrecut la clubul de pe plajă, cursanții se pot bucura de soare pe șezlong, pot face o baie sau își pot provoca prietenii la un dans.

Școala oferă o gamă largă de pachete și activități, inclusiv petreceri exclusive pentru elevi EF, seri de film, activități sportive și jocuri de socializare.

Sub stricta supraveghere a angajaților centrului de juniori EF Torquay, elevii taberei Qdays vor cunoaște colegi din peste 50 de țări diferite, vor participa zilnic la activități menite să-i ajute în procesul de socializare și desigur, în completarea cursurilor, prin jocuri și concursuri distractive își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice și de comunicare!

Se poate opta pentru varianta de tabără de două săptămâni (din 1 în 14 august 2023) sau de trei săptămâni (din 1 august în 21 august 2023).

Cursuri

Toate cursurile se desfășoară la școala EF Torquay, aproape de centrul orașului și de plajă. Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere în străinătate, este un program bine conturat de învățare a limbii și include 26 de sesiuni săptămânale de limba engleză, fiind împărțit astfel: 16 cursuri generale de limbă, 4 cursuri de interes special, 4 sesiuni de proiecte și 2 seminarii (lecții duble).

Excursii

Pe perioada taberei, elevii pot alege dintre excursiile organizate pentru a explora împrejurimile și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Tabăra include o excursie de trei zile în Londra (două nopți de cazare în hostel) – cu vizitarea obiectivelor turistice importante din centrul orașului și o excursie de o jumătate de zi în Exeter. Totodată, elevii au incluse vizite la Splashdown Waterpark (cel mai mare parc acvatic exterior din Marea Britanie), bowling, tur ghidat al peșterilor subterane Kents Cavern, o după-amiază la o locație de jocuri laser în aer liber și un tricou EF.

Elevii care optează pentru varianta de trei săptămâni de tabără au inclusă și o excursie de o zi în Teignmouth, un oraș de coastă uimitor cu clădiri istorice georgiane și plaje lungi cu nisip. Orașul se află la marginea gurii râului Teign și a coastei de sud Devon – și este înconjurat de un peisaj rural luxuriant.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Torquay.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în hotel, în camere twin, cu baie proprie. Hotelul se află aproape de centrul orașului și la aproximativ 20 de minute de școală.

Mese

În pachetul de tabără sunt incluse trei mese pe zi în timpul săptămânii, iar în weekend brunch și cină. Micul dejun și cina sunt oferite la unitatea de cazare, prânzul este la pachet oferit în cantina școlii.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.