Tabără primăvară Cambridge

 10 aprilie - 23 aprilie  2022

 Vârsta: 16 ani +

Tabăra de engleză din Cambridge se desfășoară în perioada 10 aprilie – 23 aprilie, iar cursurile au loc la școala principală de limba engleză EF Cambridge. Tabăra este potrivită pentru elevii ce au împlinit vârsta de 16 ani.

Elevii vor studia alături de alți cursanți internaționali și vor descoperi atât prestigiosul oraș universitar, cât și alte obiective interesante, în cadrul excursiilor organizate în Londra, Oxford, Brighton și Stratford.

Termen limită pentru înscriere: 1 martie

Ce este inclus
 • 20 de cursuri de limbă engleză pe săptămână
 • Cazare 14 zile la familii gazdă în cameră twin
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină în timpul săptămânii, brunch și cină în weekend
 • Bilet de avion București – Londra – București
 • Tur de oraș
 • Abonament de autobuz
 • Excursie de o zi în Londra
 • Excursie de o zi în Brighton
 • Excursie de o zi în Oxford
 • Excursie de o zi în Stratford
 • Activități zilnice extrașcolare
 • Certificat de participare la curs
 • Raport EFCELT – EF Cambridge English Level Test
 • Manuale și materiale de studiu
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif: 2825 EURO

Ce este opțional

– Cazare la familie gazdă în cameră single

– 6 cursuri suplimentare de limba engleză

Ce nu este inclus

– Cheltuieli personale

Acreditări

acreditare tabere internationaletabara internationala english uk acreditaretabere in strainatate acreditare

HULT informatii

Centrul Internațional de Limba Engleză EF din Cambridge este acreditat de către British Council și de către EAQUALS (The European Association for Quality Language Services).

Toate cursurile în străinătate organizate de către EF sunt certificate de către Southern New Hampshire University și recunoscute de către Hult International Business School. De asemenea, Education First este membru al English UK și al Federation of Youth Travel Organizations.În această tabără de limba engleză în Cambridge, elevii vor studia limba engleză în școala principală EF Cambridge. Școala de limba engleză EF din Cambridge se află într-o grădină adorabilă, la câteva minute de centrul orașului. Școala se mândrește atât cu acreditări British Council, cât și cu prestigiosul EAQUALS.

Alege un curs de limba engleză în Cambridge și numără-te printre studenții care au fost atrași de unul dintre cele mai vechi orașe studențești din Anglia. Cambridge are 800 de ani de tradiție academică și viață studențească tradițională. Prin intermediul acestui curs în străinătate, vei trăi și vei învăța engleză în una dintre cele mai prestigioase destinații academice din lume.

Excursii

Tabăra include un tur al orașului Cambridge, o excursie de o zi în Londra, o excursie de o zi în Brighton, o excursie de o zi în Oxford și o excursie de o zi în Stratford.

Pe durata excursiei în Londra elevii vor face o plimbare în renumita roată London Eye și vor vizita importante obiective turistice ale centrului orașului.

În cadrul excursiei în Brighton, faimoasa stațiune turistică de pe coastă, cunoscută sub denumirea de “London by the Sea”, elevii vor vizita Centrul Marin și alte obiective interesante.

În Oxford, elevii face un tur al orașului și vor avea timp de cumpărături la centul comercial Bicester Village.

În Stratford-upon-Avon, elevii vor putea descoperi pitorescul oraș britanic, locul de naștere al lui Shakespeare. Totodată, este inclusă vizită la Warwick Castle.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală pentru toți elevii din campus: punting, lecții de dans, volei, fotbal, vizită la Colegiile din Cambridge, seri de film, karaoke, petreceri.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Cambridge.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Cazare

Cazarea se face în camere twin la familii gazdă. Transportul de la familii gazdă la școală se va face cu mijloace de transport în comun, iar abonamentul de transport este inclus.

Mese

În această tabără de primavară din Cambridge este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina în timpul săptămânii, iar în weekend, atunci când elevii își petrec ziua în excursii, sunt incluse micul dejun și cina. Micul dejun și cina sunt servite la familiile gazdă, iar prânzul este oferit la școală.

Cursuri

Toate cursurile se desfășoară la școala principală din Cambridge, aproape de centrul orașului și de plajă. Cursul de limba engleză din cadrul acestei tabere în străinătate este un program bine conturat de învățare a limbii și include 20 de sesiuni săptămânale de limba engleză, fiind împărțit astfel: 18 cursuri generale de limbă și 2 seminarii (lecții duble).

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.Puteți citi jurnalul taberei din Cambridge din anul 2019 accesând următorul link: Jurnal tabără engleză Clare College.

Vă recomandăm să urmăriți și jurnalul video cu imagini reprezentative pentru fiecare zi din tabără: Video tabără engleză Cambridge 2019.

Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Anglia sau la alte tabere de limba engleză cu însoțitor folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.