Tabăra Engleză Los Angeles – Ziua 11

Jun 25
Jun 26
Jun 27
Jun 28
Jun 29
Jun 30
Jul 01
Jul 02
Jul 03
Jul 04
Jul 05
Jul 06
Jul 07
Jul 08
Jul 09
Jul 10
Jul 11
Jul 12
Jul 13
Jul 14
Jul 15

Ziua 11 – Cursuri și cumpărături la Citadel Outlets

Astăzi a fost o zi liniștită în tabăra internațională din Los Angeles, Pasadena – prima parte a zilei fiind dedicată cursurilor de limba engleză, iar după-amiaza unei sesiuni considerabile de cumpărături la Citadel Outlets.

Am început bineînțeles dimineața cu micul dejun, căpșunile reprezentând o surpriză apreciată de către majoritatea elevilor. Au urmat cursurile propriu-zise de limbă, în cadrul cărora, unii dintre elevi au lucrat la un poster despre salvarea planetei, fiecare dintre membrii grupului trebuind să vină cu idei care să ducă la îndeplinirea acestui scop comun.


Alții au avut exerciții de ascultare – listening sau vocabular, elemente care știm cu toții că sunt mai dificile, însă foarte importante. În plus, fiecare dintre ei și-a făcut și alți prieteni internaționali, ca spre exemplu Andrei care are un nou prieten din Taiwan.

Sebastian este cel care ne-a transmis astăzi câteva gânduri legate de această tabără:

My time at the EF campus was one of a lifetime. The activities are very creative and fun, from just a relaxing Spa day to a wild water fight. The food is also exceptional, some of the best examples are burgers, meat casseroles, and pasta. The lessons are very fun and interactive each of them talking about a subject that we can use in life or just help us to lead a conversation to the next level. Time here even though It didn’t finish, I am really going to miss this place a lot, but I will always keep in my heart the memories that I made here.


După încheierea cursurilor, ne-am reunit cu restul grupului X în fața clădirii Robinson, de unde urma să fim preluați de un autocar ce ne-a condus până la Citadel Outlets.

Floris – ghidul nostru pentru această activitate ne-a explicat programul zilei, iar la destinație ne-a împărțit fiecăruia câte o sacoșă pentru shopping, ce includea și o listă cu magazine ce ne ofereau extra-discount.

Citadel Outlets se află la aproximativ 30 de minute distanță de Pasadena, Los Angeles și până acolo am mers cu un autocar EA Tours. Elevii au avut aproape 4 ore timp la dispoziție pentru cumpărături și, fiind vorba despre un outlet, toate magazinele ofereau reduceri consistente față de locațiile din oraș.

Acest complex comercial este un mall stradal, în aer liber, foarte bine organizat, cu diverse magazine dispuse în forma literei U. În total, sunt aproximativ 130 de magazine plus restaurante și alte servicii precum California Welcome Center. Complexul comercial este un real succes atrăgând clienți atât din Santa Barbara, cât și din Los Angeles lucru care se vede și prin faptul că la inaugurarea din 1990 au participat nu mai puțin de 19 000 de oameni și anual aici vin peste 20 milioane de vizitatori.

Elevii au avut timp berechet pentru a vizita magazinele de interes și chiar au găsit produsele dorite, plus desigur mici suveniruri, care întotdeauna sunt bine venite.:) Au avut de asemenea timp să savureze o înghețată, să bea un suc sau chiar să ia cina.

La ora 19:30 eram înapoi în campus, iar angajații școlii ne așteptau cu pachețele cu mâncare, cina fiind ratată astăzi pentru toți elevii din excursia de la mall.

Seara am încheiat-o socializând cu noii prieteni internaționali la activitatea cu tatuaje, savurând bezele lângă foc sau spălând haine.

La ora 21:30, ne-am reunit cu toții pentru check-in și rezumatul zilei de mâine, după care ne-am retras spre camerele noastre, așadar vă putem spune: Pe mâine!

Mai multe imagini din tabăra de limba engleză din Los Angeles aici: Album Facebook Tabăra Los Angeles