Taberele Qdays – Siguranța înainte de toate

Anul acesta, Qdays împlinește 10 ani de activitate.
Pe parcursul acestor ani, sute de elevi au participat la tabere cu însoțitor, la cursuri cu plecări individuale, la cursuri de liceu și programe de facultate în străinătate.

 

Qdays 10 ani

 

Anul acesta ne dorim să sărbătorim alături de voi toate realizările și amintirile frumoase adunate de-a lungul vremii. Dar iată-ne într-o situație cu totul deosebită, foarte dinamică și nouă pentru fiecare dintre noi.

 

În momentul de față, suntem în permanentă legătură cu reprezentanții școlilor unde urmează să se desfășoare taberele noastre, și vă asigurăm că identificăm cele mai bune opțiuni în funcție de evoluția situației în perioada de timp rămasă până la plecare.

 

Școlile EF, partenerul principal al Qdays, urmează cu strictețe indicațiile autorităților, iar prin prisma celor 65 de ani de experiență, își aplică alături de noi întreaga pricepere dar și toate resursele. Vrem ca siguranța elevilor ce urmează a călători în vară să nu fie afectată.

 

Așa cum am făcut-o întotdeauna în relația cu partenerii, părinții, elevii și profesorii, vom comunica în continuare transparent, onest și deschis pe măsură ce informațiile devin disponibile și situația o dictează.

 

Timpul este încă de partea noastră, a tuturor celor care și-au făcut planuri alături de noi, a tuturor celor ce am visat cu drag la experiențele și destinațiile alese pentru vara următoare.

 

Toate plecările în taberele Qdays sunt programate a se desfășura doar în condiții de siguranță. Urmărim evoluția situației, a restricțiilor de călătoriei și a recomandărilor emise de către autoritățile competente, atât din țară, cât și din țările de destinație.

 

În acest sens vă încurajăm să vă păstrați în continuare răbdarea fiindcă oricât de dificilă ar fi această perioadă incertă un lucru este sigur: vom trece peste asta și normalitatea va reveni din nou în viețile noastre, ale tuturor.

 

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că siguranța cursanților noștri este și va rămâne cea mai importantă. Vom păstra legătura pentru noi informații și actualizări.

 

Echipa Qdays