Tabără spaniolă Costa Rica

 13 august - 27 august 2023

 Vârsta: 16 - 20 ani

Explorează plaje uimitoare și descoperă fauna sălbatică luxuriantă în tabăra de două săptămâni, în timp ce înveți limba spaniolă. Tabăra se desfășoară la școala EF Playa Tamarindo, aflată într-un loc unic, aproape de o pădure luxuriantă cu animale sălbatice exotice. Școala are o piscină privată, o terasă și o grădină tropicală, iar la apele limpezi și nisipul alb de pe plajele din apropiere se ajunge într-o plimbare de 10 miunute de mers pe jos.

Ce este inclus
 • 26 de cursuri de limbă spaniolă pe săptămână
 • Cazare 2 săpămâni în hotel în cameră twin
 • Bilet de avion, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Excursie de două zile la Volcán Arenal
 • Activități extrașcolare
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Raport de curs
 • Test de plasament la curs
 • Acces internet WiFi la școală și în hotel
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Travel Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Tarif: 4740 EUR

Ce este opțional
Ce nu este inclus
 • Mese
Acreditări

canatur logo

Centrul Internațional de Limba Spaniolă EF din Playa Tamarindo este membru al CANATUR (Camara Nacional De Turismo).

cervantes logo

Totodată, școala EF Playa Tamarindo este centru acreditat de către Insitutul Cervantes.Situată pe coasta Pacificului din Costa Rica, Playa Tamarindo este una dintre cele mai bune destinații de eco-turism din lume. Explorează plaje uimitoare și descoperă fauna sălbatică luxuriantă în tabăra de două săptămâni, în timp ce înveți limba spaniolă. Școala EF Playa Tamarindo se află într-un fost hotel, are o piscină privată, cafenea, bibliotecă și zonă de relaxare pentru elevi, cu mese de ping pong și fussball.

Tabăra de limba spaniolă din Costa Rica este potrivită pentru elevii ce au împlinit deja vârsta de 16 ani, aflați la orice nivel de cunoștințe (de la începători la avansați). Tabăra se desfășoară la școala EF Playa Tamarindo, aflată într-un loc unic, aproape de o pădure luxuriantă cu animale sălbatice exotice. Școala are o piscină privată, o terasă și o grădină tropicală, iar la apele limpezi și nisipul alb de pe plajele din apropiere se ajunge într-o scurtă plimbare pe jos. Totodată, se află la câteva minute de mers pe jos de supermarket și restaurantele din centrul orașului.

Costa Rica este un paradis pentru sporturi nautice – aici ești mereu în contact strâns cu natura tropicală uimitoare. Playa Tamarindo este un mic oraș excelent pentru surf cu o frumusețe naturală extraordinară, unde poți găsi specii de animale exotice și natură spectaculoasă la fiecare colț. Bucură-te de mâncăruri delicioase și de activități sportive extreme, toate într-o singură zi.

Tabăra se desfășoară în perioada 13 august – 27 august 2023 și este ideală pentru elevii care doresc să locuiască într-un mic oraș de plajă, înconjurat de peisaje naturale incredibile. O varietate uimitoare de activități este oferită în fiecare zi, precum și o gamă largă de sporturi extreme interesante.

Excursii

Școala EF Playa Tamarindo pregătește săptămânal pentru cursanți excursii extraordinare în pădurea tropicală, plaje și alte zone de atracție.

În pachetul de tabără este inclusă o excursie de 2 zile (1 noapte) la Volcán Arenal, unul dintre cei mai faimoși vulcani din Costa Rica. Această excursie oferă elevilor posibilitatea de a se bucura de peisaje epice, drumeții și multe altele.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Playa Tamarindo – Costa Rica.

Solicită mai multe informații

Toate detaliile acestei tabere pot fi primite prin email.

Biroul de activități al școlii organizează zilnic activități menite să faciliteze socializarea și interacțiunea cu alți elevi prezenți la acest program: seri de jocuri, karaoke, petreceri pentru elevi, activități artistice, volei, turnamente de fotbal, plimbări la apus, târguri culturale.

Cursuri

Cursul de limba spaniolă din cadrul acestei tabere internaționale cuprinde săptămânal 16 sesiuni generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 sesiuni de curs de interes special și 2 seminarii (lecții duble). În cadrul cursului, accentul se pune pe comunicarea clară în limbajul de zi cu zi. Școala se concentrează pe o combinație de lecții de limbă generală și sesiuni de proiecte pentru facilitarea înțelegerii și comunicării în situații practice.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este repartizat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt bazate pe sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii primesc diplome de participare, ce detaliază activitatea de la curs și nivelul de studiu.

Cazare

Cazarea se face în hotel, în camere twin, cu baie proprie. Cazarea se face în camere cu alți elevi internaționali, fete și băieți în camere separate. Distanța de la hotel până la școală este de aproximativ 15 minute de mers pe jos.

Mese

Mesele nu sunt incluse, elevii având posibilitatea să ia micul dejun și prânzul la cafeneaua școlii, iar cina la restaurantele din centrul orașului.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

 Vă invităm să citiți impresiile elevilor care au participat la taberele Qdays accesând următorul link: Testimoniale tabere.

Vă puteți înscrie la această tabără din Costa Rica folosind formularul din pagina de contact sau la numărul de telefon 0725449500.

Citiți și despre taberele de limba engleză cu însoțitor în America sau Anglia.