Teste de limba engleză gratuite

Dacă se apropie un examen la limba engleză sau dacă urmează să susții un interviu pentru un job și ai nevoie de o evaluare de încredere, iată o serie de teste online care să îți confirme nivelul de cunoștințe la limba engleză.

Testele gratuite EF Standard English Test (EF SET) au fost create de către lideri în predare de limbi străine și sunt special concepute pentru a furniza rezultate precise, corelate cu sistemele de notare recunoscute internațional. (CEFR – CAMBRIDGE – TOEFL – IELTS).

În urma fiecărui test primești rezultate personalizate ce îți arată nivelul dobândit: ce aptitudini stăpânești cel mai bine și ce necesită îmbunătățiri. Dacă dorești să îți perfecționezi cunoștințele sau să îți îmbunătățești rezultatele, cursurile online EF English Live îți stau la îndemână pentru pregătire.

rezultat test online limba engleza 12.06.2020

EF SET – Test gratuit de limba engleză

Alege dintre două variante de test pentru a îți evalua cunoștințele de limba engleză pe aptitudini de citire, gramatică, vocabular ascultare.

 

15 MIN QUICK CHECK

Începe cu o testare rapidă a competențelor de limba engleză

 • Fără taxe. Fără sign up. Începe chiar acum!
 • Evaluează-ți rapid competențele de citire și ascultare.
 • Dă share scorului obținut pe platforma preferată de social media.

Cum să folosești acest test?

 • O provocare între prieteni!

15 minute, 20 de întrebări! Dă share și compară rezultatele împreună cu prietenii direct pe rețele de socializare.

 • Oriunde și oricând

Poți relua testul de engleză Quick Check de câte ori dorești – pe laptop, pe tabletă sau pe telefon.

 • O evaluare rapidă CEFR

Este ideal pentru o evaluare rapidă în conformitate cu Cadrul European (CEFR) să poți estima nivelul de cunoștințe recunoscut internațional de către universități și angajatori.

 

 50 MIN EF SET – Certificat Acreditat

Susține testul și obții instant un Certificat EF SET ™. Fără taxe. Fără stres.

 • Primești un certificat acreditat pe numele tău: EF SET Certificate™
 • O analiză imediată a abilităților tale de citire și ascultare în limba engleză
 • Adaugă rezultatul pe profilul tău de LinkedIn

Cum te ajută EF SET?

 • Primești un certificat gratuit

După susținerea și completarea cu succes a testului de limba engleză, primești un certificat gratuit, personalizat, pe care îl poți atașa ușor profilului de LinkedIn sau CV-ului tău.

 • Un test de engleză de încredere

Primești o evaluare precisă pe competențe de limba engleză la citire și scriere, în mai puțin de o oră mulțumită sistemului de testare performant.

 • Compară scorul obținut

Dacă te pregătești pentru un examen TOEFL, IELTS sau Cambridge, poți corela scorul EF SET cu ce scor ai putea obține la susținerea examenului.

 

5 MIN – Chestionar English Live

Dacă nu ai suficient timp la dispoziție încearcă Chestionarul Fulger – English Live. Durează doar 5 minute și îți oferă un scor de referință, pentru a îți face o idee la ce nivel de cunoștințe te încadrezi. Simplu și rapid! Este un test perfect pentru cei ce vor să urmeze un curs online și vor să afle ce pachet de studiu ar fi cel mai potrivit să aleagă. Vezi ofertele de studiu online English Live și ofertele speciale disponibile numai pe site-ul Qdays Educational: Cursuri Online.

Testul de limba engleză EF Standardised English Test (EF SET) este rezultatul unui proiect internațional, care combină resursele tehnologice și expertiza academică cu scopul de a determina cu precizie nivelul de competențe lingvistice din întreaga lume. De aici a rezultat Indexul EF EPI – care este este cel mai mare studiu ce compară cunoștințele de limba engleză din peste 100 de țări. În 2019 România s-a clasat pe locul 16 la nivel mondial, participanții la studiu având cunoştințe ridicate de limba engleză, fiind devansată de Ungaria și fiind înaintea Serbiei.

Citește articolul complet: Studiu EF English Proficiency Index 2019

 

Vrei să îți îmbunătățești scorul la testul de engleză ?

Ai trecut testul și vrei să îți îmbunătățești rezultatul sau să îți ridici nivelul de cunoștințe, încearcă seria de cursuri online English Live, ce oferă cursuri disponibile 24 de ore din 24. Pachetele includ acces nelimitat către platforma de studiu interactivă (pentru 16 niveluri de studiu de la A1 la C2 pe scara CEFR) și lecții online unu la unu cu profesori experți, sau lecții de grup cu studenți din toată lumea. Vezi pachetele de studiu și profită de ofertele disponibile numai pe site-ul Qdays Educational: Cursuri Online.