Tabără spaniolă Malaga

Vârsta: 13 - 16 ani
Din data: 28 iulie
Durata: 2 săptămâni
Tabără spaniolă Malaga-1

La școala EF Malaga, elevii vor urma cursuri de limba spaniolă, o limbă bogată și expresivă, foarte răspândită în întreaga lume, fiind limba oficială a 20 de țări de pe Glob.
Experimentează frumusețea incredibilă a Mării Mediterane în inima Costa del Sol – după încheierea orelor, elevii vor participa la un program de activități și excursii gândit special de școala din Malaga pentru această vară.

ÎNSCRIERI ÎNCHEIATE

 • 26 de cursuri de limba spaniolă pe săptămână
 • Cazare 14 zile în campus în cameră single
 • Bilet de avion, cu taxe de aeroport și bagaj de cală
 • Pensiune completă: mic dejun, prânz și cină
 • Tur al orașului
 • Vizită la Muzeul Picasso, la Muzeul Automobilului și al Modei
 • Vizită la Fortăreața Alcazaba și la Grădina Botanică, la Piața Atarazanas, Muntele Gibralfaro
 • Plaja Torremolinos
 • Aqualand Water Park
 • Excursie în Tarifa
 • Activități în campus: karaoke, seară de film
 • Activități sportive: fotbal, baschet, volei, ping-pong
 • Manuale și materiale de studiu
 • Certificat de participare la curs
 • Acces internet WiFi la școală
 • Test de plasament la curs
 • La destinație, transfer de la și înapoi la aeroport
 • Supliment de vară
 • Asigurare în caz de anulare a participării la curs
 • Asigurare complexă de călătorie Erika Insurance
 • Însoțitor de grup din România la 17 elevi înscriși

Alege să petreci 2 săptămâni memorabile în tabăra de limba spaniolă din Malaga, Spania! Studiază în acest oraș elegant – locul de naștere al lui Pablo Picasso, unde plajele mediteraneene și bulevardele aliniate cu palmieri creează mediul ideal pentru a descoperi cultura spaniolă alături de alți elevi internaționali.

Tabăra de limba spaniolă din Malaga, Spania se desfășoară în perioada 28 iulie – 10 august 2024 (2 săptămâni).

Malaga – un oraș portuar, situat pe porțiunea coastei Mediterane numită Costa del Sol – reprezintă una dintre cele mai importante destinații turistice din Spania, dar și din Europa.

Campusul EF dedicat școlii de vară pentru Juniori este situat în cartierul Teatinos – un cartier plin de viață și modern, aici fiind regăsită și Universitatea din Malaga.

Excursii

În prima zi de luni, după o prezentare a școlii și a angajaților, elevii vor avea parte de un tur al orașului Malaga, pentru a se familiariza cu școala și cu împrejurimile.

Pe perioada taberei, elevii vor participa la experiențele organizate pentru a descoperi frumusețea incredibilă a Mării Mediterane în inima Costa del Sol și a petrece timpul într-o atmosferă internațională. Astfel, sunt puse la dispoziția elevilor diverse activități, care facilitează comunicarea și interacțiunea în moduri interactive și distractive, precum și imersiunea în cultura spaniolă: activități sportive la plajă, vizită la Muzeul Picasso, la Muzeul Automobilului și al Modei, Muntele Gibralfaro, vizită la Fortăreața Alcazaba și la Grădina Botanică, la Piața Atarazanas, precum și la plaja Torremolinos.

Tabăra include o excursie la Aqualand Water Park și o excursie la Tarifa.

Elevii vor participa în fiecare zi la activități organizate de școală: jocuri, inclusiv competiții sportive și muzicale, EF Talent Show sau seară disco, evenimente tematice, lecții de dans flamenco, activități pe plajă.

Puteți vedea un exemplu al programului de tabără accesând următorul link: Mostră program tabără Malaga.

Cazare

Cazarea se face în campusul de vară EF Malaga, în camere single, cu baie comună sau proprie, iar angajați ai școlii vor fi în permanență prezenți în reședință. Unitatea de cazare este situată în același perimetru cu școala, dispune de piscină proprie și WiFi gratuit.

În apropierea unității de cazare se află un supermarket.

Mese

În această tabără din Malaga este inclus un pachet complet de mese: micul dejun, prânzul și cina.

Cursuri

Cursul de limba spaniolă din cadrul acestei tabere cuprinde săptămânal 26 sesiuni de limba spaniolă: 16 cursuri generale de limbă, 4 sesiuni de proiecte, 4 cursuri de interes special și 2 seminarii (lecții duble). Cursul urmează un program bine conturat axat pe metoda de predare Efekta folosită si perfecționată în școlile EF încă din 1965. Cu componente de studiu în clasă și pe materiale online, metoda garantează deprinderea cunoștințelor chiar și pe o perioadă relativ scurtă.

Înainte de începerea cursului, fiecare elev susține un test de plasament, pe baza căruia este încadrat într-o grupă de studiu potrivită nivelului său. Grupele de studiu sunt corelate cu sistemul european de notare (A1, A2, B1, B2, C1, C2), iar materialele și manualele folosite sunt potrivite pentru fiecare dintre aceste niveluri. La încheierea cursului, elevii susțin un nou test, iar pe baza rezultatelor și a activității la curs se eliberează diplomele, inclusiv raportul EFCELT (EF Cambridge English Level Test) și participarea în timpul orelor. Elevii păstrează cărțile de limba engleză, cu ajutorul cărora pot continua studiul de acasă.

Asigurări

Toate taberele noastre cu însoțitor includ un pachet complex de asigurări, cu despăgubire inclusiv în cazul îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Asigurarea în caz de anulare – intră în vigoare la data semnării contractului și are valabilitate până la data începerii cursului. Asigurarea în caz de anulare va rambursa taxele programului dacă trebuie să vă anulați călătoria din cauza unei boli personale sau a unui membru imediat al familiei. Este o plată unică ce acoperă anularea până la plecare.

Asigurarea pe durata călătoriei – intră în vigoare în momentul în care elevii au părăsit țara de origine și se îndreaptă spre destinația EF unde urmează să înceapă cursurile.

Mai multe detalii despre asigurări, împreună cu o listă a celor mai frecvente întrebări, găsiți accesând următorul link: Asigurări de călătorie.

Sănătatea și siguranța elevilor și a personalului a fost întotdeauna și va fi întotdeauna prioritatea EF numărul unu. De aceea, Education First garantează că va găsi o soluție de învățare sigură pentru fiecare. Citiți mai multe despre: Garanția unui mediu sigur de învățare.