Testimoniale

QDays - Testimonale banner

Ne place să ne știm clienții multumiți! De aceea, consultanții Qdays Educational vor aloca timpul necesar pentru a cunoaște elevii care călătoresc și familiile acestora, iar mai apoi pentru a construi și păstra o relație foarte bună și apropiată cu aceștia. Întotdeauna ne asigurăm că facem tot ceea ce ne stă în putință pentru ca experiența tuturor, elevi și părinți, să fie cât mai veridică si, desigur, de neuitat.

Pasiunea pentru ceea ce facem, dar și atenția și standardele foarte înalte pe care ni le impunem, rezultă într-o colaborare desăvârșită atât cu elevii din taberele internaționale, cât și cu părinții rămași acasă. Elevii învață, își dezvoltă personalitatea, socializează și împărtășesc experiențe valoroase pentru viitorul lor într-un mediu cultural internațional, iar părinții se mândresc cu reușitele copiiilor lor. Acestea sunt, desigur, și principalele obiective Qdays. Vă invitam astfel să citiți mai multe despre rezultatele noastre și despre impresiile clienților noștri în testimonialele de mai jos.

QDays - Testimonale
Eu sincer m-am simtit foarte bine si m-am distrat. De la hike-urile de dimineata si plajele frumoase pana la cursurile de la scoala si activitatile educationale, mi-a placut tot.
Toni M.
A fost genial. M-am distrat ca de fiecare data si am văzut locuri inedite de pe partea cealaltă a globului.
Ruxandra C.

Mi-a plăcut foarte mult tabăra, atât destinația, cât și persoanele întâlnite (din România/ din alte tari)!! Activitățile au fost foarte variate și interesante, iar surful și oceanul… wow!!

Daria C.

Excursia la care am participat a fost una de neuitat pe care as recomanda tuturor prietenilor cât și serviciile Qdays, mai ales pentru ca toate persoanele care participa, cât și însoțitori de grup sunt prietenoase și cu siguranță voi păstra legătură cu mulți dintre ei.

Elena C.

Aceasta tabara a reprezentat una dintre cele mai frumoase experiente ale mele. Am cunoscut niste oameni minunati si am format niste prietenii pe viata. As reveni oricand cu drag si recomand oricui taberele oferite de Qdays.

Raluca C.

Ceea ce vreau sa mentionez in primul si primul rand este faptul ca a fost cea mai frumoasa experienta. M-am simtit atat de bine in cadrul acestei excursii la Oxford. Cursurile au fost foarte interesante datorita profesorilor minunati, care ne tratau de la egal la egal, si cu care faceam anumite jocuri si activitati interactive pentru a exersa engleza si lucrurile noi pe care le-am invatat.

Alexia V.

Sunt sigura ca aceasta experienta va avea un impact mare in privinta viitorului meu. Am descoperit o diferenta relevanta intre Romania si Anglia, de la respectul cu care te tratează oamenii pana la curățenia de pe strazi. Britanicii acorda o importanta deosebita mediului înconjurator.

Asta ma determina sa înclin spre aplicarea in străinătate pentru studiile universitare. O influenta asupra acestei decizii ar fi si modul de predare al profesorilor pe care i am intalnit, aceștia se axează pe o buna comunicare elev-profesor, o relatie deschisa, ei fiind foarte implicați.

In plus excursia din Londra a fost una din cele mai frumoase lucruri pe care le am trait. Este un oras superb plin de poveste, muzica si zâmbete. Ai o mulțime de locuri superbe de vizitat, imi pare rau ca nu am avut timp sa le vad pe toate. Ma bucur ca Alina a fost intelegatoare si ne-a permis sa mergem fiecare grupulet unde ne-am dorit, dandu ne un loc de intalnire la o ora stabilită.

Pot recunoaste ca strada Oxford a fost locul in care am vrut sa ajung, nu numai pentru magazinele pe care nu le gasesc in Romania, ci pentru a vedea oameni pasionați de moda cu outfituri cat mai diverse si nu asa de întâlnite.

Imi place in Anglia ca oamenii se accepta intre ei indiferent de situatie, nu judeca si se sustin intre ei, asa cum am putut vedea cu totii la parada Pride.

Sunt impresionata de tot ce am vazut si sper sa ma intorc in aceasta tara cat mai curand.

Leona H.

A fost o experienta pe care nu o pot reda in cuvinte pentru ca trebuie sa fi acolo ca sa simti cum a fost. De la momente amuzante precum cele din lounge room cat si cele importante precum cele de la cursuri. A fost experienta vietii mele.

Tudor M.

Au fost două săptămâni extraordinare. Cambridge a fost un oraș superb, și mi-a plăcut tot, în afară de durata taberei, deoarece a fost prea scurtă. Am așteptat tabăra asta pentru extraordinar de mult timp, dar aceste 14 zile au trecut repede. Am cunoscut copii din toate colțurile lumii, dar și copii extraordinari din România! Am ajuns să ne cunoaștem și am trecut împreună prin momente frumoase. Orele, activitățile, cazarea, colegii, totul a fost perfect.

Pentru mine, nivelul cursurilor (C2) a fost ales perfect.Exercițiile și cărțile au fost fix pe cunoștințele mele, iar profesorul nostru ne-a fost de mult ajutor.

Excursiile la Brighton și la Londra au fost foarte bine organizate. Liderii, profesorii și tot stafful ne-au făcut să ne simțim extraordinar. Transportul și cazarea au oferit experiențe unice, cum ar fi o colegă de cameră din China sau pur și simplu drumul în aeroport cu grupul. Am legat prietenii pe care mi-aș fi dorit să le păstrez ca în tabără.

Aș fi dat orice ca această tabără să dureze mai mult. Mulțumesc pentru o experiență extraordinară!

Diana P.

Mi-a plăcut enorm această tabără!

Am legat multe prietenii, am învățat, mi-am îmbogățit vocabularul și am vizitat locuri diferite și obiective foarte interesante.

Comunitatea de elevi a fost variata, foarte frumoasă, interesantă, plăcută, Am cunoscut oameni din Olanda, Suedia, Franța, China, Japonia, Coreea de Sud, Turcia, Portugalia.

Nu voi uita această tabără niciodată, deoarece nu a avut doar ce e scris pe hârtie (prieteni, activități, cursuri de engleză, ore de vizitat), dar și o magie aparte.

Ioana Maria H.

Tabăra a fost minunată!

Am cunoscut o mulțime de oameni noi și mi-am făcut noi prieteni. A fost o experiență minunată pe care sper să o repet în fiecare an.

Profesorii au fost prietenoși și programa a fost relaxantă. Cursurile sunt interesante, cu un nivel potrivit. Programa este concepută perfect pentru a îmbina educația cu timpul liber, relaxarea. Activitatea mea preferată a fost cea în care trebuia să căutăm locații, lucruri prin mall și să facem poze cu ele.

Am cunoscut elevi din Franța, Belgia, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, China, Ucraina, Germania, Olanda, etc.

Sper din tot sufletul să repet această experiență!

Sofia M.

Am participat împreună cu Qdays într-o tabără în Cambridge, Anglia. Am avut parte de prima experiență de călătorit cu avionul fără părinți. Orașul Cambridge este foarte frumos, iar campusul de asemenea.

Profesoarele sunt foarte drăguțe, activitățile în aer liber sunt variate și frumoase.

 
Andrei S.

A fost o excursie frumoasă și interesantă, mi-au plăcut și activitățile și lecțiile, m-am împrietenit cu copii din alte țări și am putut avea parte de două săptămâni minunate petrecute alături de ei! Dintre activitățile opționale, cel mai mult mi-a plăcut puntingul, deoarece a fost o activitate foarte interesantă.

De abia aștept să mai merg într-o astfel de excursie!

Diana M.

Au fost două săptămâni minunate și dacă aș fi putut, aș mai fi stat încă două. Mi-am făcut o groază de prieteni și am socializat cu persoane din toate colțurile lumii (Franța, Turcia, Olanda, China, Elveția, Spania, Portugalia, Polonia, Belgia). Această perioadă de timp a trecut extrem de repede și regret că nu am putut vorbi cu toate persoanele. Totul a fost minunat. Cazarea a fost foarte bună, curățenia la fel, iar activitățile și cursurile au fost extraordinare.

Mă bucur că am avut ocazia să particip în această tabără și sigur voi veni și la anul.

 
Maria S.

Excursia de care tocmai am avut parte a fost una foarte complexă din toate punctele de vedere. Ca de fiecare dată, echipa Qdays a dat dovadă de profesionalism. Am fost foarte mulțumit de orașul de destinație - San Diego - fiind impresionat de loc, climă și oameni. Totodată, școala unde am urmat cursurile este una nouă, organizată și foarte receptivi când vine vorba de idei noi. Cursurile au fost excelente, din fiecare curs am învățat câte ceva nou și am avut șansa să cunosc foarte mulți oameni. Comunitatea de elevi a fost foarte variată - a fost foarte interesant să cunosc multă lume, fiecare cu povestea sa. Am cunoscut oameni din Japonia, Turcia, Taiwan, Rusia, Germania, Columbia, Franța, Belgia, China, Polonia, Cehia, Spania, Mexic.

Tabara san diego 250817

Programul a fost unul foarte bine stabilit, însă în același timp îți dădea mobilitatea de care probabil aveai nevoie la un moment dat. Tabără în sine a fost o adevărată experiență de viață pentru mine pentru că am avut parte de foarte multe experiențe străine mie.

Activitatea mea preferată a fost excursia la Universal Studios, dar și celelalte activități au fost interesante.

De această dată pot să fiu subiectiv și spun că această tabără a fost tabăra mea preferată de până acum. De fiecare dată experiențele au fost diferite, însă cele din San Diego mi s-au potrivit cel mai bine.

Catalin D.

Este o experiență unică, prin intermediul căreia nu numai că înveți din plăcere, dar îți faci prieteni de peste tot din lume. Totodată, capeți noi perspective asupra lumii și descoperi ceea ce-ți place cu adevărat.

Tabăra a fost foarte bine organizată și programul făcut astfel încât să mulțumească pe toată lumea. Nu a fost nevoie să ne facem griji pentru nimic.

Activitatea preferată a fost vizita la Universal Studios pentru că am avut mult timp să socializăm și să ne și distrăm.

Tabara vara los angeles 200817

După părerea mea, o relație specială se formează cu colegii de cameră, întrucât învățați să vă descurcați singuri fără părinți și fără a vorbi limba natală.

Cel mai important aspect atunci când am ales această vacanță educațională a fost să pot învăța într-un mediu diferit de cel de acasă, pentru a-mi deschide noi orizonturi. Modul de predare de la școala unde am urmat cursurile este unul modern, lecțiile sunt susținute de proiecții pe tablă 90% din timp, iar profesorii sunt bine pregătiți și știu să se facă plăcuți. Cursurile au fost plăcute, dificultatea medie, profesorii foarte amabali, răspunzându-ne răbdători la toate întrebările.

Anca S.

Tabăra din acest an a fost foarte reușită, plină de activități, acest lucru datorită celor doi însoțitori de la Qdays: Alina și Andrei.

Activitățile opționale au fost bine plănuite. Activitatea mea preferată a fost surfingul, m-a impresionat cu adevărat.

3 tabara engleza california 160817

Comunitatea de elevi a fost foarte variată și plină de culturi diferite, de unde poți învăța câte ceva. Cursurile au fost interactive și distractive. Școala a fost foarte bună, iar camerele curate.

George S.

Pe mine m-a impresionat foarte tare San Diego, de la colegii de cameră la excursii. Mâncarea a fost foarte bună, profesorii amabili, iar angajații școlii drăguți.

Tabere internationale san diego 250817

Jocurile au fost foarte distractive, cel mai mult mi-a placut fotbalul pentru că este unul dintre sporturile pe care le practic.

Am cunoscut foare mulți oameni din Brazilia, Chile, Venezuela, Austria, Cehia, Germania, Franța, Japonia.

Mie mi-a plăcut tot, nu mi-a displăcut nimic și am fost foarte mulțumit. Într-un cuvânt, a fost perfect.

Antonio Cezar D.

Excursia desfășurată în perioada 12 - 27 august 2017, San Diego, California a fost o experiență unică. Am cunoscut persoane deosebite și mi-am exersat limba engleză.

Am fost foarte mulțumită de orașul de destinație, San Diego are atât plaje și relaxare (vacay vibes), cât și aglomerația și caracterul cosmopolit. Cursurile au fost foarte interactive, mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare și lucru în echipă. În ceea ce privește activitățile opționale, nu mă pot decide care a fost preferata mea, dar probabil weekendul în Los Angeles și ziua petrecută în La Jolla.

Tabere engleza california 250817

Comunitatea de elevi este variată, am cunoscut elevi din Franța, Germania, Rusia, Japonia, Polonia, Taiwan, Turcia, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Venezuela, Columbia, China, Cehia, Mexic.

Echipa Qdays s-a prezentat într-o formă deosebită, a fost mereu deschisă la propunerile noastre. În cazul diverselor inconveniente, situațiile s-au rezolvat rapid și eficient.

Mulțumesc pentru două săptămâni de neuitat, alături de un grup grozav!

Maria U.

Școala unde am urmat cursurile avea o programă interactivă, cel mai important aspect era comunicarea. Dificultatea nu a fost o problemă pentru mine, iar profesorii erau extrem de prietenoși Aș dori ca, peste timp, toate școlile să aibă acest fel de predare.

În opinia mea, recomand tuturor această tabără, nu doar datorită școlii și a dorinței de a învăța ceva, ci și datorită distracției și a activităților!

În urmare, o să vin și la anul, peste doi ani și tot așa, deci ura Qdays!

Carina U.

Excursia a fost una frumoasă, dar prea scurtă. Voiam mai mult timp pe care să-l petrec cu prietenii din alte țări. Mi-a plăcut și grupul, a fost unul unit, am avut interese comunie, am știut când să râdem și să glumim și ne-am simțit bine. Am aflat expresii noi pe care le voi folosi de acum :). O să îmi fie dor de cursuri și profesori, de prietenii pe care i-am lăsat în urmă, dar și de gardianul irlandez foarte drăguț care avea mereu zâmbetul pe buze. Îmi e greu să mă gândesc că tabăra s-a terminat, dar rămân cu promisiunea făcută că anul viitor ne vom vedea din nou în aceeași formulă și vom petrece și mai mult timp împreună!

Miruna V.
În campus există destul de multe activități opționale. Sunt excursii la Washington, Cascada Niagara, etc. Sunt de asemenea concursuri de talente, iar în campus se desfășoară diferite jocuri. Tabăra a fost foarte fumoasă dar mult prea scurtă! Îmi vor lipsi colegii de tabără și cei de la clasă. Totul a decurs perfect și ne-am distrat în fiecare zi. 
Octavia S.

Cursurile pe care le-am urmat în cadrul campusului EF m-au ajutat să am mai multă încredere în mine, devenind capabilă să vorbesc în fața unei clase și să îmi îmbunătățesc limba engleză, deoarece totul a fost organizat ca la carte. A fost cea mai frumoasă tabără la care am participat din toate punctele de vedere. Orașul, prietenii pe care mi i-am făcut, distracțiade care m avut parte au făcut ca excursia să mă impresioneze la maximim. Pe de altă parte, liderul grupului merită toate laudele deoarece a știut cum să ne organizeze timpul, astfel încât am reușit să vizităm tot ce ne-am propus.

Totul a fost minunat și oricând m-aș întoarce la o astfel de tabără!

Erika Maria N.

Am fost foarte mulțumită și mi-a plăcut foarte mult cum liderul de grup a fost foarte organizat. Pe mine m-au impresionat foarte mult clădirile din New York și lucrurile pe care le-am văzut. În această tabără nu există ceva ce nu mi-a plăcut, totul a fost super!

Miruna C.

Au fost cele mai frumoase două săptămâni din viața mea și cu asta cred că am spus tot! :)

Diana C.

Am avut plăcuta surpriză de a cunoaște orașul New York și de a descoperi alături de un grup de oameni minunați că New York-ul este, așa cum se și aude, un oraș pentru toate - pot să spun că am rămas plăcut impresionată atât de modul în care modernul și arta se îmbină cît i de oamnii foarte calzi și primitori. Campusul EF mi-a depășit așteptarile, iar profesorii și staff-ul îmi vor rămâne mereu la suflet. A fost o excursie de neuitat în care am avut oportunitatea de a cunoaște o cultur nouă și de a vizita locuri frumoase, de a îmi exersa englez, dar am stabilit și relații de prietenie atât cu cei din grup cît și cu elevi internaționali care simt că vor fi de lungă durată.

Ioana Andreea S.

Excursia a fost foarte bine organizata, insotitorul de grup a fost foarte atent la toate detaliile, ne-a informat in timp util despre toate documentele necesare, ne-a explicat in detaliu toti pasii care trebuiau urmati, am pastrat in permanenta legatura. In tabara, a fost foarte atent, foarte apropiat de tinerii din grup, cu  spirit entuziast, disponibil, au vizitat foarte multe locuri interesante, deosebite (cu explicatiile necesare),  fiind ca un prieten apropiat. Impresia generala a fost excelenta, extraordinara, cu dorinta de a reveni.

Gianina, mama lui Filip

Asistenta din partea Qdays nemaipomenita, pe care nu am mai intalnit-o pana acum. Foarte prompti si atenti la detalii. Serviciile au fost peste asteptari , Miruna a fost foarte incantata de aceasta experienta pe care a avut-o. Pe durata desfasurarii taberei, cu greu am reusit sa comunic cu ea pentru ca era foarte incantata, preocupata si multumita.

Cand s-a intors am gasit-o schimbata si mai  matura in gandire, cu noi idealuri. Miruna a mentionat ca cele doua saptamani petrecute in tabara au fost nemaipomenite si au trecut foarte repede de parca au fost numai doua zile.

Deasemeni acum isi  doreste o noua experienta alaturi de echipa QDAYS , pentru anul viitor, acest lucru o motiveaza sa indeplineasca anumite obiective sa  poata participa la o noua experienta.

Felicitari pentru organizarea acestor tabere educationale, ajuta foarte mult in dezvoltarea  educationala a copilului si ii motiveaza pentru noi experiente, ii ajuta sa isi canalizeze o noua viziune despre educatie si ce isi doresc sa ajunga in viata.

Daniela, mama Mirunei

Pe scurt, o experienta minunata, in interiorul careia fiica mea “a crescut”, prin  responsabilizare fata de ea personal, prin socializarea care a ajutat-o foarte mult si pe care a apreciat-o ca fiind foarte eficienta, prin cunostintele acumulate la cursuri si prin calitatea acestora, la toate acestea adaugandu-se amintirile si imaginile tuturor obiectivelor, care ii sunt foarte prezente.

Eliza S.

Chiar dacă nu am primit și alte oferte, sunt convinsă că aș fi ales tot Qdays. Imi plac oamenii de la Qdays, cei cu cu care am interacționat, foarte amabili, politicoși, calzi și cu multă seriozitate.

Mi-ar plăcea să am ocazia de a mai participa, din nou, la o asemenea tabără. A fost de vis! (după cum povestește Octavia)

Sentimentele pe care le-a trăit Octavia acolo nu cred că le pot spune în cuvinte, totul e la superlativ. Vă mulțumesc foarte mult pentru toate lucrurile frumoase care s-au întâmplat de când v-am cunoscut până în prezent.

Nu în ultimul rând am remarcat disponibilitatea dumneavoastră în toată această perioadă, ceea ce ne-a făcut să avem încredere totală in Dvs. Multumesc Odays!

Toate bune!

Mihaela, mama Octaviei

A fost prima excursie de acest gen în care a fost Dalia, a fost desăvârșită din toate punctele de vedere.

Împresia ei a fost că a trecut timpul foarte repede și și-ar fi dorit să mai stea, a interacționat cu alți copii, a învățat ce înseamnă să-ți petreci timpul într-o comunitate internațională, a legat prietenii, a participat la cursuri cu plăcere.

Toate acestea au fost posibile datorită bunei organizări a taberei.

Felicitări Qdays!

Carmen, mama Daliei

Ceea ce ni s-a prezentat și oferit a fost la înălțimea așteptărilor noastre și având în vedere experiența vacanței de anul trecut (Miami) și cea de anul acesta (Oxford), sunt convinsă și decisă ca și în următorii doi ani să-mi trimit copilul în vacanță cu Qdays. Avem numai cuvinte de laudă și apreciere. Felicitări și mulțumiri pentru tot ceea ce ați făcut.

Carmen G.

La recomandarea Centrului de Limba Engleză Flying Colours, am contactat Agenția Qdays Educational, iar agentul a fost politicos, deschis, din start a fost clar că este un profesionist. Am fost atrasă de acest tip de vacanțe educaționale din dorința ca copilul să interacționeze cu cât mai multe persoane și să își folosească cunoștințele de limba engleză în cât mai multe activități.

Tabăra din Cipru a avut servicii hoteliere bine organizate, nu au fost neajunsuri. Școala în care au fost urmate cursurile de limba engleză este o școală perfectă pentru studiu, cu săli spațioase și aer condiționat. Cursurile au fost interactive, profesorii excelenți, deschiși spre comunicare, programa a fost interesantă deoarece era bazată pe comunicare.

Activitățile opționale au fost foarte variate, bine gândite și interesante. Concursurile au fost de nota 10, pentru că prin joc și interacțiune, copiii au putut comunica mult mai ușor unii cu alții, au stabilit relații frumoase de prietenie între ei dar și cu liderul de grup.

Vă mulţumesc pentru organizarea excelentă pre- şi pe toată durată de desfăşurare a taberei. Iulian a rămas încîntat de călătorie, s-a bucurat de activităţi care îmbinau învăţătura cu distracţii și aventură. A fost o experienţă frumoasă. În opinia mea, Iulian a revenit acasă cu o încredere mai mare în sine şi gradul de responsabilizare mai mare. A fost o vacanţă minunată.

Serviciile Qdays au fost excelente, cu siguranţă  vom apela la Qdays şi în viitor!

Mama lui Iulian

Am contactat agenția Qdays din curiozitate, fiind atras de impresiile foștilor participanți și din jurnalul taberelor trecute. Prima discuție cu agentul Qdays mi-a lăsat o părere foarte bună, și mă declar mulțumit de modul în care a fost organizată tabăra, de la serviciile oferite de agenție până la cele oferite de școala în sine, cazarea în campus. Consider că acest tip de tabere educaționale sunt o inițiativă buna, iar faptul că aveam oportunitatea de a verifica jurnalul în care sunt descrise activitățile din zilele anterioare m-a încântat. Cu siguranță aș recomanda serviciile Agenției Qdays Educațional apropiaților mei.

Tatăl lui Radu

Am aflat de Agenția de Turism Qdays Educațional de pe internet. Site-ul și impresiile participanților m-au convins să contactez această agenție, iar după ce am discutat personal cu unul dintre organizatorii de tabere, am fost convins de serviciile pe care aceștia le oferă. Am căutat ca tabăra din Cipru să fie una și de relaxare, dar și de studio, iar pentru mine, seriozitatea programei a fost cel mai important aspect în alegerea vacanței educaționale. Am fost complet satisfăcut de promptitudinea, transparența și fermitatea de care această  agenție dă dovadă, și recomand cu desăvârșire serviciile educaționale ale acestora. David a fost mulțumit de școala în care au fost ținute cursurile de limba engleză, cât și de programa cursurilor în sine, de dificultatea acesteia și de profesorii coordonatori. Activitățile opționale, cum ar fi excursiile, jocurile sau concursurile au fost super, iar jurnalul de tabără ținut de liderul de grup mi-a lăsat o impresie foarte buna. Mulțumim colectivului Qdays!

Tatăl lui David

Tabăra din Cipru a fost cea mai tare excursie în care am fost vreodată! Am avut ocazia de a cunoaște o grămadă de persoane minunate pe care nu le voi uita prea curând. Aștept cu nerăbdare următoarea tabăra Qdays!

11 tabara internationala in strainatate cipru

Totul din orașul de destinație, Cipru, a fost perfect! Nu este nimic de reproșat în privința lui. A fost mai frumos decât mă așteptam!

Școala în care am participat la cursurile de limba engleză este bună, cu profesori care găsesc mereu o modalitate de face să nu te plictisești la ore. Cursurile au fost ideale! Programa a fost aleasă cu atenție, așa încât să ne capteze atenția. Nivelul de dificultate a fost potrivit, iar profesorii au fost înțelegători și de treabă.

Unele activități la care am participat au fost obositoare, dar în rest mi-au plăcut. Nu am o activitate specifică preferată, fiecare dintre ele ne-a ajutat să ne apropiem unii de alții și să ne cunoaștem mai bine, învățând lucruri interesante în același timp.

Comunitatea de elevi a fost perfectă, ne-am apropiat repede și ne-am atașat unii de alții destul de tare. Am cunoscut mulți elevi internaționali în campus, in special din Franța.

Ana Alexia C.

M-am simțit super în excursia din Cipru! Activitatea mea preferată a fost seara de salsa, iar în afara de distractie, cursurile urmate au fost intense și profesorii excelenți.

Serviciile oferite de Qdays au fost foarte bune, iar liderul de echipă s-a descurcat minunat în fața situațiilor întâlnite și a știut să gestioneze soluțiile în așa fel încât toți să fim mulțumiți.

Cu sigurață voi mai alege Qdays pentru următoarele excursii.

10 tabere internationale cipru

Daria - Bianca P.

Această excursie a fost una dintre cele mai frumose experiențe din viața mea! Am întalnit oameni minunați, pe care abia astept să ii revăd. Au fost două saptamani frumoase într-o țară superbă. Orașul la fel de impresionant și impunător precum ii este si numele, Oxford.

Am ales foarte bine această locație pentru excursie. Am întâlnit oameni zâmbitori, dornici să te ajute și mi-aș dori în orice clipă să mă întorc in acel campus minunat! Activitățile sunt nenumarăte și amuzante, excursiile cu școala bine organizate, mâncarea excelentă și foarte variată!

5 - tabara limba engleza oxford

Profesorii sunt niște persoane care iși iubesc cu adevărat meseria și nu ai cum să nu ii indrăgești! De asemenea, elevii din campus sunt prietenoși și te poți integra foarte ușor într-un grup de prieteni. Îmi doresc să mai am parte de astfel de experiențe în școlile particulare EF!

Andreea Bianca A.

Tabăra din Oxford a fost o experiență extraordinară. Istoricul și cultura acestui oraș de destinație m-au impresionat, în special clădirile vechi de secole, ce erau întreținute foarte bine. Nu mi-a displăcut nimic la Oxford, iar celelalte orașe pe care le-am vizitat mi-au lăsat niște impresii foarte bune.

6 - tabere limba engleza oxford

Consider că programul școlii a fost foarte meticulos construit, iar mâncarea servită a fost foarte bună. Cât despre cursuri, am fost surpirns să constat diferențele dintre modurile de predare de aici și cele din România. Excursiile au fost, în general, bine organizate, iar întreg staff-ul a fost mereu disponibil și prietenos (poate având chiar puțin exces de zel). Comunitatea de elevi a fost una cosmopolitană, având elevi proveniți din zeci de țări străine.

Școala a avut condiții foarte bune, începând de la cursuri până la cazare. Organizatorii taberei au fost foarte bine puși la punct, și am putut să merg la lideri cu orice întrebare sau nelămurire.

Vă mulțumesc pentru o excursie minunată!

Mihai - Tudor A.

Cursurile la care am participat în această tabără au fost de foarte mare ajutor, acestea aveau o structură bine pusă la punct, iar profesoara noastră a fost o persoană specială. Personalul s-a arătat foarte primitor și dornic să ne facă șederea cât mai plăcută.

1 - tabara oxford

Excursia a fost extrem de bine organizată, atât perioada de pregătire de dinaintea plecării, cât și tabăra în sine. Am vizitat multe locuri interesante, având norocul ca persoanele din grupul nostru să fie unele geniale, iar liderele de grup pe măsură.

În concluzie, a fost o experiență minunată pe care n-o voi uita niciodată!

Cristian V.

Această excursie a fost o experiență nemaipomenită pe care o voi ține minte toată viața!

Am avut oportunitatea de a sta cu oameni interesanți și sociabili din toate colțurile lumii, din țări precum: Italia, Argentina, Chile, Olanda, Arabia Saudită, Noua Zeelandă. Cursurile la care am participat au fost destul de ușoare și pe înțelesul tuturor. Profesorii mi-au plăcut foarte mult iar programa a fost interesantă.

Activitatea mea preferată a fost excursia la Londra, dar și cea de la Bath si Stonehenge. De asemenea, mi-a plăcut că am avut libertate de exprimare totală și am avut șansa să explorăm orașul Oxford si restul orașelor singuri. Mi se pare un lucru foarte important, având în vedere faptul că în câțiva ani va trebui să ne descurcăm pe cont propriu.

Liderii noștri ne-au înțeles și ne-au dus în locuri foarte interesante.

Îmi doresc să mai stau sau să mai vin aici.

21 - tabere in strainatate

Diana - Ioana L.

Tabăra în Oxford a fost o experiență pe care nu o voi uita, aceasta fiind una frumoasă, distractivă și nu în ultimul rănd, foarte plăcută. Primul lucru care m-a atras la acest tip de vacanță educațională a fost faptul că puteam să socializez, să mă distrez și să învăț în același timp. Am fost foarte mulțumită de Oxford, mi-au plăcut oamenii cu care am socializat, orașul de destinație a fost foarte frumos iar singurul lucru care mi-a displăcut a fost vremea din prima săptămână.

Programa de câte două ore pe zi a cursurilor mi-a plăcut, iar profesorii au fost foarte drăguți cu noi, făcând cursurile distractive și plăcute.

În campus am avut oportunitatea de a cunoaște oameni din diferite părți ale lumii, cum ar fi Italia, Franța, Elveția, Argentina, iar aceștia sunt foarte de treabă și interesanți. Persoanele din grupul cu care am plecat din România au fost sociabili și drăguți, la fel ca și cei pe care i-am cunoscut la Oxford. Programul a fost unul liber, care ne-a dat oportunitatea să ne exprimăm opiniile și cererile, iar din această cauză, distracția nu a lipsit.

1 - tabara oxford

Dalia G.

În opinia mea, excursia la care am participat a fost una de neuitat. Școala unde am urmat cursurile a fost una modernă, cu toate facilitățile de care aveam nevoie.

Orașul Oxford este unul superb, m-a impresionat foarte mult arhitectura acestuia, universitățile și muzeele. Obiectivele au fost bine alese, activitatea mea preferată din aceste două săptamani de tabără fiind excursia la Londra.

Cursurile organizate de școala EF au fost interactive, având o programă interesantă. Profesorii au fost dedicați, dar și interesați de preferințele/ideile noastre. De asemenea, consider că toate cursurile pe care le-am urmat au reprezentat un real ajutor pentru îmbunătățirea cunostințelor mele în ceea ce privește limba engleză, dar și cultura Marii Britanii.

Tabere in Strainatate Oxford 1

Mara Teodora J.

Această excursie este, cu siguranță, o experiență pe care nu am să o uit niciodată! Am fost foarte mulțumită de orașul de destinație, m-a impresionat arhitectura locală, formele clădirilor. De asemenea, am vizitat și capitala Londra, un oraș superb pe care îmi doream să il vizitez de foarte multă vreme.

În ceea ce privește calitatea cursurilor de limba engleză, pot afirma că programa și dificultatea acestora au fost potrivite nivelului meu de cunoștințe. Profesorii au fost foarte ok, erau pregătiți să te ajute în cazul în care aveai nevoie de ceva.

Activitățile organizate au fost interesante, cu toate că nu am profitat la capacitate maximă de acestea, deoarece fiecare dintre noi ar fi dorit sa facă cât mai multe lucruri în aceste saptămâni. Activitatea mea preferată a fost excursia la Londra, desigur. În cadrul campusului am cunoscut elevi internaționali din țări precum Olanda, Spania, Italia, Mexic și Elveția. Am aflat lucruri interesante despre țările lor si am reușit să îmi îmbunătațesc abilitățile în limba engleză.

9 - tabara engleza oxford

SUPER! :)

Raluca - Dana C.

Pot spune că mi-a plăcut foarte mult excursia în Oxford. În primul rând, făcând o comparație cu anul trecut, oamenii de aici au fost mult mai drăguți și primitori. Colegele de cameră, spre exemplu, au fost foarte sociabile. Chiar dacă nu am fost mereu pe aceeași lungime de undă, tot ne-am înțeles și  ne-am simțit bine.

Oxford, cât și Londra, Brighton și Bath a fost orașe care mi-au plăcut la nebunie! Străduțele, casele, oamenii, dar în special arhitectura mi-au plăcut la culme.

Nu în ultimul rând, liderii de anul acesta au fost geniali. Nu s-au dat bătuți atunci când persoanele responsabile cu excursia de la Stonehenge ne-au spus că nu suntem trecuți pe lista lor, deci nu putem merge în excursie. Iar pe mine, personal, m-au ajutat foarte mult în unele momente mai puțin plăcute.

În concluzie, aceste doua săptămâni au fost de neuitat pentru mine, și, cu siguranță o să mai revin într-o zi!

6 - tabere limba engleza oxford

Andra G.
Medeea P
Medeea P

A fost o excursie foarte frumoasă și cu siguranță aș mai repeta această experiență. Totul a fost minunat și nu am nimic de care să mă plâng. Sunt foarte mulțumită de tot ce s-a întâmplat în această excursie și mă bucur că am cunoscut oameni noi.

Din punctul meu de vedere, acest gen de excursii în grupuri sunt foarte bune, mai ales pentru copii deoarece putem cunoaște mai bine lumea și tipurile de oameni. Aceste excursii ne fac să fim mai responsabili și conștienți de lumea care ne înconjoară.

Consider vacanța mea ca fiind o tabără de relaxare, unde am învățat lucruri noi.

Orașul a fost minunat. M-a impresionat foarte mult și am apreciat faptul că echipa a fost tot timpul alături de noi, oricând am avut nevoie.

Despre școală am o părere foarte bună, a fost o școală minunată, iar profesorii au fost excelenți. Au fost foarte amabili și dornici să ne învețe lucruri noi. Din punctul meu de vedere, au fost niște cursuri minunate. Mi-au plăcut foarte mult, iar dificultatea nu era ridicată - era medie, pentru a ne pune creierul în mișcare. Nu am stat degeaba, dar nici nu am obosit.

Activitățile opționale au fost minunate și bine gândite. Cel mai mult mi-au plăcut jocurile "minute to win it" deoarece au fost bine pregătite. Membri echipei au fost minunați și foarte buni cu noi.

Medeea P

A fost excursie foarte frumoasă. Am avut multe de învățat. Iar dacă o să mai am ocazia, cu siguranță voi mai veni într-o astfel de tabără. Genul acesta de excursie este foarte bună pentru elevi deoarece interacționează cu alți elevi și devin mai responsabili.

Profesorii au fost foarte dornici să ne învețe lucruri noi. Și au fost și foarte amabili. Profesoara pe care am avut-o a fost foarte drăguță și ne-a ajutat foarte mult. Iar programul a fost foarte bun.

Orașul Limassol mi-a plăcut foarte mult, locul este superb.

Diana P
Bianca D
Bianca D

Din punctul meu de vedere, acest tip de excursie este cele mai bun: putem cunoaște oameni noi, ne fac să devenim responsabili. Acest tip de vacanțe educaționale combină învățatul cu distracția.

Am o părere foarte bună despre școală, cursurile sunt interesante și distractive. Profesorii sunt deschiși și ne fac să ne dorim să învățăm mai mult.

Excursiile la care am participat au fost interesante, iar jocurile și concursurile au fost distractive. Membri echipei școlii sunt fenomenali.

Bianca D

Școala din Cipru este minunată și excelentă. Cursurile au fost echilibrate, iar profesorii au fost foarte înțelegători și indulgenți.

Am fost foarte mulțumit de oraș, m-au impresionat foarte mult activitățile și cursurile. Nu a fost nimic care mi-a displăcut.

Această excursie mi s-a părut foarte distractivă și a avut o gamă variată de activități. Recomand tuturor Qdays!

Andrei Cristian
Alessia A.
Alessia A.

Serviciile Qdays Educational au fost cu siguranță minunate! Aș recomanda și altora să încerce să plece cu Qdays. Ei sunt foarte organizați și mie mi-a plăcut foarte mult să călătoresc cu Qdays!

Școala unde am studiat a fost excelent de drăguță. Cursurile urmate au fost excelente: programa era una minunată, dificultatea nu era foarte ridicată, iar profesorii erau foarte drăguți.

Mi-a plăcut această vacanță educațională pentru că am învățat mai multe lucruri interesante. Am fost foarte mulțumită și de orașul de destinație: m-au impresionat locurile interesante. Totuși, mi-a displăcut faptul că am stat doar o săptămână :)

Alessia A.

Serviciile Qdays au fost foarte bune și cu siguranță voi recomanda aceste tabere și prietenilor mei. Tabăra a fost frumoasă, mi-a plăcut mult și voi mai merge cu Qdays.

Școala unde am urmat  cursurile a fost impresionantă, cursurile au fost educative și distractive, iar profesorilor chiar le plăcea ce făceau și ne distrau și pe noi.

Activitățile au fost foarte interesante - nu pot alege una preferată - toate mi-au plăcut.

Maria S

Începutul a fost mai greu, dar după prima zi a fost un vis. Am cunoscut persoane drăguțe, am avut un profesor incredibil şi m-am apropiat şi de persoanele din țară. În tabără am reuşit să cunosc persoane din diferite țări la care nici nu visam: Polonia, Germania, Italia, Suedia, Tunisia, Franța, Elveția, Turcia, Argentina, Chile şi altele. Am avut noroc şi de colege de cameră drăguțe, care mi-au spus despre țara din care vin. Profesorul pe care l-am avut mă face să vreau să mă reîntorc, iar cursurile au fost antrenante şi chiar interesante.

A fost o excursie pe care nu o voi uita prea repede. Mi-am îndeplinit scopul pentru care am venit şi anume a îmi demonstra că pot face asta singură. Perioada a fost cam scurtă, parcă au trecut câteva secunde, nu două săptâmâni.

Activitatea preferată probabil că a fost puntingul sau ziua porților deschide a colegiilor din Oxford. Aşa am reuşit să îmi fac o idee despre cum poți să aplici la facultate în Anglia şi am rămas şi cu amintiri de la punting.

Miruna V.

A fost o excursie foarte interesantă, unde am întâlnit persoane din alte culturi europene sau chiar asiatice. Mi-a plăcut foarte mult oraşul Oxford, dar şi activitățile opționale, mai ales vizitele la Londra.

Cursurile de limba engleză au fost excelente. Mă bucur foarte mult că am fost în clasa profesorlui Rob Sharpless. Nu cred că aş fi putut să am un profesor mai bun.

Am trăit o experiență minunată aici.

 
Stefania
Marc
Marc
Orașul, școala, cursurile, activitățile, elevii - totul a fost impresionant!
Marc

Scriu cu lacrimi în ochi, pentru că azi plecăm...nu vreau să plec! Totul a fost aici...de la minunat în sus: cursul de engleză, camerele, mâncarea, membri echipei şcolii, atmosfera...A fost excelent..!!!

Liderul de grup ne-a oferit diverse variante cu locuri în care am putea să mergem şi TOATE au meritat!! Ne-am simțit bine, am văzut lucruri noi, am călătorit alături de prieteni şi..pus şi simplu..timpul a stat pe loc. Azi-dimineață însă, au trecut brusc, foarte, foarte brusc...două săptămâni!

Lucrul care m-a atras cel mai mult la acest tip de vacanțe educaționale este ideea de a nu lua o pauză atât de lungă de la şcoală pe timpul verii, iar cel mai important este alegerea unui curs corespunzător, care să fie atât util, cât şi inedit, distractiv! Oraşul de destinație, Oxford, este splendid! M-au impresionat clădirile, atmosfera, universitatea....totul. Este un oraş perfect, în care promit să mă întorc.

Şcoala unde am urmat cursurile a fost excelentă! Profesori dedicați, cursuri interesante, din care am avut foarte multe de învățat şi o atmosferă academică în toată regula.

În campus am cunoscut elevi din Spania, Italia, China, Argentina, Turcia, Mexic, Franța, Germania, Olanda, Suedia, Danemarca. ...şi câte altele...

Această vacanță a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. *Pauză de plâns*

Îmi e foarte greu să exprim în cuvinte tot ce am trăit aici. Lacrimile poate ar putea să cuprindă tot. Sunt lacrimi de mega-fericire. Ce frumos a fost, ce frumos a fost!!!

Nu reuşesc să mai leg alte cuvinte decât....A FOST PERFECT!

Iulia
Andreea-Ramona
Andreea-Ramona

La această vacanță educațională m-a atras oportunitatea de a îmbina utilul cu plăcutul. Miami mi-a placut foarte mult, cel mai impresionant lucru pe care l-am vazut fiind cartierul cu grafitti. Cursurile de la şcoală au fost perfecte, iar activitatea mea favorită a fost excursia la Parcul Național Everglades.

Pe parcursul celor două săptămâni au cunoscut elevi din Japonia, Italia, Franța, Belgia, Venezuela, Ecuador, Columbia, Germania.

Această experiență a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea. Andrei şi Alina sunt nişte lideri foarte buni, devenindu-ne prieteni pe parcursul celor două săptămâni.

 
Andreea-Ramona

Tabăra mi s-a parut foarte frumoasă, profesorii se purtau frumos cu noi, la fel ca şi liderul meu de grup.

Cel mai mult mi-a placut excursia la Londra, de care am fost foarte mulțumit pentru că am avut ce să vizităm şi sincer m-a impresionat Big Benul şi London Eye (mi-a plăcut tot).

Activitățile au fost toate frumoase, dar cea mai frumoasă a fost datul cu leagănul (3G Swing) pentru că trebuia ca instructorii să ne echipeze bine, iar apoi lucram în echipă să ridicăm leagănul şi ne dădeam drumul – şi era ADRENALINĂ.Profesorii erau prietenoși și amuzanți și ne ajutau oricând aveam nevoie, încercând să găsească moduri cât mai distractive de a învăța engleza.
David
Alessia Gabriela
Alessia Gabriela

Eu anul viitor voi veni în această tabără minunată şi voi sta 2 săptămâni pentru a învăța mai multe.

La acest tip de vacanță internațională mi-a placut atenția şi grija doamnelor însoțitoare.

Profesorul de la curs a fost foarte distractiv. Dificultatea cursurilor nu a fost una ridicată, iar programa a fost foarte OK. Am o părere foarte bună despre şcoală deoarece am învățat multe lucruri noi.

Cel mai important aspect în tabără a fost creativitatea, pe care ne-am pus-o în practică la şcoală, dar şi la activități. Din acest motiv, nu am avut o activitate preferată – mi-au plăcut toate activitățile.

Qdays mi se pare cea mai tare echipă din România.

Cu mult drag,

Alessia

Alessia Gabriela
Mihai
Mihai

Tabăra a fost foarte foarte foarte tare. Eu la început nu am vrut să vin şi acum nu mai vreau să plec. Am fost impresionat de Londra pentru că am văzut multe obiective turistice. Activitatea mea preferată din campus a fost 3G Swing – pentru că am fost la o înălțime foarte mare. Şi mi-a mai plăcut orientarea.

Am cunoscut elevi din Rusia, Spania, Anglia, Taiwan, China, Austria, Franța, Italia.

Clar o să vin şi anul viitor!

Mihai

De la început, liderii noştri au încercat, şi le-a reuşit, să creeze un program cât mai multat pe al nostru, al elevilor.

Au reuşit să ne informeze despre activitățile în curs de desfăşurare, au reuşit să contopească programul potrivit pentru toți şi nu în ultimul rând, au reuşit să ne asigure un sejur reuşit.

În privința locației, Miami este locul potrivit pentru relaxare după un an foarte dificil. Acest loc te va face să uiți de toate grijile, activitatea preferată fiind skydiving-ul.

Profesorii ne-au asigurat educația necesară, corespunzătoare.

Cu alte cuvinte şi mai pe scurt, echipa Qdays a reuşit să îmi asigurae încă o experiență specială, pe care nu o voi uita niciodată.

Catalin
Andra
Andra

Mi-a plăcut foarte mult excursia în care am participat! Am râs, m-am distrat, am cunoscut oameni din toată lumea (Italia, Columbia, Germania, Franța, Venezuela, Norvegia, Belgia, Olanda, Turcia, Elveția, Rusia, Taiwan), şi nu în ultimul rând, engleza mi s-a îmbunătățit considerabil.

Ar fi fost şi mai frumos dacă am fi stat mai mult. Mi-ar fi plăcut să fi vizitat şi Orlando, Key Largo sau Tampa. Dar a fost frumos cât a fost.

Turul Miami-ului a reprezentat primul meu contact cu grandiosul oraş. Cele 5 ore petrecute văzând terase, puburi, hoteluri unde au stat celebritățile sau casa Versace mi-au format prima impresie asupra locului în care mă aflam. Cartierul cu grafitti a fost următoarea destinație. Pereții pictați în culori vii, unele afişând mesaje profunde m-au făcut să ma îndrăgostesc de districtul respectiv, şi chiar să îmi cumpăr 3 insigne pentru geanta mea.

Excursiile prin South Beach, cât şi cele din Florida au fost pentru mine momente minunate petrecute cu noii mei prieteni. Vizitarea Monumentului de la Holocaust a însemnat pentru mine o clipă de reculegere şi respect pentru victimele tiraniei naziştilor. Vizita la grădina botanică ce a urmat imediat după m-a calmat şi m-a readus cu picioarele pe pământ.

Excursiile în Key West şi Everglades au fost oportunități de a vedea corali, de a atinge aligatori, de a vedea monumente celebre şi, nu în ultimul rând, de a vizita arii naturale, protejate de lege. În Key West am văzut casa lui Ernest Hamingway, ne-am plimbat cu barca cu fund de sticla şi am văzut corali, şi tot aici am fost în cel mai sudic punct al Statelor Unite, la mila 0. Şi mi-a plăcut la nebunie!

Per total, am adorat această excursie din toată ființa mea. Sper să mă lase mama să mai merg şi la anul.
Andra

În primul rând, aș dori să menționez faptul că excursiile la care am participat prin intermediul Qdays au fost cele mai frumoase experiențe din viața mea. De fiecare dată când merg la EF văd o altă lume, plină de oameni fericiți și prietenoși. În al doilea rând, consider că serviciile Qdays Educational sunt foarte bune. Liderii se ocupă de noi de fiecare dată și încearcă să rezolve fiecare problemă în cel mai simplu mod posibil. Excursia la Miami Beach a fost pur și simplu perfectă, mi-a plăcut foarte mult orașul de destinație. În aceste 2 săptămâni am reușit să-mi ating scopul la cursuri, dar și să mă relaxez. EF este o școală foarte interesantă deoarece are în program tot ceea ce-și dorește un elev: studiu, relaxare, distracție, excursii. Cursurile mi s-au părut destul de intensive, iar programa a fost foarte bine organizată. Dintre activitățile opționale, am apreciat excursiile, pentru că au fost interesante și am avut ocazia să descopăr lucruri noi și impresionante. Totuși, activitatea mea preferată a fost statul la plajă sau la piscină.

Staff-ul și membrii școlii EF mi s-au părut foarte grijulii cu elevii veniți din toate colțurile lumii, și mi-au lăsat impresia că iubesc ceea ce fac.

Sper ca și în următorii ani să mai am ocazia să călătoresc cu Qdays deoarece mi se pare o echipă super faină! :)

Andrea

Recomand cu incredere serviciile Qdays Educational!

Andreea

A fost o experiență interesantă.Vă mulțumesc pentru ajutor și promptitudinea cu care ați răspuns la diverse întrebări legate de excursie.

Andreea

Am cunoscut oameni interesanți, deschiși, am schimbat păreri, opinii, am format un colectiv unit, organizând ieșiri în oraș în grup, cu sprijinul prof. Lucy Stephens am organizat un party la care s-a creat o atmosferă veselă și socializare între studenți. În ansamblu a fost o vacanță de studii reușită. A fost foarte interesant, studenții sunt din toate țările, și de toate vârstele, binedispusi, deschiși și prietenoși. Am fost cazată la familie - am o părere excelentă atât de condiții de cazare, masă cât și excursile organizate de gazdă Dna Pat la sfârșit de săptămână. Am ales Agenția Qdays pentru că oferta a fost adaptată la cerința clientului. Agentul de turism a fost politicos, ferm și cu oferte diversificate, imposibil de refuzat.

Adelina

Totul a fost inedit pentru mine, fiind premieră această experiență. Adaptarea a fost mai ușoară decât am crezut, reușind să îmi fac prieteni rapid care m-au ajutat/i-am ajutat să ne integrăm mai ușor, scopul nostru fiind unul comun și foarte important: limba engleză! Se vede clar că am avut de-a face cu profesioniști, referindu-mă aici la profesori și mediul universitar. Totul este conceput în așa manieră încât să fie cât mai facil pentru noi, studenții. Nimic nu este lăsat nelămurit, totul este explicat până este înțeles. Consider această experiență de neuitat, am legat prietenii adevărate și recomand oricând, oricui acest program.

Ancuța

Excursia de 2 saptamani din Anglia (Oxford) a fost formidabila . Pe langa serviciile foarte bune de care am beneficiat datorita Qdays Educational – o camera super in campus, masa foarte buna si excursii variate - am intalnite foarte multi oameni interesanti si speciali. Daca as fi putut eu personal mi-as fi dorit sa raman acolo inca 1, 2 saptamani. Orasul ales ca destinatie a fost perfect . Totul a fost minunat si am fost impresionata in special de oameni , stilul lor de viata si felul in care gandesc . Consider ca nu a existat nimic care sa imi displaca si asta pentru ca a totul a fost perfect. Scoala a fost una foarte buna , campusul a fost impresionant iar cursurile au fost geniale. Am fost impresionata de multitudinea de culturi si origini. A fost interesant sa intalnesc oameni din Turcia , Rusia , Japonia, Spania, Italia, Franta, Cehia si sa pot sa ma imprietenesc cu ei foarte usor.

Roxana

Mi-a plăcut foarte mult vacanța... Serviciile au fost pe măsura așteptărilor, este o agenție serioasă și care știe să construiască o relație bună cu clientul... În rest, nimic de reproșat. [Comunitatea de elevi] variată și interesantă, a fost foarte interesant să facem schimb de informații pe diferite domenii.

Ioana

În primul rând, serviciile Qdays au fost impecabile din toate punctele de vedere, își tratează clienții cu mult tact, profesionalism și o căldură rar întâlnită! Relația cu ei a fost extraordinară. De aceea nu vor scăpa prea ușor de mine, întrucât cu siguranță voi apela la ei pentru următoarea vacanță ... și următoarea.. și următoarea..Pentru început Oxford este un oraș de vis. Nu mai fusesem niciodată acolo înainte de această vacanță, însă cu siguranță mă voi întoarce. Sincer nu mi-a displăcut absolut nimic. Este un oraș în care armonia e la ea acasă, un loc unde vechiul găzduiește noul, cu oameni plăcuți, un oraș cu multe clădiri vechi admirabil întreținute și cu multe cofetarii cu vitrine irezistibile :) Un oraș care merită văzut!În ceea ce privește oamenii nu am decât cuvinte de lăuda. Cei cu care am interacționat - fără excepție - au fost drăguți și calzi. Vorbim aici desigur nu doar despre staff-ul școlii (care a fost absolut minunat, mereu zâmbitori, mereu acolo pentru noi gata să ne ajute cu orice aveam nevoie) ci și despre locuitorii orașului. Școală este extraordinară din toate punctele de vedere. Cursurile pe care le-am urmat, profesorii pe care i-am avut m-au făcut să privesc educația, lumea, viața cu alți ochi. Atmosfera la cursuri era minunată, nici nu îmi dădeam seama cum trecea timpul. Am văzut aici pentru prima data în viață noțiuni de teorie relativ dificile predate într-un mod interesant, relaxat, chiar distractiv. Genial!De asemenea, condițiile în campus sunt foarte bune. Camera a fost foarte drăguță, modern mobilată, mâncarea a fost delicioasă, iar activitățile organizate în campus și în afara campusului foarte foarte distractive! Ar fi multe de spus, numai lucruri bune! Fiind o persoană căreia îi place diversitatea și o caută în toate: muzică, lectură, oameni etc... vacanța aceasta a fost perfectă pentru mine! Am cunoscut oameni minunați, venind din toată lumea. Ne-am distrat împreună, am râs împreună, am învățat împreună, ne-am jucat împreună și la sfârșit am plâns împreună! Am împărțit totul ca niște prieteni adevărați de aceea ne-a fost atât de greu să ne desprindem din acest vis și să revenim la viețile noastre. Zilele petrecute acolo, oamenii minunați pe care i-am cunoscut, discuțiile interesante nelipsite de provocări intelectuale, toate acestea așezate cap la cap formează CELE MAI FRUMOASE DOUĂ SĂPTĂMÂNI DIN VIAȚA MEA! A fost o experiență extraordinară, regret că s-a terminat și sunt gata oricând pentru următoarea! Mulțumesc Qdays, datorită vouă am acumulat multe cunoștințe și amintiri deosebite ce îmi vor încălzi cu siguranță sufletul de-a lungul vieții mele ce așteaptă cu nerăbdare să fie trăită! Vă mulțumesc din suflet!

Adela

Această experiență m-a ajutat din multe puncte de vedere. M-a învățat să socializez mai bine, să fiu mai responsabilă și să acumulez mai multe cunoştinţe despre culturi diferite. Serviciile Qdays au fost ireproșabile, iar relația cu grup leader-ul (o persoană grozavă) a fost excelentă. Staff-ul EF este o echipă frumoasă alcătuită din oameni tineri și inteligenți care se implică în organizarea unei experiențe cât mai plăcute. Nici bine nu am ajuns acasă că deja mă gândesc la următoarea vacanță!

Participant

A fost o experință unică; aș numi-o vacanța perfectă.

Participant

A fost o experiență de neuitat. În urma acestei tabere, am avut ocazia să-mi îmbunătățesc nivelul de cunoaștere a limbii engleze și totodată a culturii Angliei. Cu ajutorul profesorilor, dedicați meseriei lor, am aflat cum decurge o oră de curs bazată pe comunicare. Nu aș fi putut experimenta toate acestea fără ajutorul agenției de turism Qdays. Ei ne-au oferit cele mai bune servicii, ne-au stat la dispoziție ori de câte ori am avut nevoie și au fost foarte amabili.

Participant

Relația dintre mine și Qdays a pornit bine încă de la început; totul a fost transparent, clar și prompt. Alina, reprezentant Qdays și grup leader în cazul meu, a dat dovadă de mult profesionalism de la începutul până la sfârșitul taberei.

Participant

Această excursie mi-a plăcut foarte mult și am învățat multe lucruri noi. A fost păcat că nu am avut o vreme foarte bună, dar și așa ne-am simțit bine.Alte comentarii nu am de făcut în afară de masa de la micul dejun care mie nu mi-a plăcut.Oricum felicitări Agenției Qdays Educational pentru organizarea acestor excursii.

Participant

O experiență inedită! Totul a fost viu colorat și ireproșabil.

Participant

Agentul Qdays a fost foarte prietenos, dându-mi toate informațiile despre pachetul educațional.

Condițiile de învățare sunt foarte bune, profesorii la fel.

Alissia

Am fost foarte multumit de orașul de destinație, totul fiind impresionant! Școala foarte bună, iar dificultatea cursurilor pe măsura mea.

Dragoș

Toată această experiență a fost una nouă pentru mine și foarte frumoasă. Activitățile și excursiile pe care le-am făcut cu liderul grupului au fost foarte frumoase dar și educative. Profesorul de la curs și colegii de la ore au fost foarte prietenoși, orele au fost foarte interesante și cu diverse subiecte de discuție. Orașul de destinație a fost foarte frumos, având posibilitatea să vizităm multe locuri noi, camerele au fost frumoase iar mesele bune!

Roxana

Trebuie să încep prin a spune că a fost un vis împlinit să ajung în Anglia, la Oxfod. Faptul că am putut și studia, mi-a făcut experiența de neuitat. Am avut ocazia să îmi aflu nivelul de lb. Engleză și chiar să mi-l îmbunătățesc. De asemenea am avut parte de un profesor excepțional, de la care am avut multe de învățat. Pe lângă școală, excursia mi-a oferit ocazia să vizitez si să particip la activități de neuitat. De exemplu, am vizitat orașul Bath, care este magnific și am vizionat musical-ul Mamma Mia care este, garantat, o experiență unică. În plus, am cunoscut și am socializat cu multe persoane, pot chiar să zic că mi-am făcut prieteni cărora le voi simți lipsa.

În final pot să zic că ma bucur că am participat la această excursie care a fost foarte bine organizată. Îi sunt recunoscătoare Agenției Qdays pentru treaba bine făcută.

Raluca

Cele două săptămâni petrecute la școala EF din Oxford au fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut. Staff-ul s-a purtat foarte frumos cu noi și au organizat activități interesante. Mi-a plăcut foarte mult și liderul de grup (din partea Qdays) deoarece întotdeauna am primit informații de la el ți ne-a motivat să vizităm multe locuri. În viitor mi-ar plăcea foarte mult să mai pot călători în astfel de locuri împreună cu Agenția Qdays.

Andrea

Cele două săptămâni petrecute la școala de vară EF au fost de neuitat. Din punctul meu de vedere toate serviciile oferite atât de agenția Qdays cât și de școală au fost pe măsura așteptărilor mele. Cursurile mi s-au părut interesante. Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult la cursuri a fost faptul că aveam tot felul de teme de discuții, ocazie cu care puteam vorbi cu oameni din diferite țări. Am făcut comparații între tradițiile din alte țări și România, lucru care mi s-a părut fascinant. Astfel am acumulat noi cunoștințe în ceea ce privește o țară străină.

Mărturisesc faptul că acum îmi este mult mai ușor să vorbesc în fața oamenilor în limba engleza, lucru care pentru mine înseamnă foarte mult.

Veronica

Totul a fost ca la carte. Excursia în sine a fost ceva de vis, iar detaliile legate de organizare, acte, bani, au fost foarte clare.

Felicitări pentru buna organizare de care dați dovadă!

Ioana

Această tabără mi-a oferit oportunitatea de verifica dacă mă descurc în diferite situații doar în limba engleză, de a vedea nivelul la care mă aflu și ce mai am de lucrat, de a învăța lucruri noi și mai ales de a ma distra și de a cunoaște tineri din diferite colțuri ale lumii. Am avut o experiență minunată, atât frumoasă cât și eficientă. Cât despre campus, camera era cam mică și destul de complicat cu apa cu temperaturile separate și cu baterie cu temporizare. Masa a fost și bună și rea, dar per total serviciile hoteliere au fost bune.

Beatrice

A fost o experiență de neuitat, plină de momente hazlii, emoții și noi prieteni. Am cunoscut persoane pe care nu le voi uita și cărora le mulțumesc pentru că au făcut această mică aventură una plăcută. Destinația a fost una de vis, într-un oraș cu multă istorie, peisaje magice și oameni deosebiți. Serviciile Qdays au fost desăvârșite și aș mai apela la ele de câte ori aș avea nevoie.

Andrea

Oxford în sine este un oraș plin de mister și de locuri gata să fie descoperite unde m-am simțit ca și acasă! Campusul propune studenților o experiență unică pentru fiecare, concentrând totul pe studiu dar și pe activitățile realizate în mod constant, spiritul de echipă, amabilitatea și prietenia caracterizând membrii echipei. Totul este extrem de curat, de aranjat, de bin pus la punct. Masa este variată în fiecare zi, lucru bun pentru elevii aflați în campus.

Tabăra s-a dovedit a fi un succes total datorită persoanelor care s-au implicat în acest program. Când spun persoane ma refer la liderul nostru din partea Qdays, la grupul din România cu care ne-am înțeles foarte bine, dar în special la persoanele noi, care timp de două săptămâni au făcut șederea noastră în campusul EF Oxford de neuitat. Nu în ultimul rând, profesorii au fost implicați la fiecare oră de grup și ne-au dovedit ca lb. Engleză poate fi învățată și exersată cu mult drag. Nu pot decât să mulțumesc tuturor celor care au făcut ca această tabără internațională sa fie specială!

Serviciile oferite de Qdays au fost de nota 10 din toate punctele de vedere iar relația cu membrii echipei lor s-a desfășurat, se desfășoară si se va desfășura în condiții extrem de bune. Îmi doresc să călătoresc din nou cu această agenție care oferă calitate, experiențe de neuitat și cel mai important, siguranță! See you soon!

Alina

Nu am avut nici o ezitare în vederea participării, fiindu-mi recomandat programul de o persoană ce a participat anul trecut. Nu am nici un reproș legat de acest program și aș fi în continuare doritoare să particip și în anii ce urmează. Condițiile excelente de cazare și masă, experiența unică oferită, prin care ai ocazia să întâlnești oameni care provin din culturi diferite și să socializezi cu aceștia și nu în ultimul rând serviciile oferite de către reprezentanții Qdays care au fost ”jos pălăria!” ma fac să clasez această excursie pe primul loc în topul celor în care am mai participat.

Raluca

E de prisos să laud Qdays în 100 de cuvinte. Cred că rezultatele vorbesc de la sine – doritori mai mulți și mai variați, destinații din ce în ce mai atractive. Keep up the good work!

Horatiu

În aceste două săptămâni am cunoscut oameni noi, din alte țări sau de pe alte continente. Am trăit o experiență unică pe care aș dori să o repet cât mai curând. Liderul grupului care a reprezentat Qdays este un adevărat lider. Am râs, ne-am distrat toți împreună. Cu siguranță în viitor voi mai apela la Agenția Qdays. Merită!

Denisa

În primul rând, tabăra internațională de la Oxford la care am luat parte a fost fără doar și poate una dintre cele mai interesante tabere educaționale! Chiar dacă la început am ales excursia mai mult pentru distracție, sau ca o scurtă vacanță, în decursul ei am descoperit oameni minunați, atât din România (restul colegilor și liderul Qdays) cât și de pe alte continente. Am reușit să fac un progres imens în dezvoltarea relațiilor cu oamenii, a abilităților de comunicare și a descoperirii identității studenților (unică pentru fiecare). Per total, oamenii pe care i-am întâlnit în aceste două săptămâni minunate și locurile vizitate și-au lăsat amprenta asupra mea și a întregului grup făcându-mă astfel să pot afirma cu încredere că experiența acestei tabere internaționale la Oxford este – ”The time of our lives!”

Giliano

Totul a fost perfect! M-aș întoarce dacă aș putea! :)

Teodor

Am să încep prin a spune că sunt foarte fericită că am participat la această tabără. Trebuie să recunosc că la început nu am fost foarte încântată, nu ştiu de ce, dar pe parcurs am realizat că sunt în New York, în unul dintre cele mai frumoase şi luminoase oraşe din lume. Aici am cunoscut oameni noi, atât din România, cât şi din alte țări (China, Japonia, Italia, Spania, Venezuela, Mexic, Franța, Rusia), am format noi prietenii şi nu în ultimul rând am descoperit locuri minunate, cum ar fi Empire State Building, Statuia Libertății şi am luat parte la un spectacol pe Broadway care a fost superb. Legat de campus nu pot să zic foarte multe pentru că toată lumea se aştepta să fie altfel, dar într-un final ne-am acomodat. Şi acum, la finalul taberei pot spune că sunt tristă. Tristă că am plecat dintr-un oraş minunat, tristă că m-am obişnuit cu persoanele din tabără şi tristă că nu ştiu când voi mai avea oportunitatea să văd acest oraş, dar privesc partea bună, că am plecat cu amintiri frumoase şi prieteni noi.

Ioana

Excursia a fost minunată, serviciile Qdays de asemenea şi liderii care au condus grupul s-au comportat exemplar, chiar şi în situații dificile. Activitățile au fost impresionante şi distractive, nu am avut o activitate preferată.

Într-adevar comunitatea de elevi este foarte variată şi interesantă, am cunoscut elevi din Japonia, China, Venezuela, Rusia şi Taiwan. Şcoala este foarte bună, cursurile au fost distractive şi profesorii comunicativi.

Alexandra

Tabăra New York 2013 a fost o tabără frumoasă, în care am cunoscut oameni cu care am legat prietenii, şi unde mi-am petrecut, pot spune până acum, vara vieții mele. Diferiți factori mai puțini buni (cazarea) nu ne-au împiedicat în a simți viața de student american. Comunitatea de elevi a fost variată, am cunoscut elevi din Venezuela, Canada, Ecuador, Turcia, etc. Aş recomanda această tabără oricărui adolescent, aventurier, curajos şi dornic de a cunoaşte locuri minunate. Excursiile opționale şi cele de grup au fost superbe.

Andra

Excursia la care am participat a fost foarte interesantă şi educativă, oferindu-mi experiența unică de a-mi face prieteni din toată lumea şi în acelaşi timp de a-mi îmbunătăți engleza, putând afirma faptul că după două săptămâni petrecute în campusul EF din NY şi participând la toate cursurile se observă o îmbunătățire. Cursurile mi s-au părut foarte interesante, programul a fost bun: nici prea încărcat, nici prea liber, iar profesorii sunt de treabă şi te fac să înțelegi. Sunt surprinsă şi în acelaşi timp fericită că am putut lega o prietenie cu o fată din Japonia şi nu numai. Însoțitorii de grup ai companiei Qdays au făcut tot posibilul să ne simțim cât mai bine, ne-au înțeles şi au organizat excursii superbe în locații inedite. Mi-a plăcut foarte mult în această tabără şi dacă o să am posibilitatea o sa mai vin într-o tabără educativă, ca aceasta, tot cu agenția Qdays, dar în altă locație deoarece doresc să vizitez cât mai multe şi să cunosc cât mai multe culturi şi obiceiuri.

Adelina

Personal, am fost foarte mulțumită de serviciile oferite de agenția Qdays. Ori de câte ori am avut vreo nemulțumire sau vreo necesitate specială, reprezentanții agenției s-au conformat şi au reuşit să îmi satisfacă cerințele. Profesorii şi cursurile au fost pe măsura aşteptărilor. Profesorii au fost deschişi şi comunicativi. Inițial, nivelul a fost slab, dar ulterior situația a fost remediată cu ajutorul liderului de grup şi al profesorilor. Această experiență, cu adevărat inedită, m-a jutat să îmi conturez părerea atât despre şcoală, cât şi despre viața americană. M-am înțeles bine cu grupul şi liderii acestuia. M-am simțit foarte bine în această tabără educațională.

Ioana

M-au impresionat clădirile grandioase din New York, respecitv atracțiile principale ale oraşului. Şcoala a fost perfectă, în special datorită profesoarei mele. Masa a fost variată şi în mare parte delicioasă, iar cazarea a fost acceptabilă. Activitatea mea preferată a fost spectacolul „Mamma Mia!”

Ruxandra

O structură impresionantă; coordonatori (însoțitori) dedicați, înțelegători şi distractivi.

Andreea

Sunt foarte fericită că am participat în această tabără educațională. Cred şi sper că am învățat foarte mult atât din punct de vedere academic, cât şi din punct de vedere al relațiilor interumane. A fost grozav să interacționez cu oameni noi şi să învăț despre alte culturi. Sunt foarte fericită că mă pot întoarce acasă şi să spun că mă întorc cu atât de mulți prieteni noi. Aceasta este una dintre acele experiențe pe care le voi ține minte toată viața şi vor rămâne întipărite în minte şi suflet. Sunt foarte încântată şi fericită că am participat la această experiență fantastică. Vă mulțumesc!

Claudia
Octavian
Octavian

Țin să le mulțumesc celor de la Qdays pentru cele două săptămâni în care m-am distrat pe cinste. De asemenea, le urez să o țină tot așa!Am ales această vacanță educațională oferită de Qdays Educational Holidays pentru a-mi crește nivelul de cunoștințe de limba engleză într-un mediu relaxat dar și serios și pentru a interacționa cu alți elevi. În această tabăra m-a impresionat foarte mult organizarea din campus, dar și condițiile din școală, inclusiv pregătirea profesională a profesorilor. Cursurile au fost pe măsura așteptărilor, astfel încât pot spune că acestea m-au ajutat să îmi ridic nivelul de limba engleză, programa și dificultatea acestora fiind ideale pentru cunoștințele mele inițiale. Activitățile opționale au fost pe placul meu, majoritatea fiind fizice. Nu pot spune că am avut una preferată, deoarece toate mi-au plăcut foarte mult. De asemenea, m-a încântat comunitatea de elevi internaționali, unde am cunoscut elevi din țări precum Italia, Rusia și Franța.

Octavian

Totul a fost foarte bine organizat, de la locație până la excursii. Vă mulțumesc pentru tabăra frumoasă pe care ne-ați oferit-o și mi-aș fi dorit să nu o părăsesc.Acest tip de vacanță educațională m-a atras în primul rând pentru faptul că pune accent pe interacționarea cu alți copii din diferite țări. Locația a fost al doilea factor care m-a determinat să aleg această tabără, pentru că orașul Londra este incredibil. Școala în care am urmat cursurile de limba engleză a fost foarte bună, profesorul a fost bine pregătit și a știut cum să se comporte cu elevii. Dificultatea cursurilor mi s-a părut de nivel mediu iar profesorii experimentați. Mi-au plăcut activitătile opționale, în special excursia în Londra, deoarece apreciez orașul foarte tare. Îmi pare rău că mă despart de comunitatea de elevi români dar și de cei internaționali. Am socializat și m-am împrietenit cu cu elevi din Italia, Rusia și Franța. Îmi doresc ca pe viitor să mai particip la excursii educaționale organizate de Qdays Educational.

Gabriel

Am fost mulțumită de această excursie. Colegii au fost minunați, profesorul a fost făcut pentru această meserie, iar condițiile de cazare au fost foarte bune.La acest tip de tabără m-a atras foarte mult faptul că am putut să comunic cu copii din alte țări. De asemenea, locația în care s-au desfășurat activitățile este un alt aspect important. Consider că vacanța mea a fost o tabără de relaxare și distracție în care am și învățat lucruri noi. Am fost foarte mulțumită de toate locurile pe care le-am văzut, însă îmi pare rău că nu am avut mai mult timp de vizitat. În ceea ce priveste cursurile de limba engleză, sunt foarte încântată de modul în care acestea s-au desfășurat. Profesorul a fost foarte bine pregătit și a reușit să ne atragă într-un mod amuzant. Activitățile opționale au fost o noutate pentru noi, dar au fost foarte captivante. Nu pot alege o activitate preferată, dar mi-a plăcut foarte mult focul de tabără. În această vacanță educațională oferită de Qdays Educational am cunoscut mulți oameni noi și a fost foarte interesant să vobesc cu elevi din alte țări, să împart impresii cu aceștia și să leg multe prietenii. Singurul lucru cu care m-am acomodat mai greu a fost mâncarea, dar per total sunt foarte mulțumită de această tabără.

Andreea
Maria Bianca
Maria Bianca

Mi-a plăcut totul, a fost superb! Am petrecut două săptămâni minunate alături de noile mele prietene din Rusia. La școală a fost educativ și am avut parte de un profesor excelent.Am ales această tabără pentru că știam că voi putea interacționa cu copii de diferite naționalități în limba engleză dar și pentru activitățile la care aș fi luat parte. Consider că această tabără a fost una de relaxare, în care mi-am îmbunătățit cunoștințele de limba engleză. Mi-a plăcut foarte mult Londra și m-a impresionat faptul că, deși este plin de vizitatori, orașul este foarte bine organizat și curat. Dintre toate punctele turistice, cel mai mult mi-a plăcut Big Ben-ul. Școala în care am urmat cursurile a fost foarte bine pusă la punct, iar orele petrecute acolo au fost interesante, totul desfășurându-se într-un mediu relaxat. Activitatea opțională care mi-a plăcut cel mai mult din această tabără a fost "Marble Motion", pentru că a fost amuzant să construiesc un roller coaster. Comunitatea internațională de elevi a fost variată, astfel încât am reușit să învăț câteva cuvinte noi în italiană și rusă. Le voi recomanda prietenilor mei cu căldură serviciile oferite de agenția Qdays și aș vrea să mai particip la excursiile oferite de aceasta.

Maria Bianca

Am trăit cea mai frumoasă experiență de până acum, nici nu pot descrie în cuvinte cât de bine m-am simțit. Un singur lucru aș vrea să precizez: profesorul nostru, Paolo, este un om minunat, care a fost menit pentru această meserie!Când am ales această tabără, mi-a plăcut faptul că aveam ocazia să comunic cu vorbitori nativi de limba engleză dar și cu copii din alte țări, iar destinația m-a atras foarte mult. Am simțit această vacanță ca fiind o tabără, pentru că, pe lângă cursurile desfășurate extrem de frumos, timp de relaxare nu am avut, ceea ce a făcut ca totul să fie perfect. Am fost foarte mulțumită de locație și de școala în care s-au tinut cursurile, nu cred ca putea fi mai bine de atât. Cursurile au fost foarte interesante, am avut momente în care gradul de dificultate era mai ridicat, ceea ce a venit ca o provocare, iar eu ador provocările. Profesorii sunt deosebiți, atât la cursuri cât și în afara lor. Activitățile opționale au fost atât de interesante încât nu le-am putut rezista. Preferata mea a fost "Jungle Vines", pentru că pentru prima dată am înțeles tremuratul în adevăratul sens al cuvântului. M-am înțeles foarte bine cu întreaga comunitate de elevi, totul decurgând într-un mod natural. Mi-am făcut prieteni din țări precum Italia, Rusia, Franța și Anglia. Ma bucur că voi putea ține legătura cu ei. Pe lângă faptul că am acumulat noi cunoștințe de limba engleză, am învățat și câteva cuvinte din limbile vorbite în campus. Voi recomanda serviciile agentiei Qdays Educational prietenilor mei!

Ligia

În această tabără mi-au plăcut cursurile de limba engleză, activitățile și excursiile, deoarece au fost experiențe noi și palpitante.Consider că vacanța mea trebuie să fie ca o tabără de relaxare, de aceea am ales acest tip de excursie educațională pentru activitațile și excursiile oferite, dar și pentru cursurile de limba engleză. Sunt mulțumit de orașul în care am stat, iar școala în ce s-au ținut cursurile a fost pe placul meu. Mi-am făcut o părere foarte bună despre cursurile urmate, acestea au avut o dificultate normală iar profesorul a fost prietenos și bun. Activitățile opționale mi-au plăcut foarte mult, preferata mea fiind "Swing". Comunitatea de elevi a fost variată, mi-am făcut prieteni din Rusia și Italia.

Cătălin
Sara
Sara

Am petrecut 14 zile minunate înconjurată de oameni minunați, în condiții foarte bune. Cu sinceritate declar că mi-a plăcut totul în această tabără, în special orașele pe care le-am vizitat.În această vacanță m-a impresionat cel mai mult ușurința cu care am putut să îmi dezvolt vocabularul de limba engleză în timp ce mă distram cu gura până la urechi. Consider că cel mai important aspect în alegerea unei vacanțe educaționale este destinația în care mergi, și pot spune că am făcut alegerea potrivită. Dacă școala de acasă ar fi ca școala în care s-au desfășurat cursurile de limba engleză, aș merge cu plăcere să învăț. Orele au fost foarte interesante și palpitante, am doar cuvinte de laudă pentru programă și profesori. Nivelul de dificultate al cursurilor a fost variat, într-un minut am trecut de la întrebări despre rutină la dezbaterea unor infracțiuni. Activitățile opționale au fost complexe și palpitante, preferata mea a fost "Swing". Comunitatea de elevi m-a ajutat foarte mult să îmi exersez capacitatea de a vorbi limba engleză, iar pe lângă asta, am învățat și cuvinte în italiană, rusă, franceză. Voi recomanda cu siguranță serviciile agenției Qdays Educational și sper că voi mai participa la excursii educaționale oferite de aceasta.

Sara

Aș vrea să mai particip la astfel de tabere, mi-a plăcut totul foarte mult!

Vacanța organizată de Qdays Educational a fost o tabără de distracție dar și o școală de vară. M-a atras foarte tare ideea că voi avea oportunitatea de a învăța lucruri noi, dar și faptul că ma voi distra în același timp a fost un aspect foarte important care m-a determinat să aleg această excursie educațională. În această tabără am avut ocazia să vizitez orașul Canterbury care m-a impresionat foarte mult. Mi-am format o impresie foarte bună despre școală și cursurile care s-au ținut în aceasta, prefesorii au fost excelenți. Activitatea mea opțională preferată a fost "Indoor Climbing". Voi recomanda aceste vacanțe educaționale prietenilor mei și imi doresc să particip și pe viitor la acestea.

Alexandru

Mi-a plăcut foarte mult că am interacționat cu copii de diferite naționalități. Tabăra a fost foarte bine organizată și am avut parte de activități minunate.Când am ales această vacanță educațională m-a entuziasmat foarte tare gândul că o să îmi fac noi prieteni. Orașul de destinație a fost foarte plăcut, m-a impresionat faptul ca locuitorii acestuia sunt foarte civilizați. Mi-a plăcut tot. Școala la care am urmat cursurile a fost foarte faină. Cursurile au fost foarte plăcute datorită profesorului nostru Paolo, care a făcut ca totul să fie amuzant dar și educativ. Activitățile opționale au fost bine organizate, preferata mea fiind "Marble Motion", deoarece a trebuit să lucrăm în echipă și pot spune că ne-am descurcat foarte bine. Mi-ar plăcea să mai iau parte la excursii educaționale oferite de către Qdays Educational.

Darko

Personal, mi s-a părut foarte bine în tabără, atât în legătură cu cursurile, cât și în legătură cu liderul și grupul. Am vizitat, am învățat și ne-am și distrat! :)La acest tip de vacanță educațională m-a atras faptul că pot să învăț limba engleză într-un mod practic. Cel mai important aspect al acestei tabere a fost calitatea cursurilor, profesorii au fost foarte bine pregătiți, dificultatea cursurilor a fost potrivită nivelului, iar școala a fost bine organizată. Orașul de destinație mi-a plăcut foarte mult, nu am nicio nemulțumire în legătură cu Oxfordul. Activitățile opționale au fost super, mi-au plăcut absolut toate. Comunitatea de elevi a fost variată, interesantă și sociabilă, am reușit să cunosc oameni din aproate toate țările. M-ar interesa să mai particip pe viitor la excursii educaționale oferite de către Qdays Educational și voi recomanda agenția tuturor prietenilor mei.

Andra

Orașul Oxford a fost foarte frumos, școala în care s-au ținut cursurile mi-a făcut o impresie foarte bună, profesorii au fost bine pregătiți și atenți iar comunitatea de elevi internaționali a fost foarte prietenoasă.Am ales această vacanță educațională cu scopul de a câștiga experiență, de a cunoaște persoane noi și de a îmi îmbunatăți cunoștințele de limba engleză. Calitatea cursurilor și condițiile de cazare au fost, de asemenea, un factor decisiv în alegerea mea. Activitățile opționale la care am luat parte au fost foarte distractive, preferata mea fiind bătaia cu baloane, deoarece a fost ceva nou pentru mine. Aici am cunoscut oameni din țări precum Franța, Spania, Turcia, Rusia, Maroc, Argentina și Italia. Mi-ar face plăcere să mai particip la excursii oferite de către Qdays Educational și voi recomanda serviciile agenției prietenilor mei.

Maria

Grupul cu care am călătorit a fost unul foarte sociabil, deschis, am avut ocazia de a întâlni copii din toate colțurile lumii (Chile, Elveția, Olanda, China). Cursurile au fost interactive iar profesorii deschiși și mereu cu zâmbetul pe buze. Un lucru foarte important este că poți să legi prietenii cu elevi din toată lumea și să ții legătura cu ei pe rețelele de socializare. Am vizitate o mulțime de obiective turistice și am avut noroc de vreme foarte frumoasă.M-am simțit foarte bine în această tabără, orașul și istoria acestuia m-au impresionat foarte tare. Școala în care am urmat cursurile este cu prestigiu, aș reveni aici oricând! Cursurile la care am luat parte au fost foarte interactive, profesorii sociabili și deschiși. Am avut o multitudine de activități opționale, de la fotbal sau ping-pong până la dansuri. Activitatea mea preferată a fost fotbalul deoarece am jucat cu copii din toate colțurile lumii.

Ștefan

Orașul de destinație a fost pe placul meu, calm dar destul de scump. Mi-am făcut o părere foarte bună despre școala unde am urmat cursurile de limba engleză, profesorii au fost de treabă și amuzanți.Cel mai important aspect de care am ținut cont atunci când am ales această vacanță educațională a fost locația. Mi-am dorit ca această excursie să fie ca o tabară de distracție dar și de învățat, ceea ce s-a și întamplat. Activitatea opțională care mi-a plăcut cel mai mult a fost basketball, însă și excursia la muzeul Madame Tussauds a fost pe placul meu. Comunitatea de elevi a fost foarte variată, am cunoscut oameni foarte prietenoși din țări precum Germania, Rusia, Turcia și Franța. M-ar interesa să mai partip la astfel de excursii organizate de agenția Qdays Educational și le voi recomanda prietenilor mei serviciile oferite de aceasta.

Andrei Cristian
Iulia
Iulia

De mult timp mi-am dorit o astfel de tabără și sunt foarte mulțumită de alegerea mea!Am avut o experiență minunată alături de cei de la Qdays Educational! Orașul de destinație m-a impresionat, mi-au plăcut toate locurile vizitate, parcurile, străzile și oamenii. Mi-am format o părere foarte bună despre școala în care am urmat cursurile, profesorii mi-au plăcut la nebunie iar orele au fost o plăcere. Activitatea mea preferată a fost jocul de volleyball, unde în loc de minge am folosit baloane cu apă! Comunitatea de elevi a fost foarte interesantă, toți copiii au fost prietenoși și inteligenți. Mi-am făcut foarte mulți prieteni străini și am socializat cât de mult am putut.

Iulia

A fost o experiență nouă și plăcută. Îmi pare foarte rău că s-a terminat atât de repede. Sper ca anul următor să particip din nou alături de Qdays Educational într-o astfel de tabără, doar că în America.Ideea care m-a atras în primul rând la această vacanță educațională a fost faptul că poți experimenta viața de student la o universitate și poți vedea dacă te-ai obișnui cu acest stil de viață. Orașul Oxford a fost foarte frumos și liniștit, școala a fost foarte bună, serviciile de asemenea, iar membrii staff-ului au fost profesioniști. Profesorii au fost deschiși, sociabili și atenți la dorințele cursanților. Sunt extrem de mulțumit de activitățile opționale, acestea sunt variate, pentru toate gusturile. Mi-a plăcut faptul că în campus am întâlnit foarte mulți elevi de diferite naționalități și am văzut multe culturi în același loc. Campusul a fost curat, nu am avut neajunsuri, multe activități se desfășurau în interiorul acestuia dar și în afara lui. Membrii staff-ului organizau foarte mute excursii, era imposibil să te plictisești. Îmi pare rău că nu am vizitat Big Ben, University College London, că nu am fost pe Oxford Street și că am pierdut destul de mult timp, în opinia mea, în M&M World și într-un ghift shop din Londra. Leaderul de grup s-a descurcat în orice condiție și a reușit să satisfacă dorințele tuturor, de fiecare dată s-a consultat cu noi și ne-a ajutat. Pe viitor aș dori să mai particip la o astfel de tabără oferită de Qdays Educational și voi recomanda agenția cunoștințelor mele.

Dan

A fost o experiență plăcută, orașul a fost încântător, am fost foarte mulțumit de școala și de cursurile de limba engleză.Am fost foarte mulțumit de orașul de destinație, Oxford a fost foarte liniștit. Profesorii au fost foarte de treabă iar nivelul de dificultate al cursurilor a fost potrivit. Sunt extrem de mulțumit de toate activitățile optionale, m-am simțit foarte bine. Comunitatea de elevi a fost variată și interesantă, am cunoscut oameni din toate colțurile lumii. Aș fi dorit să avem ocazia să vizităm universitățile din Oxford in detrimentul excursiei la patinoar. De asemenea, mi-ar fi plăcut să facem o plimbare pe Oxford Street și să vizităm obiectivele turistice Big Ben și London Bridge.

Horia

A fost o excursie perfectă, chiar dacă am avut și suișuri și coborâșuri în aceste două săptămâni. Tabăra a fost foarte deosebită, am avut vizite la muzee și obiective turistice, am studiat, am făcut shopping și ne-am distrat. Țineți-o tot așa!Când am ales această vacanță educațională, m-am uitat în primul rând la locație, apoi la activități și la libertatea oferită. Am fost 120% mulțumit de orașul Oxford deoarece am vrut să descopăr atmosfera englezească de studiu iar această tabără m-a făcut să mă simt ca un "mic student" la Oxford. În ceea ce privește clădirea în care s-au ținut cursurile de limba engleză, mi-a lipsit aerul condiționat în sălile de clasă și uneori au fost mici scăpări în organizare, însă per total a fost awesome. Profesorii au fost extraordinari, i-am iubit din prima până în ultima clipă. Dificultatea cursurilor mi s-a părut scăzută în primele 3 zile de curs însă apoi au urmat cursuri extraordinar de atractive și interesante. Pur și simplu nu puteai să stai să te uiți pe geam sau să pierzi vremea în timpul cursurilor deoarece erai captivat de subiectele alese de profesori. Activitățile opționale existente sunt foarte inspirate însă sunt cam puține, la acest capitol mai trebuie lucrat. O activitate plăcută a fost voleiul cu baloane cu apă, dar activitatea mea preferată a fost vizita la muzeul Madame Tussauds. Comunitatea de elevi a fost perfectă, mă bucur că au existat foarte multe tipologii de elevi deoarece îți puteai alege de cine vrei să fii înconjurat și de cine nu. Eu mi-am atins obiectivul principal pentru care am venit în excursie, și anume să-mi fac o părere despre viața de student din Anglia pentru a putea face o comparație cu viața de student din SUA. Pe lângă asta, mi-am aflat nivelul de engleză, m-am simțit excelent. Îmi doresc ca pe viitor să mai particip la excursii organizate de Qdays Educational și voi recomanda agenția prietenilor mei.

Andrei

A fost cea mai frumoasă și interesantă tabără pe care am avut-o vreodată iar experiența trăită aici nu se poate compara cu nimic altceva. Mulțumesc!Am ales această vacanță educațională pentru a cunoaște oameni noi, pentru a cunoaște noi culturi, pentru a mă distra dar și pentru a învăța. Oxford este un oraș superb, nu am nimic de obiectat despre el. Școala unde am urmat cursurile de limba engleză este una cu prestigiu, la care aș reveni oricând. Orele propriu-zise de limba engleză au fost pe măsura asteptărilor. Activitatea mea preferată a fost excursia la Londra. Comunitatea de elevi era atât variată cât și interesantă, am cunoscut elevi din Argentina, Chile, Rusia, Mexic, Ungaria. Îmi doresc să mai particip pe viitor la excursiile educaționale oferite de agenția Qdays Educational.

Gabriela

Mi-aș dori să mai particip la excursii educaționale oferite de Qdays Educational. Am fost mulțumit de oraș, de școala și de cursurile oferite de aceasta, de activitățile la care am luat parte dar și de comunitatea de elevi din campus.Factorul care m-a determinat să aleg această tabără a fost orașul de destinație. M-am simțit foarte bine acolo, Oxford este foarte frumos. Școala a fost foarte bună iar cursurile oferite au fost utile. Activitățile au fost palpitante, iar prin ele am reușit să cunosc elevi din 8 țări diferite.

Andrei

Tabăra și serviciile au fost foarte bune!Am ales această tabără pentru educație, experiență dar și distracție. Mi-a plăcut foarte mult orașul de destinație, Oxford m-a impresionat cu totul. Școala în care am urmat cursurile de limba engleză a fost bine organizată, cursurile urmate au fost foarte bune, de dificultate medie, iar profesorii mi-au plăcut. Activitățile opționale au fost foarte bune, iar comunitatea de elevi a fost diversificată.

Adrian

Consider că această vacanță în Oxford a fost o combinație între o tabără și o scoală de vară. În Oxford m-a impresionat arhitectura. Despre scoala unde am urmat cursurile am o părere foarte bună, la fel și despre profesori.

Ștefan

A fost o excursie foarte interesantă, demnă de lăudat!Am ales această tabără pentru că mi-am dorit să cunosc lume nouă și să îmi îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză. Cel mai important aspect în alegerea acestei vacanțe a fost seriozitatea firmei de turism educațional. Am fost foarte mulțumit de majoritatea condițiilor, dar camere din campus mi-au displăcut. Școala în care am urmat cursurile a fost foarte bună, am avut profesori si colegi excelenți. Toate activitățile opționale au fost interesante și distractive. Mi-a plăcut comunitatea internațională de elevi, am avut norocul de a cunoaște colegi foarte ok din peste 20 de țări. Voi recomanda serviciile agenției de Qdays prietenilor mei.

Andrei

A fost o experiență uimitoare, ce merită repetată.

La acest tip de vacanțe educaționale m-a atras comunitatea formata din elevi internaționali. Consider vacanța mea ca fiind o școală de vară, de aceea un factor important în alegerea acestei excursii a fost modul de predare al profesorilor. Sunt foarte mulțumită de orașul de destinție, iar școala în care am urmat cursurile de limba engleză mi-a lăsat o părere foarte bună: profesorii sunt foarte răbdători și prietenoși. Activitatea opțională care mi-a plăcut cel mai mult a fost excursia în New York
Bianca
Alexa
Alexa

Excursia la care am participat a fost interesantă, iar locația deosebită!

Această vacanță educațională mi-a atras atenția prin orașul de destinație dar și prin numărul de ore de limba engleză. Cursurile m-au ajutat foarte mult, nu mi s-a părut gresit faptul că deși eram într-o tabără, ce presupune doar relaxare și distracție, am avut parte si de ore de engleză. Am fost foarte impresionată de Empire State Building, Times Square și de Central Park. Am avut o mulțime de activități opționale și mi-au plăcut toate! Comunitatea de elevi internaționali a fost variată și interesantă. Pe viitor, aș dori să mai particip la excursii educaționale oferite de Qdays Educational!
Alexa

Am ales această vacanță educațională deoarece m-au atras foarte mult destinația și colectivul. Sunt foarte mulțumită de orașul de destinație și de cursurile urmate, au fost interesante și educaționale.

Cristina

Mi-ați zguduit lumea, ceea ce am văzut alături de voi m-a schimbat total. Vă mulțumesc, keep going on!Consider că vacanța aceasta a fost o tabără, cu relaxare și distracție, dar și o școală de vară. Calitatea cursurilor a fost factorul care m-a determinat să aleg această excursie educațională. Nu a fost nimic care să îmi displacă la orașul de destinație, New York. Școala unde s-au ținut orele de limba engleză a fost amazing, iar cursurile urmate mi s-au potrivit. Activitațile opționale care mi-au plăcut cel mai mult au fost excursiile cuprinzătoare, iar comunitatea de elevi internaționali a fost super variată și super interesantă!

Ioana

Această experiență nu-mi va părăsi niciodată inima. M-am distrat, mi-am făcut prieteni noi și am văzut locuri pe care probabil multă lume nu o poate vedea.Orașul de destinație a fost grozav, nu mi-a displăcut nimic. Școala a fost de nota 10 iar cursurile urmate au fost interesante și distractive. Dintre toate activitațile opțonale le-am preferat pe cele cu caracter sportiv. Cel mai mult m-a bucurat faptul că am avut ocazia să îmi sărbătoresc majoratul într-un loc inedit, și prin această cale aș dori să le mulțumesc încă o dată celor de la Qdays și colegilor mei pentru cadoul primit. Sper ca pe viitor să mai am ocazia să călătoresc cu Qdays! :)Love, Deni

Denisa

Când prietena mea Denisa mi-a trimis informațiile despre tabără, pentru mine nu a mai contat nimic din momentul în care am văzut că aceasta se desfășoară în New York. În momentul în care am ajuns acolo și am început cursurile, totul s-a schimbat. Mi-a plăcut foarte mult. Îmi doresc să pot face clasa a 12-a în New York pentru că acolo cursurile sunt mult mai interesante și fiecare elev are ocazia să își exprime părerea. Liderii au fost super de treabă, ne-au lăsat sa facem ce vrei (în limita bunului simț), și întotdeauna au ținut cont de ideile noastre când a fost vorba de o ieșire sau o activitate. A fost cea mai frumoasă tabără și de abia aștept anul viitor să pot să merg din nou! Datorita celor de la Qdays am avut parte de cea mai frumoasă vacanță!

Norina

A fost o experiență uimitoare. Tabăra a fost fantastică, sper că voi putea veni și data viitoare!Am ales această vacanță educațională pentru locație dar și pentru că m-a atras ideea de a sta într-un campus american. Orașul New York este unul fantastic, sunt foarte mulțumit de el. Sistemul de învățământ a fost foarte interesant, cursurile urmate au fost plăcute iar profesorii au fost buni. Comunitate de elevi internaționali a fost una variată, interesantă și prietenoasă, am cunoscut oameni din Turcia, Rusia, Spania, Olanda, Portugalia, Angola și Japonia. Voi recomanda cu certitudine serviciile agenției Qdays prietenilor mei.

Paul

Tabăra de la New York mi-a plăcut foarte mult! Nu vreau acasă!!!Am ales acest tip de excursie educațională pentru viața tipic americană din campus. Școala unde am urmat cursurile de limba engleză a fost bună, orele au avut o dificultate medie iar profesorii au fost de treabă. Am apreciat activitățile opționale, au fost foarte interesante. Mi-a plăcut comunitatea de elevi, toți elevii sunt foarte sociabili.

Adrian

Toate activitățile din această excursie au fost foarte bine organizate și puse la punct. Destinația a fost una de vis, iar oamenii din jur la fel.Am fost foarte impresionată de cultura orașului de destinație. Școala unde am urmat cursurile de limba engleză este o școală exemplară, programa și dificultatea orelor au fost ok, iar profesorii foarte buni. Activitațile opționale au fost distractive, preferata mea a fost cea din Central Park, experiența care ne-a făcut să ne simțim ca niste adevărați cetațeni americani. Elevii din campus erau de culturi diferite, ceea ce a făcut comunicarea cu ei mult mai interesantă.

Oana-Andreea

Au fost foarte ok liderii, programa și școala. Am fost foarte mulțumit și impresionat de ceea ce am vizitat li descoperit. Liderii au fost mereu acolo și m-au ajutat de fiecare dată când am avut nevoie.Sunt foarte mulțumit de orașul de destinație, New York, dar și de serviciile oferite. Scoala în care s-au desfășurat cursurile de limba engleză a fost perfectă! Ca activitate opțională mi-a plăcut foarte mult vizita la Statuia Libertății.

Cătălin
Cosmin-Mihai
Cosmin-Mihai

Pot descrie tabăra într-un singur cuvânt: excelentă!

Cosmin-Mihai

Acest summer camp din NY a fost pentru mine cea mai frumoasă experiență trăită până acum alături de cel mai tare grup. Am vizitat multe obiective din New York, am participat la cursuri minunate, mi-am făcut prieteni noi atât din România cât și internaționali.În această tabără am apreciat foarte mult cursurile la care am luat parte. Acestea au fost ceva nou pentru mine, dar au fost foarte interesante și interactive. Profesorii pe care i-am avut au fost foarte plăcuți. Mi-au plăcut mult și activitațile opționale, am participat la multe jocuri frumoase. Activitățile mele preferate au fost cele de echipă.Vă mulțumesc pentru o experiență minunată!

Dragoș

A fost o vacanță frumoasă, relaxantă și plăcută alături de niște persoane ok! :) Serviciile voastre au fost foarte bune și, prin intermediul acestui tesmonial, vreau să vă mulțumesc pentru aceste zile de neuitat din viața mea!♥Când am ales această vacanță educațională, am luat decizia analizân factori precum locația, bugetul și echipa. Am fost foarte mulțumită de orașul de destinație și de oamenii de acolo. Școala unde am urmat cursurile de limba engleză a fost ok, cursurile au fost interesante iar profesorii mi-au plăcut foarte mult, au fost de nota 10! Sper să mai particip pe viitor la excursii educaționale oferite de Qdays Educational.

Diana-Maria
Andreea Melania
Andreea Melania

Liderii grupului au știut cum să organizeze toate excursiile fără a ne încărca programul și fără a ne priva de beneficiile orașului vizitat.

Ceea ce m-a atras la această vacanță educațională a fost ideea de a îmbina cursurile de limba engleză cu distracția pe care Miami o poate oferi. Din punctul meu de vedere, această excursie a fost ca o tabără de distracție și de relaxare, în care au fost incluse și lecții de limba engleză. Am fost plăcut impresionată de organizarea foarte bună a liderilor de grup. De asemenea, școala în care s-au ținut cursurile a urmat o programă foarte bine structurată, iar profesorii au fost excelenți. Activitatea opțională care mi-a plăcut cel mai mult a fost vizita la muzeul Vizcaya. Aș dori să mai am ocazia să iau parte la tabere educaționale organizate de Qdays!
Andreea Melania

Aș recomanda oricui serviciile Qdays. Experiențele din aceste vacanțe educaționale sunt minunate și îți îmbunătățești semnificativ cunoștințele lingvistice în cel mai bun mod posibil: prin interacționarea cu alte persoane care au același scop, fiind supravegheați de oameni pregătiți în acest sens.

Atunci când am ales această vacanță, am fost încântat de ideea de a interacționa cu oameni din toată lumea, dar și de locație. Sunt mulțumit de orașul de destinație Miami, condițiile au fost acceptabile iar locația a fost minunată. Cursurile de limba engleză au fost de nota 10, sunt foarte mulțumit de programa și dificultatea acestora, iar profesorii s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Excursiile au fost interesante și membrii echipei școlii au fost foarte amabili și binevoitori.

Mihail

Activitatea opțională care mi-a plăcut cel mai mult a fost jocul de volei pe plajă, pentru că tot grupul se juca și cu toții ne simțeam foarte uniți.

Sunt foarte mulțumită de orașul de destinație. Miami este minunat, extraordinar! Cel mai mult m-a impresionat buna educație a locuitorilor. De asemenea, cursurile de limba engleză mi-au lăsat o impresie foarte bună!

Laura

Ce pot să zic.. a fost o experiență unică, pentru că atunci când ajungi să discuți cu alte persoane din alte țări și cu moduri de gândire diferite, te schimbă foarte mult și îți schimbă și concepția despre lumea în care trăiești. Despre serviciile Qdays, niciun reproș. Orice întrebare am avut mi s-a răspuns repede și prompt. Mulțumesc și sper să mai colaborăm și în viitor!

Cristian

Barcelona este un oraş turistic extrem de apreciat de către turişti. A fost o călătorie agreabilă, am vizitat un oraş foarte frumos şi primitor, ne-am relaxat în apă Marii Mediterane, am făcut o mică croazieră, am urcat şi potecile muntelui Montserrat, am petrecut extraordinar de bine în parcul de distracţii Tibidabo, am admirat de la diverse altitudini Barcelona şi împrejurimile sale, am vizitat catedrale, muzee (de istorie, maritime, de artă, de ceară), palate, acvarii, parcuri, grădina zoologică, Arcul de Triumf, stadionul olimpic...într-un cuvânt putem spune că a fost SUPERB.

Apreciem oferta primită de la agenţia Qdays şi de-abia aşteptăm să plecăm "împreună" şi în următoarea excursie în străinătate.

Letitia A

Întoarcerea copiilor de la şcoala de vară EF Oxford şi cele povestite de ei mi-au întărit încă o dată convingerea privind profesionalismul serviciilor oferite de Qdays, precum şi bucuria alegerii făcute, împletită cu speranța posibilității reluării experienței în vacanțele următoare în noi locații EF. Exprim mulțumirile mele tuturor celor care au contribuit la această reuşită! Succes pe mai departe…

Daniela S.
Roxana Alina
Roxana Alina

Programa a fost lejeră, dificultatea a fost pe măsura nivelului fiecăruia iar profesorii sunt niște oameni extraordinari.

Totul este mai distractiv și mai interesant atunci când pleci la drum lung cu persoane necunoscute, de aceea am ales acest tip de vacanță educațională.

Mi-a plăcut orașul de destinație, Miami, în special Wonderland, even if I'm not 21 :).

Consider că școala unde am urmat cursurile de limba engleză este foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Programa a fost lejeră, dificultatea a fost pe măsura nivelului fiecăruia iar profesorii sunt niște oameni extraordinari. Comunitatea de elevi internaționali a fost foarte variată, cu siguranță am avut multe de învățaț de la fiecare în parte. Am cunoscut oameni din țări precum Italia, Rusia, Germania, Ucraina, Elveția, Austria, Franța.

M-ar interesa ca pe viitor să mai particip la excursiile educaționale oferite de Qdays Educational.

Roxana Alina
Diana
Diana

Programa nu a fost nici grea, nici ușoară, a fost potrivită pentru mine, iar profesorii pe care i-am avut au fost geniali!

Consider că vacanța educațională la care am luat parte a fost una de relaxare, combinată cu multă distracție dar și cu studiu, respectiv școala de vară. După părerea mea, este important să vedem cum se învață în România și cum se învață în afară, de aceea am ales și această tabără.

Mi-a plăcut absolut tot la orașul de destinație, acesta împreună cu locuitorii săi m-au impresionat foarte tare. Cât despre centrul unde am urmat cursurile de limba engleză, pot sa spun că dacă ar fi școlile așa și în România, m-aș duce cu drag în fiecare zi.

Sper să mai am ocazia să particip la excursii oferite de către Qdays Educational!

Diana

A fost o experiență plăcută din care am avut cu toții câte ceva de învățat. Ne bucurăm că am putut participa, mulțumim!

Posibilitatea de a explora locuri noi, posibilitatea de a mă distra, dar și de a mă relaxa m-au atras foarte mult atunci când am ales să fiu însoțitorul unei vacanțe educaționale oferită de Qdays Educational. M-a impresionat foarte mult organizarea si frumusețea destinației, însă vremea a fost pe alocuri neplăcută, uneori am avut parte și de o agitație sporadică. Cursurile de limba engleză au fost oferite de niște profesori deosebiți, profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Orele au fost pe placul copiilor, depășind puțin programa, dar având un efect pozitiv asupra elevilor. Activitatea mea preferată a fost excursia la Londra, deoarece am vizitat foarte multe obiective turistice. Comunitatea de elevi a fost variată și interesantă, am putut comunica și socializa cu copii și profesori de alte naționalitați. Voi recomanda cu drag serviciile agenției Qdays prietenilor și sper ca pe viitor să mai pot participa la astfel de excursii educaționale.

Adina - insotitor

Vă scriu în calitate de părinte al unui copil care a beneficiat de serviciile oferite de Qdays Educational și pot spune că a fost o experiență extraordinară, care pe lângă cunostințele de limba engleză dobândite, experiența de viață și contactul cu altă civilizație, cu alți oameni, reprezintă un câștig în bagajul unei persoane.

Evident, totul a fost pus la punct de către organizatori și numai cuvinte de lăuda la adresa acestora (transport, cazare, masă, etc).

Să vă povestesc despre amabilitatea echipei Qdays în a-ți rezolva diversele cerințe? E mai bine să vă convingeți singuri.

Orizonturi și uși deschise către o altă lume, capacitatea de a înțelege că se poate și altfel.

MULȚUMESC PENTRU TOT - QDAYS & EF

George D
A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea, și vreau să o repet. Nota 10 și sunt fericită că v-am ales!Am ales această tabără pentru cursuri, orașul de destinație și colectiv. Cel mai important aspect în alegerea făcută a fost ca agenția care a organizat excursia educațională să fie de încredere. Am fost foarte mulțumită de New York. Școala în care am urmat cursurile a fost una bună, la care a voi întoarce. Profesorii au fost buni, dificultatea cursurilor nu a fost ridicată, iar programa nu a fost dificilă. Activitatea mea preferată a fost vizita la Empire State Building. Mi-a plăcut foarte mult comuntea de elevi, a fost foarte frumoasă și am reușit să îmi fac mulți prieteni.
Tamila
Beatrix
Beatrix

Sunt fericită că am avut ocazia să particip la această tabără. A însemnat mult pentru mine să îmi fac mulți prieteni noi, să cunosc un alt stil de predare și să văd multe locuri noi. Experiențele trăite au fost de neuitat, recomand tuturor cu drag acest tip de tabără. M-am distrat și am învățat lucruri noi, cu siguranță voi reveni!

Mi-a plăcut foarte mult orașul Miami, dar și centrul EF. Am o părere foarte bună despre școala unde am luat parte la cursurile de limba engleză, locația acesteia a fost foarte bună dar mai mult, stilul de predare al profesorilor a fost excelent. Aceștia au fost foarte hazlii și totodată serioși, am reușit să dobândesc multe cunoștințe noi. De asemenea, și activitățile opționale mi-au plăcut foarte mult, în special înotul cu delfinii. Prin intermediul acestei vacanțe educaționale am reușit să leg noi prietenii cu tineri din peste 10 târi ale lumii.

Beatrix
Irina Ioana
Irina Ioana

A fost o experiență unică, am îmbinat utilul cu plăcutul! Am legat multe prietenii și sper să mai mergem împreună în tabere!

Am ales această tabără deoarece m-a atras destinația exotică, și nu îmi pare rău că am luat această decizie: orașul Miami a fost de vis! Sunt foarte mulțumită și de școala unde am urmat cursurile, este foarte serioasă și bine organizată. Programa lecțiilor de limba engleză a fost bună, și profesorii la fel, iar cursurile au fost foarte bine structurate.

Comunitatea de elevi internaționali a fost destul de variată, toți studenții au fost prietenoși si deschiși.

Irina Ioana